- 21 Mayıs 2022
- 565
- 71
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Bence kabız veya ishal oldu ise makat bölgesinde çatlama ya da zedelenme olmuştur , diğer türlü peçete ile silmeyle özel bölgeden kan gelmesi olanaksız2 gün önce 4 yaşında kızım tuvalete gitti ve peçeteyle silmiş tuvalet sonrası parmağımla peçeteyle sildim anne dedi tamam dedim lakin bir iki damla kadar kan vardi oturma aparatinda peçete de ise silik bir şekilde varla yok denilecek kadar az kan vardı poposundan mı özel bölgesinden mı geldi bilemedim. Ön kısmından gelmiş olabilir mi?
2 gün önce 4 yaşında kızım tuvalete gitti ve peçeteyle silmiş tuvalet sonrası parmağımla peçeteyle sildim anne dedi tamam dedim lakin bir iki damla kadar kan vardi oturma aparatinda peçete de ise silik bir şekilde varla yok denilecek kadar az kan vardı poposundan mı özel bölgesinden mı geldi bilemedim. Ön kısmından gelmiş olabilir mi?
Bencede makat bolgesinden gelmistir bi kiziniza sorsaniz zorlandimi diye büyük tubaletini yaparken.Bence kabız veya ishal oldu ise makat bölgesinde çatlama ya da zedelenme olmuştur , diğer türlü peçete ile silmeyle özel bölgeden kan gelmesi olanaksız
Parmağımla ittirdim peçete ile sildim tarzında konuşunca acaba on kısmını parmağıyla ittirdim mi diye düşündüm ittirmis ise ondan kan gelmiş olabilir mi ama çok az dı kan dediğim gibiBence kabız veya ishal oldu ise makat bölgesinde çatlama ya da zedelenme olmuştur , diğer türlü peçete ile silmeyle özel bölgeden kan gelmesi olanaksız
Parmağımla ittirdim peçete ile sildim tarzında konuşunca acaba on kısmını parmağıyla ittirdim mi diye düşündüm ittirmis ise ondan kan gelmiş olabilir mi ama çok az dı kan dediğim gibiDamla kan neden gelir ki hadi kabız olsun çatlak olsun poposu ama damla kan gelecek kadar olsa bilirsiniz zaten. Çocukta bir rahatsızlık var mı?
Yarın sorayım. Bir süre önce kabızlık yaşamıştık ama üzerinden geçti ve şuan kabız degilBencede makat bolgesinden gelmistir bi kiziniza sorsaniz zorlandimi diye büyük tubaletini yaparken.
Tamam teşekkürler. Parmağımla ittirdim peçete ile sildim tarzında konuşunca acaba on kısmını parmağıyla ittirdim mi diye düşündüm ittirmis ise ondan kan gelmiş olabilir mi ama çok az dı kan dediğim gibiİdrar yolu enfeksiyonu olmuş da olabilir. Bı emin olun neresinden gelmiş. Ona göre mutlaka doktora götürün. Makat çatlağında şıp şıp kan bile gelir. Başvuru bilmiyorum ama... Kendiniz de muayene edebilirsiniz makat çatlağında basur da belli olur zaten
Tamam teşekkürler. Parmağımla ittirdim peçete ile sildim tarzında konuşunca acaba on kısmını parmağıyla ittirdim mi diye düşündüm ittirmis ise ondan kan gelmiş olabilir mi ama çok az dı kan dediğim gibi
Hayır o şekilde olsa söyler bana.On tarafından gelmisse idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Çişini yaparken acısı oluyor mu acaba
On kısmına parmağını sokmuş da kapatmış olabilir mi o yüzden bir iki damla kan gelmis olabilir mi acaba ? Ağrısı sızısı olsa kesinlikle söylerBenden de kan gelmişti. Böbreklerim de sızlardı bu dönem. Doktora gittiğimizde böbrek taşı varmış vücut attıkça idrar yoluyla kanama şeklinde atmıştı. Umarım kötü bir şey değildir. Bizim ailecek böbrek taşımız olduğu için 12 13 yaşlarında böyle bir durumla karşılaşmıştık. Korkmayın lütfen. İsterseniz kızınıza sorun ağrısı sızısı var mıymış böbreğinde
Siz neden şüphelendiniz şimdi anlamadım parmağıyla ittirse ne olacak 4 yaşındaki çocuk ne kadar ittirebilir?Tamam teşekkürler. Parmağımla ittirdim peçete ile sildim tarzında konuşunca acaba on kısmını parmağıyla ittirdim mi diye düşündüm ittirmis ise ondan kan gelmiş olabilir mi ama çok az dı kan dediğim gibi
Tam olarak nerden geldi anlamadığım için endişelenmeli miyim bende anlamadımSiz neden şüphelendiniz şimdi anlamadım parmağıyla ittirse ne olacak 4 yaşındaki çocuk ne kadar ittirebilir?
Kendine zarar verdi diye düşünüp üzülmeniz mantıksız burda.
Be düşünüyorsunuz anlamadım ben
On kısmına parmağını sokmuş da kapatmış olabilir mi o yüzden bir iki damla kan gelmis olabilir mi acaba ? Ağrısı sızısı olsa kesinlikle söyler
Ama parmağımı ittirerek sildim kısmına çok takılmışsınız iki üç kere yazmışsınız anlamamışsınız ama şüphelendiğiniz bir durum var belli siz yaşadınız olayı sonuçta sizin şüphe ettiğiniz öncelik ne anlamadım onu soruyorum.Tam olarak nerden geldi anlamadığım için endişelenmeli miyim bende anlamadım
Bir süre önce çok ağrılı bir kabızlık yaşadık ama üzerinden geçti sonra rahattı hep tuvaletteAllah korusun. Umarım kötü bir şey yoktur. Biraz takip edin isterseniz. Sürekli öyle oluyorsa doktora gidin mutlaka. Bazen kaka yaparken zorlayınca da arka tarafta kanama olabiliyor oğlumdan biliyorum.
Parmağını poposuna ittirdi incindi kanadı mı yada on kısmına ittirdi incitti kanadı mı o konu da emin olamıyorum yarın kendisine soracağımAma parmağımı ittirerek sildim kısmına çok takılmışsınız iki üç kere yazmışsınız anlamamışsınız ama şüphelendiğiniz bir durum var belli siz yaşadınız olayı sonuçta sizin şüphe ettiğiniz öncelik ne anlamadım onu soruyorum.
Arka kısmına ittirir orayı iyi silmek ister.Parmağını poposuna ittirdi incindi kanadı mı yada on kısmına ittirdi incitti kanadı mı o konu da emin olamıyorum yarın kendisine soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?