Kizimin tuttugu pis sey

Sağolun arkadaşlar burdaki kendi doktorumuza ulaşamadık baska doktorlarda acil kanamali atesli bi durum yoksa bakmiyorlar . ama Türkiye'deki doktorumuza sordurduk . Muhtemelen bişey olmaz virüsler canlı hücrelerde bulunur dedi ama yine de içim rahat etmedi netice de en pis şeylerden biri yani türlü cesit bakteri mikrop vardır . Yakında kontrolü var en kötü ihtimalle o zman soracağım.

ya inan dün otoüsten indim eve gelirken yolda ben de kullanılmış prezervtf gördüm. hatta o an aklımdan geçti küçük bi çocuk göre oynarken eline alsa diye.
dünya ve insanlar o kadar çirkinleşti o kadar iğrençleşti ki artık
Çok kotu bir zamanda yaşıyoruz her tehlike her pislik ulu orta meydanlarda dolaşıyor . Allah çocuklarımızı korusun. O kadar da dikkat ediyorum evde bile yerden bişey almamasına ama işte olacak oluyor yine saniyeler içinde

Çocuk parkında prezervatif in ne işi var hemde kullanılmış.

Cevap veriyorum. Yakınınızda bir Parktan sürekli gece garip sesler geliyor. En son polis aranıyor baskın yapılıyor. Şu kapalı olan kaydıraklar var ya . İçinde fuhuş yapılıyor ken yakalanıyorlar. Bunu öğrendiğimden beri oğlumu o kaydıraklara bindirmem

Cevap veriyorum. Yakınınızda bir Parktan sürekli gece garip sesler geliyor. En son polis aranıyor baskın yapılıyor. Şu kapalı olan kaydıraklar var ya . İçinde fuhuş yapılıyor ken yakalanıyorlar. Bunu öğrendiğimden beri oğlumu o kaydıraklara bindirmem
Tövbe tövbe ya daha neler duyacağız acaba

Sen ne diyorsun ya :KK57:
Şok oldum şuan

Back
X