kizim 6 ay icinde 3 kere idrar yollarinda iltihaplanma yasadi..en sonunda sorun nerden kaynaklandigini ögrenmek icin baska cocuk doktoruna gittim..ultrasondan bakti doktor böbreklerine ve sol böbreyinin dogustan gelismedigini veya idrar yollarinda bir tikaniklik oldugunu söyledi...gerekirse sol böbreyinin alinmasi gerekeceyini söyledi..tabi soke oldum..o gün rahat edemedim acile gittik..ordada kesin birsey söyleyemediler...sonra bu ayin 18.de röntgen cekimi icin randevu aldim hastaneden...röntgenden daha belli ve net söyleyeceklermis...kizim daha 3 yasinda...cok üzgünüm..doktorun söyledikleri aklima geldikce gözyaslarimi tutamiyorum..uykularim kaciyor..kafami yinede fazla takmamaya calisiyorum..
kizlar sizden ögrenmek istedigim sey böyle bir durumu yasayan varmi..yada cocugu tek böbregiyle yasayan varmi aranizda veya cevrenizde...eyer varsa nelere dikkat etmek gerekiyo..
bu arada sizlerede gecmis olsun kizlar...en büyük mutluluk saglik..saglik olmayinca..hic bir seyin deyeri olmuyormus gercekten....1 ay boyunca röntgen icin randevu gününü bekledim..uykularim kacti...kizimin böbreyi alinacak düsüncesiyle 1 ay boyunca cok üzülmüstüm..allah kimsenin sagligini bozmasin insallah..
Arkadaşlar, bir haftalık bebeğim var ve hamilelik süresince böbeğindeki sorun sürekli takip edildi. şuan böbrek kanalında darlık var ve takipte. müdahele yapılmadı. doğum yaptığım hastanede nefrolog olmadığı için donanımlı bir hastane veya iyi bir doktor arıyorum. İstanbul Bahçelieler'de oturuyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
canım yazalı epey olmuş ama belkı okursun.unıversite hastanesine gıtmenı tavsiye ederim.buyuk bir olasılıkla ozele gitsen bile ordaki doktorlar seni unıversite hastanesine yonlendireceklerdir.
cok sagolun kizlar...kizim su an biraz daha iyi...
bu sorunu yasayanlarinda bilgisi olsun...kizilcik suyu böbrek ve idrar yollari icin cok faydali oldugunu ögrendim doktordan...tam iyilesene kadar kizilcik suyundan icireceyim kizima zorda olsa...cünkü cok eksi...:bbo: ama kurutulmus olarakta satiliyormus oda cok faydaliymis...suyu bitsin kurutulmus kizilciktanda almayi düsünüyorum...bu bitki amerikada yetisiyormus...bilmem türkiyedede yetisiyormu...
cranberry olarak geciyor ismi...
canım aynı sorun bende tesadüfen bulundu. 7 ay önce ameliyat oldum, mesajının tarihine bakmadım ama bebeklerde bu durum için 1 buçuk yaşına kadar takip ediliyor, düzelmezse ameliyat ediliyor. benim nasılsa 30umdan sonra sorun yarattı. hiç bilmiyordum. 1 sene içinde, darlık olan böbreğim %5 çalışma kaybına uğradı. iyi bir üroloji dr u bul, takip ettir bebişini, sorun küçükken hallolsun. sintigrafi ile takip ediliyor zaten o da kolay bir işlem. inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir.Arkadaşlar, bir haftalık bebeğim var ve hamilelik süresince böbeğindeki sorun sürekli takip edildi. şuan böbrek kanalında darlık var ve takipte. müdahele yapılmadı. doğum yaptığım hastanede nefrolog olmadığı için donanımlı bir hastane veya iyi bir doktor arıyorum. İstanbul Bahçelieler'de oturuyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
merhabalar;shurabia
at nalı böbrek araştırmaları yazarken sizin çocuğunuzun da böyle olduğunu içeren mesajınızı okudum.sizi tanımadan mesaj yazdıpğım ve rahatsız ettiğim şimdiden özür dilerim fakat çocuklar sözkonusu olunca balıklama da atlıyor insan. benim oğlumda da atnalı böbrek var ve çooook tedirginim çok moralim bozuk.bu konuya çok yabancıyım tıp fakültesinde çekilen ultrason harici bi kontrolümüz yok o da senede 1. beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.oğlum 3 yaşında...
tekrar tekrar tekrar özür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?