Doğuma Hazırlık Kızımın isim anketine katılımınızı bekliyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce Hangisi ?

• Lavin Alya

OY: 10 25,0%
  • Farah Alya

OY: 3 7,5%
  • Güneş Alya

OY: 1 2,5%
  • Alya Mina

OY: 13 32,5%
  • Alya Elis

OY: 2 5,0%
  • Elvin Alya

OY: 3 7,5%
  • Diğer ( Belirtiniz)

OY: 10 25,0%

• Ankete Katılan
    40

HaziranAnnesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
21
34
38
36
Kızlar merhaba artık yavaş yavaş ismini belirlemek istiyoruz. Alya, eşimin de benim de çok hoşuma gidiyor ancak çift isim olsun istiyoruz. Alya'nın önüne mi arkasına mı isim bulmalıyız onu da kararlaştıramadık ama anketteki isimleri beğenmezseniz diğeri seçip kendi önerinizi de söylerseniz sevinirim :)

En uyumlusu Lavin Alya olmuş bence. Lavin'in anlamını bilmiyorum, anlamı da önemli tabi. ; )

Lavin ismini cok begenirim. Arkadasimin kizinin ismi..
Lavin Alya da cok uyumlu olmus.. Fakat anlami cig, heyelandi yanlis hatirlamiyorsam..
Onun disinda Elis Alya da guzel..
Gunes Elvin Farah Mina isimlerini pek begendigim soylenemez..

Bende alya koycağım kısmetse. benim soyadım kısa ona rağmen tek isim koymaktan yanayım. Tek başına tınısı çok güzel bence.

Üzgünüm ama hiç birini beğenmedim,bu isimler yabancı ismi gibi özenti duruyor,ama tercihlerinize saygım var.Ve şuan herkes bu isimleri koyuyor bunu da göz önünde bulundurun.
Alternatif isim sorduğunuz için fikrimi söylüyorum; Asya veya Işık güzel isimlerdir.

ALYA MİNA YA OY VERDİM AMA SADECE ALYA NEDEN DÜŞÜNMÜYOSUNUZ..?HEM ANLAMI HEM SÖYLENİŞİ ÇOK GÜZEL YANINA BAŞKA İSİM EKLEMEYE GEREK YOK BENCE.

ben her 10 bebekten 5 inin adını alya görüyorum...
güneş tek başına güzel.o yüzden diğere oy kullandım...

Back
X