Saç Kesim Şekilleri Kızımın saçları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.465
Merhaba kızlar
Benim yavrumun saçları doğduğunda uzundu zaten suan 4 Yaşında ve hiç kestirmedik beline kadar geliyordu sacları hatta biraz daha uzun
Ama uçları artık çok zayıftı ve tararken yıpranıyordu
Bende (suan çok pişmanım ) biraz kestim ama çok değil omuzlarından daha uzun sekilde amam tabi uzuma alıştığımız için bana kısa geldi birden başladım ağlamaya şimdide kendim kestiğim için içine sinmedi illaki götürücem kuaföre
Acaba gitsem desem sadece makas izi gitsin ve yamuk olan yerler düzelsin desem çok mu keserler ?kuaför olan var mı ? Yada bilen ? Çok moralim bozuldu ellerim kırılsaydı kesmeseydim niye yaptım bilmiyorum .

benim kızımın da saçları kıvır kıvır ve çok yıpranmış uçları tararken farkediyorum, kessem nolur diye düşünğyodum, kararsız kaldım şimdi

gerçi benm kızım daha küçük, 1.5 yaşında sadece, anneler ilk ne zaman kestiniz kızlarınızın saçını ?

Iyi yapmissiniz kesmekle.

Cocuk yetisme caginda, kendisine gitmesi gereken vitamin, protein vs neden sacina gitsin?

Beline kadar gelen sac , cidden agirlik yapiyor, o yastaki cocuk icin tasimasi zor, ne gerek var? Arti bele kadar gelen sac guzel br goruntu degil bence, kurek kemigi hizasi iyi o da yetiskinler icin.

Genel olarak kesmelisiniz zaten, 4 yasinda cocuk saci ne yapack ki zaten?

Saçtır uzar bu kadar üzülüp dert etmeyin. Sacim ilk kesildiğinde 6 yaşındaydım kalcamin altına kadar iniyordu saçlarım bi anda küt kestirdik. Siz yine o kadar kısa yapmamissiniz ama mutlaka götürün kuaföre düzgün dursun

Saçtır uzar bu kadar üzülüp dert etmeyin. Sacim ilk kesildiğinde 6 yaşındaydım kalcamin altına kadar iniyordu saçlarım bi anda küt kestirdik. Siz yine o kadar kısa yapmamissiniz ama mutlaka götürün kuaföre düzgün dursun
Valla ağlıyorum ya
İşte belinden biraz daha uzundu ortadan ayırıp iki kuyruk yapıyordun onları da örüyordum şimdi birden ne model yapacagını bilemedim ben niye yaptım ya
Kuaför düzelticem diye bi de o kısaltır mı acaba ?

Benim saclarim dogunca cok varmis sonra döküle döküle 2 tel kalmış.

Annem 4 yaşındayken 0a vurdurmuş kafamı. Yani tamamen kel olmuşum. Ondan sonra öyle gür saçlarım oldu ki esarbin icine sigdiramiyorum.

Iyi yapmışsınız yıpranan saci tabiki kesecektiniz yoksa uzamasina engel olurdu

Iyi yapmissiniz kesmekle.

Cocuk yetisme caginda, kendisine gitmesi gereken vitamin, protein vs neden sacina gitsin?

Beline kadar gelen sac , cidden agirlik yapiyor, o yastaki cocuk icin tasimasi zor, ne gerek var? Arti bele kadar gelen sac guzel br goruntu degil bence, kurek kemigi hizasi iyi o da yetiskinler icin.

Genel olarak kesmelisiniz zaten, 4 yasinda cocuk saci ne yapack ki zaten?
Omzundan biraz daha uzun suan yani ben yaklaşık 10 12 cm kestim galiba

Siz yine makasla kesmişsiniz biz geçen sene ağustosta kızımın saçlarını sıfıra vurdurduk şimdi sıfıra vurmadan önceki halinden daha uzun saçları. Gerçi benim kızım küçük 2,5 yaşında. Üzülmeyin bu kadar kuaför düzeltsin uzar çabucak nasılsa.

Omzundan biraz daha uzun suan yani ben yaklaşık 10 12 cm kestim galiba
yaz geliyo pişerdi çocuk poposuna kadar saçla, bence üzülmeyin, omuz hizasında ki saçı da köpek saçı yapardı bana annem çok severdim ben, iki kulağın üstünde toplayıp döndürüp küçük topuzlar yapabilirsiniz, bence iyi olmuş, ferahlasın çocuk yaz günü biraz

Valla ağlıyorum ya
İşte belinden biraz daha uzundu ortadan ayırıp iki kuyruk yapıyordun onları da örüyordum şimdi birden ne model yapacagını bilemedim ben niye yaptım ya
Kuaför düzelticem diye bi de o kısaltır mı acaba ?

Kısaltsın ne olacak ki, yaşı ne daha uzayacak sonuçta, model yapamazsanız 3-5 güzel toka alırsınız ne var yani. Çok uzun örgülerin ben hep tehlikeli olduğunu düşünürüm o yaşta çocuk için, o uzun halat gibi örgünün bir yere takılırsa, sıkışırsa ne olacağını düşünmek bile istemem. :KK43:

Bende kizimin saclarini kendim keserim devamli. bazen pişman oluyorum ama beline kadar saçı kut yaptığım için, sonra diyorum o daha küçük ortaokul 2 den sonra uzatır zaten.vitamin saça gitmesin.yamuk oldu diye endişelenmeyin uzadikca düzelir. Ozaman duzelttirirsiniz. Ben pek yamuk yapmıyorum ama.tabi kuaför daha başka. Ama illaki kat veriyorlar saç toplanmiyor.ben düz istiyorum.oyle toplanıyor. Bir kez anasınıfında kuaföre kestirdik saçı kut olduğu halde hiç toplanmiyor ordan burdan çıkıyordu. Cok aglamisti.Ama ben nezaman kessem hoşuna gidiyor. Çünkü düz.sorun yok rahat olun.benim kizimin saçını ilk kestiğimde lule lule beline kadardı. Kestikce düzlendi ve omzunda kullandiriyorum.

Son düzenleme:
Siz boyle bisey icin aglarsaniz cocuk ne yapsin. Boyle seyleri buyutupte cocuguda kotu etkilemeseniz. Sonra ilerde herseyi takan sorunlu gencler yetisiyor.onun yerine moral verseniz kiziniza. Cok yakisti deyipte intrnetten guzel modeller arastirsanizda o da benimsese bu halini . Sacin saglikli uzamasi icin ara ara zaten kestirmeniz lazimdi.

Ya iki
Siz yine makasla kesmişsiniz biz geçen sene ağustosta kızımın saçlarını sıfıra vurdurduk şimdi sıfıra vurmadan önceki halinden daha uzun saçları. Gerçi benim kızım küçük 2,5 yaşında. Üzülmeyin bu kadar kuaför düzeltsin uzar çabucak nasılsa.
yaşında çocuk anlamaz ama benim kızım 4 yaşında herşeyden anlıyor ben mahvışdum zaten yarın iş çıkışı hemen götürücem yarın akşam olmaz bana artık

Bu mu derdin? Bunun için mi ağlıyosun? Kızının saçları omuzlarında olduğu için mi? Ruh hastası mısın? Hayatında başka dert görmedin mi?
Bizim kafamızda bi kulaktan diğer kulağa yarık var. Saçlarımız seyrek,uzasın diye kessem eşşşek gibi çocuğumun kafasına bakacaklar.
Hey Allah'ım sen akıl fikir ver.

ıyı yapmıssınız kesmekle...bele kadar hatta daha uzun saç bence cok cırkın bı göruntu oluşturuyo....ıllede uzatmak takıntısı nıye.???????
bu annelerın sac takıntısını anlayamıyorum.benım annemde kısa sac severmış çoçukluk fotolarımda hep kısacık saclarım bence cok cırkın.....kzınız ılerde fotolarına baktıgında saclarını guzel bulsun lutfen...
saçlar arada kesılmelı ama kuafor tarafından işi bılen tarafından

Kızım
Siz boyle bisey icin aglarsaniz cocuk ne yapsin. Boyle seyleri buyutupte cocuguda kotu etkilemeseniz. Sonra ilerde herseyi takan sorunlu gencler yetisiyor.onun yerine moral verseniz kiziniza. Cok yakisti deyipte intrnetten guzel modeller arastirsanizda o da benimsese bu halini . Sacin saglikli uzamasi icin ara ara zaten kestirmeniz lazimdi.
üzülmüyor o anlamadı yani eski modeli bu saçıyla da yapabildiğin için ona fark etmedi keserken de onunla konuştum düzgün durdu korkmadı
Ananesi ne de anlatıyor ben hiç korkmadın diye

küçük yaştaki çocukları aileleri sırf kendilerine güzel gözüksün diye şekilden şekile sokuyorlar...
çocukların bir şey anladığı yok, yetişkinler yapıyor her şeyi...

çocuğun sağlığına odaklanın,
bakın ne kadar güzel yapmış bir arkadaşımız
vitaminler neden saça gitsin diye ...
bel ağrısı yapar ne gerek var diye...

eee bunlardan önemli mi ?

küçükten alıştırmayın bu kadar saç kesilmesinin hüznüne ...

Bu mu derdin? Bunun için mi ağlıyosun? Kızının saçları omuzlarında olduğu için mi? Ruh hastası mısın? Hayatında başka dert görmedin mi?
Bizim kafamızda bi kulaktan diğer kulağa yarık var. Saçlarımız seyrek,uzasın diye kessem eşşşek gibi çocuğumun kafasına bakacaklar.
Hey Allah'ım sen akıl fikir ver.
Biraz ağır olmadı mı ?
Ben sadece üzüldüğüm şeyi anlattım tabi hastalığı olana Allah şifa versin

X