Doğuma Hazırlık Kızımın isim anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma hangi isim sizce güzel?

• ASYA

OY: 68 56,2%
  • DİLAY

OY: 21 17,4%
  • DİLARA

OY: 32 26,4%

• Ankete Katılan
    121
  • Anket Kapalı .
arkadaşların yazdığı nevra hoş bir alternatif
sizinkiler içinden dilara yı beğendim

asyayı bende eskiden çok istiyordum bence asya olsunnnnnnn.......

Alternatif isim önerisi istemediğiniz için bu üç isimden birini seçmek gerekirse ben DİLAY diyorum...
İnşallah kolay bir doğum olur.Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin..........

ben ASYA diyorum....

Asya..
Hayırlı Doğumlar..

üst komsumun kızının ismide asya annesi o kadar güzel sesleniyor ki kızım olsa bende asya koyabilirim hem anlamlarıda güzelmiş aklıma birde al yazmalımda türkan şorayın ismide asyaydı kızınızda al yazmalı selvi boylu güzel bir kız olur inş ama yanına bir isim daha koymanızı öneririm dini bir isim yada hanım sahabe isimlerinden olabilir benim oğlumun ismi muhammed metehan aile büyüklerimiz muhammed die sesleniyor bizler metehan die neyse allah güzel yazılar yazsın yavrunuzaa

Hepinize yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Allah ana baba olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

3 ısım de guzel degıl arkadasım .. ıllakı secın dedıgın ıcın kötunun ıyısını sectım ama farklı ve daha orjınal ısımler dusun bence.. ha bırde anlamına dıkkat et. yarın huzuru mahserde kızın senın ona koydugun ısımle Allahın onune cagrılacak.. ve sen ona koydugun bu ısımden dolayı sorulacaksın.. umarım o gun verılecek guzel bır cevabın olur.. ama cevaplar bunlar olmaz onuda soyleyım.

asya nın modası birgün geçer gibi bence...şu aralar çok popüler.
bence dilara daha güzel.hem anlamı hem de söylenişi.bi çırpıda çıkmıyor insanın ağzından böyle tadını getire getire söylüyorsun:))))benim hşuma bu gitti.
hayırlı ve kolay doğumlar olsun inşallah

anketimize katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum anketimizin kapanmasına daha var katılmayanların oylarını bekliyoruz. :98:

bende anlamlarına bakıp hemen oylayacağım geliyorum hemen google amcaya başvurayım :37:

bence dilara güzel dilayda anlam olarak çok yakın ama asya koyma .tanrıça vs bir de kara parçası vs.anlamlı olsun kızında güzel olsun ay parçası gibi parlasın inşallah canım.kulağa hoş gelmesinden ziyade anlamları daha önemli ,anlamı ne diye sorduklarında soylerken insanların hoşuna gitsin.:16:

zaten cocuk ısmıne cekermıs o yuzden ısım koyarken anneler dıkkatlı olmalı bu gercek tır.asya benımde hosuma gıtmedı ama dilay çok güzel bir isim belki fikrin degısmez ama simayıda düşün ayyüzlü demek insallah huyu bahtı guzel olsun evladının.

Back
X