• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızımın ismi sizce hangisi olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ilbilgehatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
2.920
125
173
Nevşehir
Anket oluşturacaktım ama nasıl yapmam gerektiğini bilemedim.Kızım için birkaç isim belirledik ama karar veremedik.Sizce hangisi güzel.
Aybike
Aysima
Aden
Beren
Gülnihal

Ya da başka ne olabilir?

Aden ismini tuhaf buldum..
Beren idare eder, ama uniseks oldugu için, seçmezdim.

Diger isimler güzel.

Bir kaç önerim:
Nihan
Esra
Yasemin
Gülce
Neslihan
Nilüfer
Açelya

Umarim begendigin bir isim olur.. :)

Aden çok iyi, çok güzel bir isim . Beğendiğim ,kulağıma dolu dolu gelen Kız isimleri için aklımda bu hafta Yasemin ,Rana bir de Yeşim var .Bu isimleri çok ender duyuyorum .

Aybike degil de Aybüke yi öneririm..
Anlam itibariyle (ay ışığı,ay gibi parlak,ay yüzlü,ay benizli,akıllı zeki.)
Ayrica sahsen begendigim ve önerebilecegim birkac isim..
Sevde
Rümeysa
Sümeyye
Betül
Erva
Müleyke

Allah bebeginize saglikli uzun ömürler versin :nazar:

Son düzenleme:
Aden'in gerçek yazımı Adn olduğunu duymuştum Aden olunca anlamı değişiyormuş internetteki anlamından ziyade bilen birilerine danışın derim

Aysima ve Beren çok güzel

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş

şimal,nehir,ırmak,berra,eslem,asel,nevra,ezlem,buğlem,alya,doğa,mina,melek,adasu,ecenaz,esila,buket,

Aden çok iyi, çok güzel bir isim . Beğendiğim ,kulağıma dolu dolu gelen Kız isimleri için aklımda bu hafta Yasemin ,Rana bir de Yeşim var .Bu isimleri çok ender duyuyorum .

Yasemin, Rana ve Yeşim isimleri inan hiç de ender değil, hele adım başı yasemin var, hatta sadece Türkiye'de değil tüm dünyada.

Aden ismini ilk defa duydum.Acaba anlamı nedir?Fantastik filmlerde kullanılan isimleri çağrıştırdı bana.Yazdıklarınız içinden en güzeli Aybike.Aybige de olabilir.

Yasemin, Rana ve Yeşim isimleri inan hiç de ender değil, hele adım başı yasemin var, hatta sadece Türkiye'de değil tüm dünyada.

Öğretmen tanıdıklarım bu isimleri çok az duyduklarını söylüyorlar.Kendi işim gereği de yurt içi ve yurt dışı her yaştan onlarca isim listeleri geçer önümden ara sıra . Bir de arkadaş çevresi , akraba , tanıdık var.Bazen arkadaşlarımla yeni ,güzel,ilginç ya da komik bulduğumuz ad ve soyadlarını paylaşırız .En sık kullanılan ad ,en eski ,en yeni ,en popüler ,söylenişi en zor ,en demode ,hiç duyulmamış adları ve soyadları hem öğretmen hem diğer mesleklerden olan arkadaşlarımla bir çok defa sohbet konusu yapmıştık.2 hamile arkadaşım olunca da bu konuyu neredeyse iş edinip enine boyuna çok konuştuk .Rana , Yeşim, Yasemin adları adım başı gördüklerimizden ,duyduklarımızdan değildi.ilginç.Yurt dışında da tam olarak Yasemin değil Jasmin var.Jasmin çok ender kullanılan isimlerden sayılmaz ama çok kullanılan bir isim de değil .

Anket oluşturacaktım ama nasıl yapmam gerektiğini bilemedim.Kızım için birkaç isim belirledik ama karar veremedik.Sizce hangisi güzel.
Aybike
Aysima
Aden
Beren
Gülnihal

Ya da başka ne olabilir?

Bende "Beren" koymayı düşünüyorum;
anlamı: güçlü,kuvvetli,akıllı demek.. söylenişi de çok kibar ve zarif gelio kulağa:34:
"Zeynep" ismini de cok begenirim ama çevremde çok koyan olduğu için koyamıyorum malesef..

Back
X