- 4 Mart 2016
- 17
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi Zeynebciyim
-
Merhaba arkadaşlar. Benim kizim 9 aylıq. ocak ayının 23 ateşi oldugunu bildim. Hemen doktoruna telefon açtim bana azrasin, ukraferon mum, novesetrin ilaclarini kullan dedi. Kulandim kecmedi. Sonra doktora goturdum bogazinda iltihab var dedi pensilinle yika dedi, yikadim ateş yine dusmedi, antibiotik vur dedi 4 tane vurduq ataes yine dusmedi. bu defa da hastanede yatdiq. Cocukda retgen olundu pelevmaniya cikdi. serum yapildi antibiotikler konuldu (fortum, zaviraks, metonidazol) yine ates dusmedi. Kan analizlerinden mikroplazma hominus ve ueroplazma cikti. Doktoru bundan ola bileceyini soyledi immunel konuldu yine dusmedi ateş. Şimdi taburcu olduq doktor bu cocugun bir seyi yok apar eve dedi. Fakat bu gune kadar çoçuğumun ateşi var. Ara ara 36.8 oluyur birde bakmişsin 39.6 oluyur. Ne yapacagimi bilmiyorum. Boyle bir sey yaşayan oldumu lütfen bana yardim edin. Bu ne ola bilir?
ailesel akdeniz atesi olabilir.bu aylarda sürekli ates normal değil hele de anne sütü alıyorsaCocugunuzu Başka bir doktora götürüp cekap isteyin bilmediginiz kronik bir rahatsızlığı olabilir
Benimde aklima İlk o geldi bir arkadasim aylarca acil servislerinde care aramisti doktorların kadincagizi bir kovmadiklari kalmisti birseyin yok neden sürekli geliyorsun diye sürekli azar işitiyordu hatta psikolojiye gitmesi gerektiğini söylüyorlardı sonuç akdeniz ateşi ve taşıyıcı sı olduğu ortaya çıktı hatta çocuklarınında taşıyıcı oldukları ortaya çıktı bu sayedeailesel akdeniz atesi olabilir.bu aylarda sürekli ates normal değil hele de anne sütü alıyorsa
evet ben taşıyıcıyım mesela.ailemizde var bu hastalık ve bebeklikte sebepsiz ates olarak ortaya cıkıyor.çünkü 1 yaşa kadar cocuklarin atesi bronşit zatüre gibi seyler olmadıgı sürece hele de anne sütü alıyorsa 37 nin üstüne pek çıkmaz diş durumunda bileBenimde aklima İlk o geldi bir arkadasim aylarca acil servislerinde care aramisti doktorların kadincagizi bir kovmadiklari kalmisti birseyin yok neden sürekli geliyorsun diye sürekli azar işitiyordu hatta psikolojiye gitmesi gerektiğini söylüyorlardı sonuç akdeniz ateşi ve taşıyıcı sı olduğu ortaya çıktı hatta çocuklarınında taşıyıcı oldukları ortaya çıktı bu sayede
Garip bir durum ateşten başka bir belirti yokmu. Birde anneoluncaanladım sitesinde kadir tuğcu ya sorun bir yol gösterir belki. Bende hep bunu yazıyorum umarım yasak değildir ama gerçekten çok yardımcı oluyor. Amerika da olduğu için saat farkı var aynı gün dönemeye bilir ama ertesi gün muhakkak cevap verir.Merhaba arkadaşlar. Benim kizim 9 aylıq. ocak ayının 23 ateşi oldugunu bildim. Hemen doktoruna telefon açtim bana azrasin, ukraferon mum, novesetrin ilaclarini kullan dedi. Kulandim kecmedi. Sonra doktora goturdum bogazinda iltihab var dedi pensilinle yika dedi, yikadim ateş yine dusmedi, antibiotik vur dedi 4 tane vurduq ataes yine dusmedi. bu defa da hastanede yatdiq. Cocukda retgen olundu pelevmaniya cikdi. serum yapildi antibiotikler konuldu (fortum, zaviraks, metonidazol) yine ates dusmedi. Kan analizlerinden mikroplazma hominus ve ueroplazma cikti. Doktoru bundan ola bileceyini soyledi immunel konuldu yine dusmedi ateş. Şimdi taburcu olduq doktor bu cocugun bir seyi yok apar eve dedi. Fakat bu gune kadar çoçuğumun ateşi var. Ara ara 36.8 oluyur birde bakmişsin 39.6 oluyur. Ne yapacagimi bilmiyorum. Boyle bir sey yaşayan oldumu lütfen bana yardim edin. Bu ne ola bilir?
Ve böyle durumlarda sakın özel hastane tercih etmeyinMerhaba arkadaşlar. Benim kizim 9 aylıq. ocak ayının 23 ateşi oldugunu bildim. Hemen doktoruna telefon açtim bana azrasin, ukraferon mum, novesetrin ilaclarini kullan dedi. Kulandim kecmedi. Sonra doktora goturdum bogazinda iltihab var dedi pensilinle yika dedi, yikadim ateş yine dusmedi, antibiotik vur dedi 4 tane vurduq ataes yine dusmedi. bu defa da hastanede yatdiq. Cocukda retgen olundu pelevmaniya cikdi. serum yapildi antibiotikler konuldu (fortum, zaviraks, metonidazol) yine ates dusmedi. Kan analizlerinden mikroplazma hominus ve ueroplazma cikti. Doktoru bundan ola bileceyini soyledi immunel konuldu yine dusmedi ateş. Şimdi taburcu olduq doktor bu cocugun bir seyi yok apar eve dedi. Fakat bu gune kadar çoçuğumun ateşi var. Ara ara 36.8 oluyur birde bakmişsin 39.6 oluyur. Ne yapacagimi bilmiyorum. Boyle bir sey yaşayan oldumu lütfen bana yardim edin. Bu ne ola bilir?
Hiç sorma kedimiz hastalandı eşimin tanıdığı bir veteriner i aradık bayram dı ozaman da adam burda değil. Görmeden ilaç oneremem dedi. Insan hayatı bukadar basit mi ya.Çocuğa kan tahlili yapılana kadar bir dünya ilaç dayamışsınız adam size telefondan ilaç söylüyo alıp kullanıyorsunuz, ben ciddiye dahi almazdım yazdıklarından şaşkın bir doktor izlenimi aldım sen o doktoru değiştir, benim bildiğim hemen yapılır kan idrar hormon testleri
Ane olinca anladim sitesine girdim de sorumu Kadir Tugcuya nasil sora bilirim, siteye uyemi olmaliyim acabageçmiş olsun
Kadir Tuğcu diye bir çocuk doktoru var bilmem biliyor musunuz? ben sizin yerinizde olsam ona sorardım. bir forum var orada sorularınızı yöneltebiliyorsunuz.
internetten arayın çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?