Doğuma Hazırlık kızımın ismiii sizce nasılll???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bircan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
2.783
6
158
arkadaşlar 2.kızıma hamileyim ilk kızımın adı hüma bunuda meyra düşündük sizce nasılll parıldayan ışık demek...

Değişik ve güzelmiş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş

iki kızınızında ismi cok güzell bayıldım :) Allah kurtarsın :)

ALLAH bagislasin bebeklerinizi.bence cok guzel isim.benim 1 kizim var onunda ismini esim verdi.kaynanamin ismini.soz verdi bundan sonra kiz cocukda olsa erkek cocukda olsa sen vericeksin dedi.simdide oglum olursa isminin omer olsun istiyorum diyorum.hayir baska isim bul diyor.kiziyorum ya..:17::17:zaten kizimin ismini ben vermedim..............doguran benim ama karisan kaynanam kayinbabam ve esim.........

arkadaşlar 2.kızıma hamileyim ilk kızımın adı hüma bunuda meyra düşündük sizce nasılll parıldayan ışık demek...

Hüma cok güzel bir isim.
Ama Meyra yi pek begenmiyorum.
Hira, Reyda düsünürseniz bunlar Hüma ya uyabilirler.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.:34:

meyra benim de hosuma gitti
ama sanki humeyra gibi cagristiriyor
ben reyyan isminide begeniyorum yazayim dedim
berra guzel birde kizimin adi Asli defne
gokce ela aylin isimleride guzel

Meyra diye bir sanatçı var. Ve ilk şarkısında ismi Hümeyra diye geçerken diğerlerinde Meyra ismiyle çıkmış. Yani Meyra uydurma bir isim gibi geliyor bana.
Hüma ismine uygun 4 haneli isimlere baksan daha hoş olur bence. Alya Mina Sena gibi :S

ALLAH bagislasin bebeklerinizi.bence cok guzel isim.benim 1 kizim var onunda ismini esim verdi.kaynanamin ismini.soz verdi bundan sonra kiz cocukda olsa erkek cocukda olsa sen vericeksin dedi.simdide oglum olursa isminin omer olsun istiyorum diyorum.hayir baska isim bul diyor.kiziyorum ya..:17::17:zaten kizimin ismini ben vermedim..............doguran benim ama karisan kaynanam kayinbabam ve esim.........
canım bu ne biçim iş anlamdım eşine bence sözünü hatırlat sen karışmıcaktın de yada onların beğendiğini sen beğenme...
meyra benim de hosuma gitti
ama sanki humeyra gibi cagristiriyor
ben reyyan isminide begeniyorum yazayim dedim
berra guzel birde kizimin adi Asli defne
gokce ela aylin isimleride guzel

biz ilk reyyan düşündük zaten canım berrayı eşim istemedi reyyanada herkes reyhanmı diye sorunca eşim meyra dedi bakalım nasip kısmet tabi bu işler kızının ismide çok güzelmiş:)))

arkadaşlar hepinize ok teşekkür ederim b ara yorumlarınız için:)))

Back
X