Çocuk Hastalıkları Kizimin iki aydir atesi var-Boyle bir sey yasayan oldumu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Garip bir durum ateşten başka bir belirti yokmu. Birde anneoluncaanladım sitesinde kadir tuğcu ya sorun bir yol gösterir belki. Bende hep bunu yazıyorum umarım yasak değildir ama gerçekten çok yardımcı oluyor. Amerika da olduğu için saat farkı var aynı gün dönemeye bilir ama ertesi gün muhakkak cevap verir.

Istanbul da iseniz kanuni sultan süleyman hastanesine götürün.
Evet cok garip atesi olunca bile cocuk rahatsiz diyil. Kendine oynuyor yemek yiyor fakat atesi oluyor. Yalniz 39 olunca mizmizlanyor. Meleyim kucucuk bir sey qaldi ataesden. Yarrabim yardim et kizima. Uzuntuden bende hastalandim. Cok korkuyorum bu atesin onun icin irelide bir hasar bikmasindan. Ben Turkiyede yasamiyorum. Bizim tibb cok zayif. Yalniz Turkiyede okuyan doktorlarmiz iyi oluyorlar

Hiç vakit kaybetmeden tam teşekküllü bir eğitim araştırma hastanesine gidin
Doktorunuz bana hiç güven vermedi anlattıklarınızdan
İnatçı ateş çok da sevimli bir durum değil, antibiyotikle düzelmediğine göre boşuna içirmenin bir gereği yok
Hematoloji bölümüne mutlaka görünün ve lütfen vakit kaybetmeyin, iki ay çok uzun bir süre

Evet cok garip atesi olunca bile cocuk rahatsiz diyil. Kendine oynuyor yemek yiyor fakat atesi oluyor. Yalniz 39 olunca mizmizlanyor. Meleyim kucucuk bir sey qaldi ataesden. Yarrabim yardim et kizima. Uzuntuden bende hastalandim. Cok korkuyorum bu atesin onun icin irelide bir hasar bikmasindan. Ben Turkiyede yasamiyorum. Bizim tibb cok zayif. Yalniz Turkiyede okuyan doktorlarmiz iyi oluyorlar
Kadir tuğcu ya sordunuz mu. Ayrıca doktor da onerebilir belki size olduğunuz ülkede. Bir an önce sorun

Anne olunca anladım sitesine üye olun. Orda kadir Tuğcu var oraya girerek soru sorun.
Anne olunca anladima uye olmaya calisiyorum boyle bir sey cikiyor
Giriş Başarısız

error.png
Hata
Üzgünüm, Bu Sayfayı Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.

Bir Güvenlik Hatası.
Lütfen Tarayıcınızın Cookie Alma Ayarının Açık Olduğundan Emin Olunuz, Yada Cach Bölümündeki Eski Dosyaları Siliniz.

Merhaba arkadaşlar. Benim kizim 9 aylıq. ocak ayının 23 ateşi oldugunu bildim. Hemen doktoruna telefon açtim bana azrasin, ukraferon mum, novesetrin ilaclarini kullan dedi. Kulandim kecmedi. Sonra doktora goturdum bogazinda iltihab var dedi pensilinle yika dedi, yikadim ateş yine dusmedi, antibiotik vur dedi 4 tane vurduq ataes yine dusmedi. bu defa da hastanede yatdiq. Cocukda retgen olundu pelevmaniya cikdi. serum yapildi antibiotikler konuldu (fortum, zaviraks, metonidazol) yine ates dusmedi. Kan analizlerinden mikroplazma hominus ve ueroplazma cikti. Doktoru bundan ola bileceyini soyledi immunel konuldu yine dusmedi ateş. Şimdi taburcu olduq doktor bu cocugun bir seyi yok apar eve dedi. Fakat bu gune kadar çoçuğumun ateşi var. Ara ara 36.8 oluyur birde bakmişsin 39.6 oluyur. Ne yapacagimi bilmiyorum. Boyle bir sey yaşayan oldumu lütfen bana yardim edin. Bu ne ola bilir?

Bu ilaçları veren doktor başka konuda yazdığın eşinin ailesinin tanıdığı olan doktor mu?
Zaten doktordan memnun değilmişsin. Doğru düzgün tahlil yapılmadan telefonla ilaç ismi alıp kullanmışsın.
Üniversite hastanesine götür orada araştırsınlar.

Anne olunca anladima uye olmaya calisiyorum boyle bir sey cikiyor
Giriş Başarısız

error.png
Hata
Üzgünüm, Bu Sayfayı Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.

Bir Güvenlik Hatası.
Lütfen Tarayıcınızın Cookie Alma Ayarının Açık Olduğundan Emin Olunuz, Yada Cach Bölümündeki Eski Dosyaları Siliniz.
Üye olamdan giriş mi yapmaya kalktı nız. Yeni uyelik talebinde bulunmanız gerek. Hangi mail adresini verdiyseniz mailinize girin oraya üyelik aktivasyonu için link gelecek onu tıklayarak giriş yaparsınız

Bu ilaçları veren doktor başka konuda yazdığın eşinin ailesinin tanıdığı olan doktor mu?
Zaten doktordan memnun değilmişsin. Doğru düzgün tahlil yapılmadan telefonla ilaç ismi alıp kullanmışsın.
Üniversite hastanesine götür orada araştırsınlar.
Evet o doktor. Simdi kocamla konustum basqa bir doktor var ona gotureceyik. Ben Turkiyede yasamiyorum. amma buldugum yeni doktor Turkiyede okumus staj yapmis iyi bir doktor. Randevu aldiq ALLAHin izniyle gotureceyiz yakin zamanda

Üye olamdan giriş mi yapmaya kalktı nız. Yeni uyelik talebinde bulunmanız gerek. Hangi mail adresini verdiyseniz mailinize girin oraya üyelik aktivasyonu için link gelecek onu tıklayarak giriş yaparsınız
Cok sagol canim

Geçmiş olsun. Umarım nedenini biran önce bulursunuz. Bazı çocuklar ateşi tolere edebiliyor. Belki ciddi birşey değildir. En iyisi araştırma hastanesine gitmek. Acil şifalar diliyorum minik meleğinize.

geçmiş olsun canım
yaklaşık 7 /8 yıl kadar önce kızım 3.5 yaşlarında iken benim de başıma geldi kulladığım ateş düşürücü şuruplar ve fitiller fayda etmedi .ateşi hep 40 ve 41 lerde 38 ve 39 a zor düşüyordu 5 gün süren ateş sonunda acil de iğne yaptırdık o anda düzeldi 15 gün kadar sonra tekrar ateşlendi ve hiç bir şekilde düşmüyordu .en son gittiimiz doktor kanda bi değerin çok yüksek olduğunu bunu düşürmek için menenjitte kullanılan iğnelerden verdi ve ateş için ise sadece aspirin(sizi yanlış yönlendirmek istemem) kullanabileceğimizi ve bu rahatsızl ığın adı sebebi belli olmayan ateş (kavasaki ) olduğunu söyledi .tedavi sonrası ise 15 /20 gün kadar daha ateş devam etti o sürede aspirin kullandım . yaklaşık toplam3 ay boyunca sürdü ve bu süre içinde ateşi vardı. sonra kızım düzeldi.
size tavsiyem doktorunuzu değiştirin kan değerlerine baktırın ben acıbadem feriha laçin hastanesin de yaşlı bi çocuk dr.na gitmiştim şu an için ismini hatırlayamıyorum dr. un
geçmiş olsun rabbim açil şifa versin.
Merhaba.. Yorumunuzu görünce çok heyecanladım. Benim kızımda bundan 8 yul önce 1,5 yaşındayken kawasaki hastalığına yakalandı. Sizinde yarif ettiğiniz gibi ısrarlı hiç düşmeyen ateşi vardı. Biz çin'de yaşıyoruz. Burada sık görüşen bir hastalıkmış bu. Ateşten başka tüm belirtileri verdiği için 4.günde teşhis kondu.5. Günün sabahı acil olarak ıvıg verildi ve mucize gibi hemen ateş düştü ve yavrum göZünü açtı. Hemen sıkı bir incelemeden geçirildi. Biliyorsunuzdur mutlaka,kavasaki erken teşhis edilemezse kalp tutulumuna sebep oluyor. Tüm testleri temiz çıktığı halde önlem olarak 3 ay aspirin tedavisi gördü. Şimdi 10 yaşında. Senede bir defa mutlaka kalple ilgili tetkikler yaptırıyoruz. Sizde durum nedir? Herhangi bir aksilik oluştu mu? Buradaki doktorlar grip konusunda çok endişeli. O yüzden her sene mutlaka grip aşısı yaptırıyoruz. Sizde ihmal etmeyin. Çünkü uzun süre aspirin kullanan çocuklarda grip ,reye sendromu adlı çok ciddi bir hastalığa sebep olabilir. SiZdeki gelişmeleri,o dönem be sonrasında yaşadıklarınızı öğrenmek isterim. Sonuçta aynı derdi çekmişiz. Belki bilmediğim ama öğrenmem gereken şeyler vardır. Bilgi verirseniz çok sevinirim. Tekrar geçmiş olsun..

Evet o doktor. Simdi kocamla konustum basqa bir doktor var ona gotureceyik. Ben Turkiyede yasamiyorum. amma buldugum yeni doktor Turkiyede okumus staj yapmis iyi bir doktor. Randevu aldiq ALLAHin izniyle gotureceyiz yakin zamanda
merhaba benim oğlumunda nerdeyse 4 aydır bu halde ne dedi doktor sebep neymiş.. beyin merkezinde ne oluyor yani hastalık adı ne kafayı yıyeceğim lütfen cevap verin

Geçmiş olsun. Umarım nedenini biran önce bulursunuz. Bazı çocuklar ateşi tolere edebiliyor. Belki ciddi birşey değildir. En iyisi araştırma hastanesine gitmek. Acil şifalar diliyorum minik meleğinize.
Evet en dogru tesisi siz qoymussunuz kizima. Uzun araşdırmalardan sonra çocugum ateşi tolere etmiş bir seyi yokmuş şükürler olsun

merhaba benim oğlumunda nerdeyse 4 aydır bu halde ne dedi doktor sebep neymiş.. beyin merkezinde ne oluyor yani hastalık adı ne kafayı yıyeceğim lütfen cevap verin
Cocugun bir sey yok dedi doktor. Kizim hastalanmis atesi çikmış hastalik tedavi edilmiş iyileşmiş fakat ateşi tolere etmiş. Yani kafasindan siynal veriyor. yani kafada ateş duzenlenemiyor. Siz onun eylendirin yeni yerlere goturun yeni insanlar gorunce kecerse sizin cocukda da ayni seydir demekdi, yok gecmiyorsa iyi bir doktora goturun

merhabalar benimde oğlumda geçen hafta ateş oldu birkaç gün sürdü soğukalgınlığı oldugunu düşündük doktora götürdüğümüzde de aynı tanı kondu yalnız biz borayı soğukalgınlıgı geçsin diye terlettik 3 -4 gün doktorumuz yanlış bir uygulama oldugunu söyledi hem bebeğin kilo kaybına sebep oluyormuşuz hemde ani vücut ısıs değişikliklerine bilginiz olsun kızlar

Back
X