Çocuk Hastalıkları Kızımın neyi var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Huzurkokuluyavrum

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2019
83
56
3
33
Merhaba hanimlar yeni üye oldum size danışabilmek icin 9 aylik bi kizim var bi kac ay oncesinde bi sorunla karşılaştık uykusu gelince yada uykudan uyaninca bi an dudaklarını sıkıyor dudaklari morariyor ve biyere odaklaniyor surekli ağzını şapirdatiyor nefes sesini bile duyamiyorum o derece sessizlesiyor sanırım o sırada nefesinide tutuyor 10 15 saniye sürüyor bu sonra duzeliyor.. tüm organlarina bakıldı hersey normal cok şükür kan tahlilleri de yapildi sadece nöroloji bölümü icin randevu almistik ama randevu aldigimiz hastane yaşadığımız bölgede degil uzak baya ona gidemedik randevumuzun oldugu gün gıda zehirlenmesinden dolayi hastanedeydim. Kimse doktorlar dahil kesin bisey soyliyemiyor bu ne olabilir moralimiz cok bozuk babasiyla :( bu ay tekrardan nöroloji bölümüne goturucez ama randevuya daha cok var :(j

Nörolojiye gitmeniz lazım. Korkmayın ama dediginiz şeyler bebeklerde çocuklarda görülen bi epilepsi çeşidine birazcık benziyor. Ama hiçbir şey de olmayabilir. Pediatrik nörolog değerlendirmeli. Çok geçmiş olsun.

Back
X