Doğuma Hazırlık kızımın ismi ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sweetwitchhh

duru'nun annesi
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
515
3
318
Manisa
kızlar cuma günü kızımız olacağını öğrendiik ve isminide duru koymaya karar verdik sizce nasıl bi isim beğendiniz mi?

kızlar cuma günü kızımız olacağını öğrendiik ve isminide duru koymaya karar verdik sizce nasıl bi isim beğendiniz mi?

hayırlı uğurlu olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. duru güzel bi isim,anlamı da güzel fakat bi anım geldi aklıma.komşumuzun kızı var adı duru.bir gün okuldan ağlaya ağlaya geldi..bütün sınıf duru sabun diyorlarmış,gel seninle elimizi yıkayalım diye dalga geçiyorlarmış...annesine kızıyordu daha güzel sim bulamadınız mı diye...paylaşmak istedim...

aslında dalga geçme konusuna çok takılmak istemiyorum çünkü çocuklar dalga geçicek olduktan sonra mutlaka birşey buluyorlar ...

aslında dalga geçme konusuna çok takılmak istemiyorum çünkü çocuklar dalga geçicek olduktan sonra mutlaka birşey buluyorlar ...

benim kizimin adida duru,banada dalga gecerler koyma dediler ben cok sevdlglm icin koydum cokda memnunum herkez cok begeniyo dedigin gibi cocuklar mutlaka dalga gecilecek bisey buluyolar

Duru çok güzel bir isim bu aralarda çok tercih ediliyor kızınızın adaşı çok olacak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…