• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın pepe aşkı

• Konu Sahibi Konu Sahibi maize
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maize

İki güzel kız annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
379
111
323
Arkadaslar saat gece 1 olmuş kizim hâlâ pepeyi seyrediyor.bizim evde televizyon yok kizim cok agresif gecen ablam pepeyi leptopa yukle arada izler cani sıkılmaz dedi çünkü cidden cok sıkılıyo surekli ağlıyor vee bir kac bolum yukledik ay yuklemz olaydik uyanir uyanmaz pepe gece bu saatlere kadar yine pepe bu 1 haftadir böyle ve bilgisayari kimseye vermiyi su an ayaklarini uzatmis leptopu ustune koymus düşünün artik göz mesafesini birsey olacak diye korkuyorum ve su an uykusuzluktan ölüyorum eşim coktan yatmis ben kizimi bekliyorum.Bu arada kizim 2 yasinda

Arkadaslar saat gece 1 olmuş kizim hâlâ pepeyi seyrediyor.bizim evde televizyon yok kizim cok agresif gecen ablam pepeyi leptopa yukle arada izler cani sıkılmaz dedi çünkü cidden cok sıkılıyo surekli ağlıyor vee bir kac bolum yukledik ay yuklemz olaydik uyanir uyanmaz pepe gece bu saatlere kadar yine pepe bu 1 haftadir böyle ve bilgisayari kimseye vermiyi su an ayaklarini uzatmis leptopu ustune koymus düşünün artik göz mesafesini birsey olacak diye korkuyorum ve su an uykusuzluktan ölüyorum eşim coktan yatmis ben kizimi bekliyorum.Bu arada kizim 2 yasinda

Hiiii 2 yaşında çocuk bu saatte uyumamış hala pepe izliyor haaa. :14:
Benimde küçük bir yeğenim var o da bir zamanlar calliou ve pepe hastasıydı gece gündüz kalkmıyordu televizyonun başından.
Aklını oyalayacak başka oyunlar yaratamaz mısınız? Çocuğum olmadığı için bilemiyorum da yeğenimle değişik oyunlar oynardım ben mesela. Aklını o şekilde oyalardım. Aklıma bu geldi sadece.

benimde kızım geçen yıl mickey mouse tutkunuydu ve 2 yaşındaydı.gece 2 ye kadar biz uyuken yanımızda oturup izlerdi.aylaca sürdü hemde.sonra bilgisayarımız bozuldu yaz geldi parklarda vakit geçirdik unuttu.ama şimdi yine tv den izliyor çizgi filmleri.kış günü eve kapanıyolar arkadaş vs olmayınca çocuklarada bişey diyemeyiz ama bağımlılık yapıyo.birde bizimki annemlere falan gidince izlemiyo yani kalabalıkta izlemiyo sadece evde bağlanıp kalıyo.sizde değişik ortamları bi deneyebilirsiniz bence.

Ben onu yerimmm ya :)

Belki tv olsa başka şeylerde izler yazık kış günü tv yok nasıl sıkılıyodur napıyorki evde :26::50:

Pepee'nin uyku ile ilgili bir bölümü de vardır diye düşündüm. Şimdi baktım da pepeenin "Geceleri Herkes Uyur" diye bir bölümü varmış. Gece uyku vakti geldiğinde onu izletip hadi bak pepee uyudu sen de uyu deseniz? Bir deneyin derim :) Ayrıca o bölümün sadece ninni kısmı da var daha kısa. Benim kızım da 1,5 yaşında ilerde lazım olur belki :)

Pepee Ninni Şarkısı Dinle - YouTube

Pepee Geceleri Herkes Uyur İzle - YouTube

Pepee'nin uyku ile ilgili bir bölümü de vardır diye düşündüm. Şimdi baktım da pepeenin "Geceleri Herkes Uyur" diye bir bölümü varmış. Gece uyku vakti geldiğinde onu izletip hadi bak pepee uyudu sen de uyu deseniz? Bir deneyin derim :) Ayrıca o bölümün sadece ninni kısmı da var daha kısa. Benim kızım da 1,5 yaşında ilerde lazım olur belki :)

benım kızımda 16 aylık ve bu bolumu acıyorum elınde telefon uyuya kalıyor..

ayyyy kuzucum benim :). Oyle bir kuzucuktandan bende de var bir tane. O da pepe diye oluyordu 2 yasindayken. Simdi 2 bucuk yasinda, ve artik listemizde mickey mouse ve kayyu da var. bide kayyu gibi konusmaya basladi cimcimem, olamazzz, filan diyor :).
Valla canim benim kizimda izin versem hep izler. hatta cumartesi gecesi gece 2 ye kadar kayyu seyretmis ipadden. ben uyumusum yatakta, onu da babasi yatirmis geldiginde eve. Uykulari olsa bile kopamiyorlar. Dikkatini dagittip laptopu, ipadi ortadan kaybetmekten baska caren yok. Biraz unutuncada artik saatli izletirsin, bitti dersin, kiyameti bir koparir iki koparir sonunda alisir canim.

kolay gelsin sana :)

erken ama kızım o kadar huysuz ı bazen onu cızgıfılm olmadan susturmak ımkansız ve kafasına koyduysa yaptırıyor

amanin, guclu karakter desene.

Allahtan benim kizim beni cok zorlamadi bu gune kadar.:nazar: Sansli bir anneyim Allah'a sukur.
Sana kolay gelsin canim, insallah buyutursun en kisa zamanda :)

Şu kısmı okurken içimden totosunu ısırmak geldi cimcimenin. Yerim ben onu ya. :)

canim dikkatini baska seylere yonlendir ozellikle vucudunu yorki vakit bulamasin tv izlemeye benim kizim kocaman televizyonun onunde oturup izlemek istiyordu bende tvyi kapaticaz simdi yorgan serip takla aticaz binbir sebeklikler yaptim hadi bakalim simdi anneye yardim et o takla atsin deyip var gucumle onun yorullmasini sagladim evin icinde evcilik oynariz tabak tencere fincanlari falan misafirim ben sen bana hizmet edeceksin bakayim derim onun yorulmasini saglarim birgun asiri yoruldu diiiittttt evimden tembel dadinnnnn nasil bagiriyor pestili cikdi bakdim oturdugu yerde kafasi one arkaya gidiyor nasil bir yorulmaysa uyumus kesinlikle yoruyorum tvye zamani yok hicbirsey yapmasa oyun hamurlariyla yemekler yaptiriyorum sonra olmamis bunlar yeniden yap diyorum bazen kiziyor ben bunlarla nasil ugrasiyorum heehhh heeehh begenmezsen yeme okk diye nasil bagiriyor sonra aglar numarasi yapiyorum gelip sariliyor aglama yavrum aglama ben sana en guzellerini yaparim ok deyip anacigini ikna etmeye calisiyor kuzum :52:kesinlikle cozumu vucudunu yormandan geciyor hem cok guzel uyur hemde tvden uzak kalir:46:

Hiiii 2 yaşında çocuk bu saatte uyumamış hala pepe izliyor haaa. :14:
Benimde küçük bir yeğenim var o da bir zamanlar calliou ve pepe hastasıydı gece gündüz kalkmıyordu televizyonun başından.
Aklını oyalayacak başka oyunlar yaratamaz mısınız? Çocuğum olmadığı için bilemiyorum da yeğenimle değişik oyunlar oynardım ben mesela. Aklını o şekilde oyalardım. Aklıma bu geldi sadece.
Zaten surekli benden oynamaktan sıkıldı artık oyuncakları ilede oynamiyo:(
benimde kızım geçen yıl mickey mouse tutkunuydu ve 2 yaşındaydı.gece 2 ye kadar biz uyuken yanımızda oturup izlerdi.aylaca sürdü hemde.sonra bilgisayarımız bozuldu yaz geldi parklarda vakit geçirdik unuttu.ama şimdi yine tv den izliyor çizgi filmleri.kış günü eve kapanıyolar arkadaş vs olmayınca çocuklarada bişey diyemeyiz ama bağımlılık yapıyo.birde bizimki annemlere falan gidince izlemiyo yani kalabalıkta izlemiyo sadece evde bağlanıp kalıyo.sizde değişik ortamları bi deneyebilirsiniz bence.
Tabi ki degisik ortamlar kalabalik oldugunda istemiyo eve gelince tutturuyo
Ben onu yerimmm ya :)

Teşekkürler ablasi;))

Evde televizyon olmadığı için acaba cocugun bu tarz bişeye ihtiyacımı vardıki ama kaç yaşında cocugunuz mumkunse 2 yaşına kadar cocuklar televizyon izlememeli

Belki tv olsa başka şeylerde izler yazık kış günü tv yok nasıl sıkılıyodur napıyorki evde :26::50:
Valla hem o hem ben cok sıkılıyorum ama malesef baska care yok cnm:(

Tavsiyen icin cok tesekkur ederim ben su an telefondan giriyorum yani evde internet yok ancak annem gile gittigimde indiririm bu bölümü
ayyyy kuzucum benim :). Oyle bir kuzucuktandan bende de var bir tane. O da pepe diye oluyordu 2 yasindayken. Simdi 2 bucuk yasinda, ve artik listemizde mickey mouse ve kayyu da var. bide kayyu gibi konusmaya basladi cimcimem, olamazzz, filan diyor :).
Valla canim benim kizimda izin versem hep izler. hatta cumartesi gecesi gece 2 ye kadar kayyu seyretmis ipadden. ben uyumusum yatakta, onu da babasi yatirmis geldiginde eve. Uykulari olsa bile kopamiyorlar. Dikkatini dagittip laptopu, ipadi ortadan kaybetmekten baska caren yok. Biraz unutuncada artik saatli izletirsin, bitti dersin, kiyameti bir koparir iki koparir sonunda alisir canim.

kolay gelsin sana :)

Cok sagol cnm ama ortadan kaldirdim ama pepe diye diye kiyameti kopardi mecburen yine actim ayrica bu son gunlerde her işini aglayarak yaptırıyor

Ya televizyon sakıncalı bunu biliyoruz ama bence kızınız iyice sıkılmış oyuncaklarından ve böyle bir şeyi görünce de ilgi odağı direk pepe olmuşş..
Siz bilgisayara atıyorum örümcek adamıda yükleseydiniz, bu sefer ömürcek adam ilgi odağı olacaktı..
Yanii pepee ile alakası yok..
Çocuk tv izlemediği için, ekranda bir şeyler oynadığını görünce napsın yavrum izliyor işte..
Bence televizyon da açın, ne güzel çizgi film kanalları war. neden tv kullanmıyorsunuz ki bana çok saçma geldii..

Evde televizyon olmadığı için acaba cocugun bu tarz bişeye ihtiyacımı vardıki ama kaç yaşında cocugunuz mumkunse 2 yaşına kadar cocuklar televizyon izlememeli
Aslinda annem gile sık sık giderim televizyonda surekli açık çizgi filimde aciyoruz ama dönüp bakmiyordu bile çünkü kizim bana çok bagli surekli benle ilgilen modundaydi evde kesinlikle yemek iş yaptirmazdi bizde çözümü boyle bulduk ama cok yanlis yapmışım kizim 2 yasinda

Aslinda annem gile sık sık giderim televizyonda surekli açık çizgi filimde aciyoruz ama dönüp bakmiyordu bile çünkü kizim bana çok bagli surekli benle ilgilen modundaydi evde kesinlikle yemek iş yaptirmazdi bizde çözümü boyle bulduk ama cok yanlis yapmışım kizim 2 yasinda

Aslında ufak ufak ızleyebilir ama sürekli değil oyuncaklarla oynamalı kendi başına vakit gecirebilir olması gerekiyor ama cocukları tablet ve laptoplar oyunlar bagımlı hale getırıyor
bizde 19 aylıkken sunnet oldu oglum o zamana kadar evde tv kesinlikle açılmıyordu ailecek daha keyifli vakit geciriyorduk
sünnet olup eve gelince ilk defa çizgi film izlemişti :52:

Ya televizyon sakıncalı bunu biliyoruz ama bence kızınız iyice sıkılmış oyuncaklarından ve böyle bir şeyi görünce de ilgi odağı direk pepe olmuşş..
Siz bilgisayara atıyorum örümcek adamıda yükleseydiniz, bu sefer ömürcek adam ilgi odağı olacaktı..
Yanii pepee ile alakası yok..
Çocuk tv izlemediği için, ekranda bir şeyler oynadığını görünce napsın yavrum izliyor işte..
Bence televizyon da açın, ne güzel çizgi film kanalları war. neden tv kullanmıyorsunuz ki bana çok saçma geldii..

Canim televizyonu esim istemedi zararli diye ona bakacagimiza sohbet ederiz diyo bos vakit olarak göruyo ama film indirip bazi geceler izliyoruz.Kizim da arakadasa dedigim gibi annemlerde zaten görüyordu izlemiyordu ve pepe ile birlikte calliou yuklemistim ama actigim gibi ögg diyo ve yine pepeyi istiyo

Back
X