Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parayı bulan medeniyet diye biliyorumLidya nin anlamı ne
Yunanca kokenli guzel ve soylu kimse anlamina geliyor ayni zamanda antik bir uygarlik. Arkeolog oldugum icin belki de bana cok hos geliyorLidya nin anlamı ne
İki isim icin gorus sordum tesekkur ederimBaşka isimler bulun
Tesekkur ederimEğer arkelogsanız o zman kesinlikle LidyaSağlıkla doğsun inş
![]()
Zararın neresinden dönerseniz kardırİki isim icin gorus sordum tesekkur ederim
Kime gore neye gore zarar? Siz begenmediyseniz cocugunuza koymazsiniz olur biter, begenenlere saygi duymalisinizZararın neresinden dönerseniz kardırdiyorum
Tesekkur ederimİkisini de koyun ben iki isim severim![]()
Evet arkadaşlar bu isimlerden birini eşim birini ben istiyoruz sizce hangisi?
Tesekkur ederimİsim harf analizleri var. Lidya kulağa çok hoş geliyor. Ben de mitolojiden isim koymak istiyorum çocuğuma. Gerçi şu anda cinsiyeti belli değil ama olsun. Lidyada beni tek düşündüren geçmişe bağlı olma kısmı kaldı. Geçmişini çok kafaya takan anı yaşamakta sıkıntı yaşıyor genelde. Ece de çok kısa geldi bilemiyorum. YouTubeta isim analizi diye bir kanal var. Ordan da bakabilirsiniz istersenis![]()
Lidya İsminin Anlamı, Özellikleri ve Detaylı İsim Analizi
Yunanca kökenli bir isim olan 'Lidya' ismi Türkiye'de son yıllarda duyulan isimler arasında. Peki, Lidya isminin anlamı ne? Lidya ne demek? Bu yazımızda Lidya isminin anlamını, kökenini, isim analizini ve daha fazlasını detaylıca görebilirsiniz. Hazırsanız başlayalım...www.elele.com.tr