Çocuk Hastalıkları Kizimin iki aydir atesi var-Boyle bir sey yasayan oldumu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bğtün tahlilleri alıp başka bi doktpta hidin mutlaka
Gitdim bana cocugunuz hasatalanmis atesi olmus. Beyin merkezine bagli bir problem dedi yani cocuk sonradan iylesmis fakat beyin hayla ona boyle yonlendiriyor. zamana birak kececek dedi. Fakat 39 cikdigi zaman ilik su ile dusur atesini

Kesinlikle kadir Tuğcu ya soru ve onun dediklerini yapın benim kizimda olmuştu çok ve gereksiz antibiyotik kullanimindan olmus kadir tugcu sayesinde iylestik

Önce üye olun sonra forum da uzman dr kadir Tuğcu yeri var oraya biri yeni konu ya tıklayıp sorunuz u yazi n tahlilleri de ekleyin nasıl ekleyiceginizi anlatan link var ona bakıp ekleyin

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah.
Geçen ay eltimin kızında yaşadık aynı şeyi, çocuğun ateşi 37,5 olsa düştü diye sevinilir oldu düşünün artık.
Ama ihmal edilmedi ve Allah razı olsun çok iyi bir çocuk doktorumuz var ve şikayetini dinler dinleme teşhisi koyuyor ama emin olmak için gerekli tetikleri yapıyor tabi.
Sonuç enfulenza B, halk arasında domuz gribi.
2 hafta ilaç, serum ve iğne tedavisi gördü çok şükür şimdi hiç bir şeyi kalmadı.
Çocuğa gereksiz ilaç yüklemesi yapılmaz, basit şeyler evet verilebilir.
Ateşi çıkar ateş düşürücü şurup verilir bir kaç kez ama mutlaka güvenilir bir doktorunuz olmalı.

Antibiotik kullanmadan önce dahi tahlil yaptırıyorum ben kızıma,doktorumuzda hep böyle yaklaşır,kanda,idrarda çıkan sonuca göre antibiotik verir yada vermez,bende bilirim ki o ilacı kullanmam gerek ama sizin doktorunuz ćocuğu görmeden telefonda teşhis koymuş. Başka bir doktora götürün lütfen,detaylı tahlilerini yaptırın,bu kadar uzun süren ateşin altında yatan ciddi olmasada enfeksiyon olabilir,başka bir sorun olabilir. Ne olduğundan emin olunca doğru tedavi ile çözülür.
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

Acil sifalar diliyorum yuksek ates sakaya gelmez bence bir arastirma uygulama hastanesine goturup detayli baktirin...

ailesel akdeniz atesi olabilir.bu aylarda sürekli ates normal değil hele de anne sütü alıyorsa
O dediğin hastalık bende var canım öyle aylarca sürmüyor 3 gün sürüp geçiyor o hastalık. Bu ateş de başka bir hastalık saklı bence

Çocuklarda daha farklı seyrediyor canım
O zaman kişiden kişiye fark var çünkü ben hem hastasıyım hemde taşıyıcı ve oglumda da var aynı şekilde ilerliyor bizde ve çevremde bizim gibi hasta olan ailelerde. 3 gün süren ateş karın ağrısı.

Çok çok geçmiş olsun . Umarım ciddi birsey yoktur ama lütfen hemen bir hemotolojiye götürün allah korusun ciddi bir rahatsızlığı olabilir. Arkadaşımın bebegine aynısı oldu malesef kötü bir teşhis olduhiç vakit kaybetmeyin o doktora da asla güvenmeyin.

O zaman kişiden kişiye fark var çünkü ben hem hastasıyım hemde taşıyıcı ve oglumda da var aynı şekilde ilerliyor bizde ve çevremde bizim gibi hasta olan ailelerde. 3 gün süren ateş karın ağrısı.
Arkadaş aralıksız 2 ay ateş var dememiştir herhalde aralıklı olarak 2 ayı bulandir diye dusunmekteyim

Benim esim kucukken surekli atesliymis. O zamanlar atesini olcmemisler ama asiya gidiceklermis birgun hemsire atesi var deyip gondermis takip eden birkac hafta daha gitmisler hep atesi var diye yapmamislar.hatta hemsire kizmos kaynvalideme senin cocugun niye hep atesli diye. Kayinvalidem bende bilmiyorum ama kucukken hep atesliydi dedi.

Simdi iyi herhangi bir kronik rahatsizligi yok. O zamanlar belki bir hastaligi vardi gecti yada uykuda birgun ortaya cikivericek kim bilir.

Sakın zaman kaybetmeyin iyi bir devlet hastanesine gidin.Allah'ım dokuz aylık olan meleğinizi korusun.lütfen ihmal etmeyin...

Kandaki CRP değerlerine baktırdınızmı ? Daha yeni 1 aydır geçmeyen ateş ve yalnış teşhis- tedavi ler sonucunda kızımın kanındaki iltihap 27.4 e yükselmiş. Ateş ondan kaynaklanıyormuş. Başka bir özelde ölçtürün isterseniz yapılmadıysa. Parmağından alıyorlar hemen yarım saate sonucu çıkıyor.

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah.
Geçen ay eltimin kızında yaşadık aynı şeyi, çocuğun ateşi 37,5 olsa düştü diye sevinilir oldu düşünün artık.
Ama ihmal edilmedi ve Allah razı olsun çok iyi bir çocuk doktorumuz var ve şikayetini dinler dinleme teşhisi koyuyor ama emin olmak için gerekli tetikleri yapıyor tabi.
Sonuç enfulenza B, halk arasında domuz gribi.
2 hafta ilaç, serum ve iğne tedavisi gördü çok şükür şimdi hiç bir şeyi kalmadı.
Çocuğa gereksiz ilaç yüklemesi yapılmaz, basit şeyler evet verilebilir.
Ateşi çıkar ateş düşürücü şurup verilir bir kaç kez ama mutlaka güvenilir bir doktorunuz olmalı.
Domuz qribnden bizde verdik cikmadi bisey. Mikroplazma hominis ve ueroplazma cikdi benim kizimda. Hamilelikde benim hic sikayetim olmamisdi meger bendede mikroplazma varmis. Basiklik sistemi guclendikce gecer dedi doktoru fakat gecmiyor ates

Garip bir durum ateşten başka bir belirti yokmu. Birde anneoluncaanladım sitesinde kadir tuğcu ya sorun bir yol gösterir belki. Bende hep bunu yazıyorum umarım yasak değildir ama gerçekten çok yardımcı oluyor. Amerika da olduğu için saat farkı var aynı gün dönemeye bilir ama ertesi gün muhakkak cevap verir.

Istanbul da iseniz kanuni sultan süleyman hastanesine götürün.
onlinedoktorum.net yazdim Kadir Tugce. acaba aynimi adam?

Back
X