• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızımın ismine uyumlu erkek ismi tavsiyeleriniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

PembeLokum

♥♥♥
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
16.691
9.719
248
32
-Oğlumun ismi Mustafa Kemal oldu yorum yapan herkese teşekkür ederim-

Merhaba:KK54:

Allah bağışlarsa bir kızım var ismi Gülsima, oğluma da ablasının ismine uyumlu bir isim bırakmak istiyorum kızımın ismi biraz farklı Oldu oğlumun ismi de öyle olsun istiyorum acaba bir tavsiyeniz var mı?

Mesela ben Elyesa ismini istiyorum lakin eşim istemiyor. Düşündüklerimiz arasınıda Mustafa ismi de var. İki isim olabilir ama ikisiyle birden hitap edilecek şekilde olsun. :) Asaf ve Siraç isimlerini de beğeniyorum ama eşim istemiyor.

Kızımın ismini de çok zor bulmuştuk. :işsiz:

Tavsiyelerinizi bekliyorum, kızımın ismi gibi üç heceli bir isim olabilir.:KK19:

Son düzenleme:
İnsan Gülsima görünce uygun erkek ismi bulamıyor bi an.Gülsima çok güzel :KK200:Sağlıkla Kucağınıza alırsınız inşallah

Allah bağışlarsa bir kızım var ismi Gülsima, oğluma da ablasının ismine uyumlu bir isim bırakmak istiyorum kızımın ismi biraz farklı Oldu oğlumun ismi de öyle olsun istiyorum acaba bir tavsiyeniz var mı?

Mesela ben Elyesa ismini istiyorum lakin eşim istemiyor. Düşündüklerimiz arasınıda Mustafa ismi de var. İki isim olabilir ama ikisiyle birden hitap edilecek şekilde olsun. :) Asaf ve Siraç isimlerini de beğeniyorum ama eşim istemiyor.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, kızımın ismi gibi üç heceli bir isim olabilir.:KK19:
Eşiniz sizin istediğiniz isimleri neden istemiyor güzel isimler Gülsima kibar ve naif ve bi kız ismi yanın bu kadar kibar bir isim bulamayabilirsiniz bende farklı isim sevenlerdenim Elyesa farklıymış mesela farklı isterseniz Üveys, Ubeyde veya Ubeydullah, Umeyr, Nevfel var ashabı kiram isimleri Ali Asaf Ahmet Asil, Aziz Kerem, gibi çift, Semih Mirza, gibi çift isimde olabilir Eymen Sevban Seymen Tunahan Alihan Giray Veys Samet bunlarda etrafımdaki erkek isimleri ☺

İnsan Gülsima görünce uygun erkek ismi bulamıyor bi an.Gülsima çok güzel :KK200:Sağlıkla Kucağınıza alırsınız inşallah

Teşekkür ederim:KK19:

Gokturk
Gokmen
Guney
Gokay

Teşekkür ederim önerileriniz için

Eşiniz sizin istediğiniz isimleri neden istemiyor güzel isimler Gülsima kibar ve naif ve bi kız ismi yanın bu kadar kibar bir isim bulamayabilirsiniz bende farklı isim sevenlerdenim Elyesa farklıymış mesela farklı isterseniz Üveys, Ubeyde veya Ubeydullah, Umeyr, Nevfel var ashabı kiram isimleri Ali Asaf Ahmet Asil, Aziz Kerem, gibi çift, Semih Mirza, gibi çift isimde olabilir Eymen Sevban Seymen Tunahan Alihan Giray Veys Samet bunlarda etrafımdaki erkek isimleri ☺

Eşim kızımda da böyle çok zor beğendi, her isme bir kulp takıyor :işsiz: Asil ismini de önermiştim ama yok demişti:işsiz: Asil ile başka hangi isim çift yapılabilir

Önerileriniziçin teşekkür ederim

Sima ya Sinan uyabilir aslında gülsima Ali Sinan, Gök Sinan gibi ikili isim koyabilirsiniz. Ayrıca gülsimaya Gökdeniz de uyabilir bence.. Oğlunuzu da sağlıkla kucağınıza alın dilerim..

Gülsima güzel isim gerçekten.

Benim aklına direkt Sinan geldi. Arkadaşın dediği gibi Ali Sinan da hoş olabilir.

Göksenin
Iman
Imran
Ibrahim
Giray

Gülsimaya en uygun direk aklıma göktuğ ya da gökmen geldi
Uyumsuz olarakta Alper ya da Ertuğrul güzel

Sima ya Sinan uyabilir aslında gülsima Ali Sinan, Gök Sinan gibi ikili isim koyabilirsiniz. Ayrıca gülsimaya Gökdeniz de uyabilir bence.. Oğlunuzu da sağlıkla kucağınıza alın dilerim..

Teşekkür ederim Sinan uyumlu gerçekten, Gökdeniz de hoş oluyor

Gülsima güzel isim gerçekten.

Benim aklına direkt Sinan geldi. Arkadaşın dediği gibi Ali Sinan da hoş olabilir.

Göksenin
Iman
Imran
Ibrahim
Giray

Teşekkür ederim

Gülsimaya en uygun direk aklıma göktuğ ya da gökmen geldi
Uyumsuz olarakta Alper ya da Ertuğrul güzel

Teşekkür ederim Ertuğrul ismini çok beğeniyorum ben de lakin aynı şehirde yaşadığımız kuzenimin de ismi :)

Teşekkür ederim

Alim ismi hoş bence, benim iki oğlum var Arda ve Aras

Allah bağışlasın teşekkür ederim

Gülsima çok naif :)
Gökdeniz önerisi dikkatimi çekti benim de, hoş bir hava verdi :)

Back
X