- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır 233.ayet dediniz açtım ve tamamını kopyaladım buraya yapıştırdım. Siz çocuğunuzu 2 yıldan sonra yorulup yada uykusuz kalıp sebebiniz her ne ise kendi isteğinizle bıraktırmak istiyorsanız bu sizin seçiminizdir. Ama buna dini alet edip vay efendim haramdır deyip onun arkasına saklanıp yapmayın. Bu zihniyetiniz ve dini anlama biçiminiz sizi yorar. Din hakkında çokta konuşmak istemiyorum ama dayanamıyorum sizin gibi bağnaz bir şekilde dinimizi kendine göre yorumlayıp ahkam kesen insanlara.K
Bu yazıdan kesinti yapmişsiniz.
Evet din bağnazlıktirHayır 233.ayet dediniz açtım ve tamamını kopyaladım buraya yapıştırdım. Siz çocuğunuzu 2 yıldan sonra yorulup yada uykusuz kalıp sebebiniz her ne ise kendi isteğinizle bıraktırmak istiyorsanız bu sizin seçiminizdir. Ama buna dini alet edip vay efendim haramdır deyip onun arkasına saklanıp yapmayın. Bu zihniyetiniz ve dini anlama biçiminiz sizi yorar. Din hakkında çokta konuşmak istemiyorum ama dayanamıyorum sizin gibi bağnaz bir şekilde dinimizi kendine göre yorumlayıp ahkam kesen insanlara.
Hayır çarpıtmıyorum ne alakası var. Benim yazdığım basit cümleleri bile yanlış anlıyorsunuz. Dini yanlış anlamanız çok normal. Din bağnazlık değil hoşgörüdür bu arada.Evet din bağnazlıktir
Bebegim daha 6 aylık
yorulup birakmak istedimi yazmişsiniz
Carpıtmayın lütfen
Evet din bağnazlıktir
Bebegim daha 6 aylık
yorulup birakmak istedimi yazmişsiniz
Carpıtmayın lütfen
Bosuna yorma kendini laf anlatamazsin :) bende katiliyorum iki yastan fazla emzirmek haram diyememde iyi degil diye biliyorum.Bakara suresi
233.ayeti bi araştirin
Lütfen hurafelerle insanları yanlış yönlendirmeyin. Bir şey hakkında haram demeniz için ispatta bulunmanız gerekir.Ban yiyebilirim ama yinede söylemek istiyorum
2 seneden sonra bebeği emzirmek kesinlikle haramdır
Bi araştırım derim
Orada haram sözü geçmiyor. İyi okuyun. Önerilen süre 2 yıl sadece. Dediğiniz gibi olsaydı, 2 yıldan sonrası haramdır cümlesi geçerdi.Bakara suresi
233.ayeti bi araştirin
Acilinden bir uyku rutini yapın ve direkt ilk günden yatağına yatırın.
En geç saat 19 da yatağında olsun.
İlk gün uyuması 2 saati bulabilir.
İlk 3 4 gün sabır ya Rab diye haykırırsınız yüksek ihtimal ama en fazla 1 haftaya alışır.
Tam anlamiyla bilmeden birseye haram demekte cok günahtır. Bunu da biliyomusunBenimde bebegim var çok araştirdim bu konuyu
Ne işim olur polemikle ya
YouTube da bu konu ile ilgili videolar var. Yatırıp yanında durma, sonra yavaş yavaş uzaklaşma gibi. Pedagoglar güzel yönlendiriyor.Merhaba kızlar; bir sorunum var, kızım iki yaşında olacak bu ay içinde park yatağını kaldırıp ona yeni bi yatak aldım ama henüz orda yatamıyır çünkü yatak kendi odasında ve ben henüz odaları ayırmaya hazır değilim çünkü kızım gece meme için çok uyanıyor ve kıpır kıpır yatıyor. Şuan için onun yatağını babası kullanıyor kızım da bnmle yatıyor. Şimdi ben kızımı memeden ayırıp kendi yatağına geçirip eşimi de artık refaha kavuşturmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım bana fikir verir misiniz? Kızımın odasına bi yer yatağı alıp bi ay kadar onunla mı yatsam acaba diyorum? Konu taşınır belki bilemiyorum![]()
Siz bu cocugun huyunu karakterini biliyor musunuz da recete veriyorsunuz?
Pat diye 19da yataga yatirinmis
Tabii ogreniz ne de ogrenilmis caresizlik
Bu şekilde fare de egitebilirsiniz
Su uyuku egitimcilerinin zararini nasil telafi edicez hic bilmiyorum..
Sizinle ilk kez muserref oluyorum aslindaBan yemek istemiyorum ama inanın sizden bana illalllah geldi....