Doğuma Hazırlık Kızımın İsim Anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımıza İsim Anketi

• Nefes

OY: 8 15,1%
  • Ahsen

OY: 9 17,0%
  • Ezra

OY: 2 3,8%
  • Sena

OY: 12 22,6%
  • Doğa

OY: 22 41,5%

• Ankete Katılan
    53

bahar0035

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
282
335
113
41
Arkadaslar isim konusunda cok kararsiz kaldik rica etsem ankete katilirmisiniz...

Ezra?
Esra varken, Azra varken çok gereksiz olmuş.
Ayrıca Ezra gayrimüslim bir isim. Hz. Üzeyir'in Yahudilerde ve Hristiyanlarda ismi Ezra. Yahudiler'in çok kullandığı bir erkek ismi Ezra.

Sena veya Doğa güzel.

Ezra?
Esra varken, Azra varken çok gereksiz olmuş.
Ayrıca Ezra gayrimüslim bir isim. Hz. Üzeyir'in Yahudilerde ve Hristiyanlarda ismi Ezra. Yahudiler'in çok kullandığı bir erkek ismi Ezra.

Sena veya Doğa güzel.
Ezra Anne Baba olarak bizim tercihimiz değil Abla yı kirmamak icin ankete ekledik tesekkur ederim yorum icin...

Sena ve Doğa arasında kaldım ama oyumu Sena'ya verdim. Ayrıca Azra ve Duru isimleri de hoşuma gidiyor bu aralar :)

"ah sen ne fenasin sen" 'deki Ahsen gibi geliyor bana ya. Bence koymayin cocuga öyle bir isim. Şu listedeki en güzel isim doğa
Yumuşak g'si falan var ama olsun. Çok naif ve güzel bir isim. Benim oyum Doğa'dan yana

"ah sen ne fenasin sen" 'deki Ahsen gibi geliyor bana ya. Bence koymayin cocuga öyle bir isim. Şu listedeki en güzel isim doğa
Yumuşak g'si falan var ama olsun. Çok naif ve güzel bir isim. Benim oyum Doğa'dan yana
Tesekkur ederim yorum icin,her aile bireyinden bir isim tercihi ekledik listeye ama farkli isimlerede acigiz cok zor oldu bu hala karar veremedik.Baska oneriniz varsada paylasmanizi rica ederim...

Oyumu Sena'dan yana kullandım :) farklı önerilerim ;

Arya
Simran
Mira

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…