Kızımın kyk daki sıkıntısı, nasıl çözülür

Kızım mulayim bende sürekli kızım kimseye bulaşma görme duyma diyorum ondanda uzak duruyor.
Çok kötü bir yaklaşım bana göre. Tam milletin ezmek için yer arayacağı bir insan tipi, kızınız biraz dişli olsun hakkını savunsun hakkı neyse onu talep etsin, bakın sizin yönteminizle ne hale gelmiş. Önce laf atmışlar sonra da tehdit bir sonraki dayak olacak. O zaman da görmeyip duymasın ki öyle yapacak çünkü aksini öğrenememiş.

Haklısınız

Daha öncede ihbarları varmış ama yinede kızlar çok rahat umursamıyorlar yönetimi heralde ciddi bir yaptırım uygulamıyor yurt
Yurt savunmalarını alır durum tekrarlarsa ceza alırlar yine tekrarlarsa atılırlar. Yurt süreci başlatmamış işte kızlar hakkında yazılı bir şikayet olması lazım
Bir de nasıldı son seneleri defolup gidecekler biz uğraşmayalım diyor olabilirler siz müdürle görüşün bakın böyle bir durum var bir tedbir alın ben şikayetçi yazılı yapacağım bunların son sene olması umrumda değil çocuğumu orada ezin diye göndermedim diyin. Konuşun ya derdinizi anlatın

Bizdedw buna benzer durum oldu ilgilenmediler . Öğrencinin velisi idareyi arayıp sert şekilde uyarınca direk iilemi yaptılar

Ayrı ev malesef maddi sebepten ötürü yok, yurt ve okulu çok iyi güvenlikli sorun sadece bu kızlae
Arkadaslaei da susmasin kızınızın savunsunlar yani dogruyu yanlisi
4.sınıf diye herseyi yapmakta özgür degiller,beraber yasamanin kurallari var
Ama siz konusun yurt yönetiminle devamli tehdit ediyorlar buna siz çözüm bulun yahut tehdit icin savciliga suc duyurusunda bulunacagim deyin
Zor ya insan olmak bu devirde
Cok mu zor yani birbirine saygi duyup yasamak

Geçen ay haberde bi erkek yurdunda 3 kişi bi oğlan çocugunu döve döve kör etmişlerdi üstelik telefonunu da almışlar kimseye haber vermesin diye ve tehdit etmişler kimseye söylemeyeceksin diye. Ertesi gğn okula gidince ortaya çıkmış soruşturma açıldı. Polis gitsin yurda şikayetçi olun korksunlar sicillerine işlesin. Yurttan atılırlar belki ama dışarıda kıza bi zarar verebilirler işte.

Yorumlar için teşekkür ediyorum, pazartesi günü direk yönetimle konuşmaya karar verdim.. Sagolun

Kızınıza sakin olmayı değil yeri geldiğinde hakkını savunmayi öğretseydiniz keske.
Benim de başıma geldi benzeri. Bir üst sınıftaki bir kiz sirf gıcıklığına gecenin 3'ünde lamba açardı (kendisi 2.öğretim idi) odada bagira bagira telefonla konusurdu. Bir iki derken ikaz falan işe yaramadı . Sonra bir gün gecenin 2'sinde kıyamet koptu. Ertesi gün eşyalarını toplayıp defoldu.

Aslında uyum içinde yaşamayı ,herkesi idare etmesini ögrettim ,ve zaten kendi yapısıda sakin ama haksızlığa gelemiyor.. Siz ne önerirsiniz yönetime şikayet etmek çözüm olabilir mi

kusura bakmayın pek rahat geldiniz
suan ben ortalıgı birbirine katmıstım bu ne ya eskıya mı bunlar
alın o leşlerin olduğu yerden kızınızı özel yurda verin cok derin yaralar acar bu tehditler

Bir anne olarak şuan gidemem edemem diye bahane üretemezseniz, gerekiyorsa gidip birebir siz konusacaksınız o kızlarla burada bu konuda fikir istemek bile anormal geldi bana.

Bir anne olarak şuan gidemem edemem diye bahane üretemezseniz, gerekiyorsa gidip birebir siz konusacaksınız o kızlarla burada bu konuda fikir istemek bile anormal geldi bana.
Kızlarla yönetimin haberi olmadan birebir konuşmanın dogru oldugunu düşünmüyorum, önce yönetimle halletmeye çalışacagım

Aslında uyum içinde yaşamayı ,herkesi idare etmesini ögrettim ,ve zaten kendi yapısıda sakin ama haksızlığa gelemiyor.. Siz ne önerirsiniz yönetime şikayet etmek çözüm olabilir mi
Odasını değişsin bende kyk da kaldım arıza tipler var öyle . Arkadaşını sevebilir ama bu durum derslerine olumsuz yansıyabilir. Odasına değişsin arkadaşıyla yine birbirlerinin odasına gidip gelirler

Bahane değil kimsenin şart ve imkanlarını bilemezsiniz zaten bugece ögrendim, yönetim Haftasonu yokmuş pazartesi günü konuşacagım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…