Kızımın sol kulagi duymuyor.

mukadderin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
63
14
88
43
Kızım 5 yaşında ve geçtiğimiz aralık ayında sol kulağının duymadığını öğrendim.oncesinde hiçbir sıkıntı hissetmemiştim.fark edisimde tesadüfi oldu.bera testu sonucunda sol kulağının duymadığını sağ kulağının ise sağlam olduğu belirlendi.doktorlar bu şekilde hayatını sorunsuz devam ettirecegini ve sağlam kulagina birşey olmayacağını söylüyor.bu konuda fikri olan ya da buna benzer bir durum yaşayan var mi.moralim çok nozuk

Merhabalar omcelikle çok geçmiş olsun benzer bir şeyi kizkardesimde yaşadık üstelik tek kulağının duymadığını on yaşında öğrendik iyi bir doktora götürdük sebebini bulamadılar şuanda onalti yaşında ve çok başarılı bir ogrenci hiçbir sorun yaşamıyor üstelik böyle bir sorunumuz olduğunu bu mesajı okuyunca hatırladım inanki. Kızınız daha çok küçük inşallah düzelir çok geçmiş olsun

Cevabınız için çok teşekkür ederim.hayatini etkilememiş olması beni çok mutlu etti.peki duymayan kulagi tamamen mi duymuyor.birde nasıl fark ettiniz.saglam kulak etkilenmedi değil mi.cok mu soru sordum

Rica ederim evet tek kulağı tamamen duymuyor sebebi belli değil doğuştan da olabilir sonradan da olabilir dediler on yaşına kadar farketmedik kendisi son zamanlarda kulaklık falan kullanmaya başlayınca tek kulağım duymuyor galiba dedi doktor da iyilesmez ama diğeri gayet iyi duyuyor dedi asla diğer kulagini etkilemedi içiniz rahat olsun kardeşim hayat dolu başarılı bir genç kiz suanda. Hatta Kendisi bile unutmuştur böyle bir sorunu olduğunu çok iyi bir okulda okuyor üniversiteye hazırlanıyor uzun oldu kusura bakmayın sıkıntı edecek bişey değil yani Allah başka dert vermesin

Ayyy ne kadar guzel seyler yazmissiniz..icim nasıl da rahatladı...korkum hep kulaga birşey olur mu korkusuydu.bizim kulakta %90duymuyor..umarim hiç sıkıntımız ilmaxzx

Back
X