Doğuma Hazırlık Kızımın isminde kararsızım. Yardım eder misiniz ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ecegun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
406
2
96
Aydın
kızlar şuan 31 haftalık hamileyim. Kızıma isim düşündük fakat karar veremiyoruz. Bana yardımcı olur musunuz?
Tuğsem - nehir hangisi? :18::18::18:
Tuğsem; baş tacı
nehir; akarsu

NEHİR oldukça fazla var.....TUĞSEM değişik ve anlamıda çok güzel......

kızınıza sağlıkla kavuşmanızı diliyorum.....

ben tuğsem diyorum nehir yaprak dökümündenn yaşlı kadın i,smiymişş gibimee geliyoo nehir teyzee varyaa ondannnn:60::60::60::60::60::60::60:

Ben oyumu Tugsemden yana kullaniyorum ve bebegini saglicakla kucagina almani diliyorum

Ben çok severim Nehir ismini...
Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim güzel kızınızı...

bencede tugsem degisik bir isim hem kulaga da hos geliyo :66: nehir adi cok kullanilio..
ins bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz:34:

Bence NEHİR daha hoş bir isim.
Tuğsem daha çok Tuğçe' nin yanlış söylenmişi gibi geliyor kulağa.

tuğsem anlam olarak güzelde söylenişi pek hoş gelmiyo kulağıma bir tercih yapmak gerekirse ^^ nehir diyorum..

vallaa bende olsam bende kararsız kalırdım..tuğsem az kullanılmıss anlamıı cokk guzell fakatt..hıc fonetik değil t sesi ve s sesinden başka bir vurgusu yok..nehir güzel fakat cok kullanılan bır ısım amaa bır secım yapmak gerekıyorsaa nehir soy ısmıyle uyum saglıyorsa nehir koyun...gercekten su son zaanlarda degısık ısımler turedı alısamadım halaa..bır kızın ismini duydum yenı bebek ismi de çıdam dı:)) gülsemmı aglasammı bılemedım..bir bebeğede cevheri koymuşlarr...ama kızaa nasıl yakısmış gözleride zümrüt yeşiliydii bayıldımm valla bu ismee...

Back
X