kızımın kolu kırıldı

hazal538

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
55
6
48
İzmir
Arkadaşlar,birileri ile konuşmaya çok ihtiyacım var. 5 yaşında bir kızım var, geçen gün parkta oynarken kaydıraktan düştü ve kolu kırıldı. Şu anda alçıda 1 ay kalacakmış. o kadar üzgünüm ki. doktor ilk gün 3 hafta kalır demişti. Bugün kontrole gittiğimizde 1 ay kalması lazım dedi. Sizin, başınaz hiç böyle bir dıum geldimi? Beni anlayan anneler varsa lütfen bana yazsınlar. Hepinizi öpüyorum. Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin.

arkadaşlar,birileri ile konuşmaya çok ihtiyacım var. 5 yaşında bir kızım var, geçen gün parkta oynarken kaydıraktan düştü ve kolu kırıldı. şu anda alçıda 1 ay kalacakmış. O kadar üzgünüm ki. Doktor ilk gün 3 hafta kalır demişti. Bugün kontrole gittiğimizde 1 ay kalması lazım dedi. Sizin, başınaz hiç böyle bir dıum geldimi? Beni anlayan anneler varsa lütfen bana yazsınlar. Hepinizi öpüyorum. Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin.

seni o kadar iyi anlıyorum ki benim kızım var 3,5 yşında geçen ramazan bayramında kırdı kolunu 4 hafta kaldı ama çok zordu dirsekten kırmış bizimki komple alçıya aldılar.ilk hafta alışma dönemi çok zorlandık yaz günü sıcak anne kaşa (kaşı) anne kaşa yalvarırdı yavrum kalem sokardım kaşımak için...gece uyumasıda zor mümkünse seninle yatmasın tek yatır.askılık takmadık biz alçı cok ii korudu ama birde biz 1 hafta erken çıkardık artık dayanamadı:(

Çok üzüldüm. Bizim başımıza gelse canımız o kadar acımaz, bir şekilde idare ederiz ama çocuklara olunca mahvoluyoruz. Siz 1 hafta erken çıkartınca daha sonra sorun olmadı mı? Yatarken yalnız yatırıyorum; fakat kolunun üstüne yatar da kemik kayar mı diye tedirgin oluyorum. O yüzden bütün gece başına gelip bakıyorum. Size de çok çok geçmiş olsun....Sevgiler

Back
X