- 27 Haziran 2015
- 234
- 49
- 18
- 36
- Konu Sahibi hacerminahmet
-
sorun şöyle olabilir midesi bulanabilir şiddetli gaz olur. ama şimdiden kabız olmuştuır ohanımlar merhaba yardıma ihtiyacım var. 3 yaşında bir kzım var. normalde tuvalet sorununu çözmüştük her seferinde sorunsuz bir şekilde gidiyordu fakat son bir aydır. tuvalete gitmek istemiyor 5 gündür kakasını yapmıyor, yapmakta istemiyor artık doktorluk bir sorun haline gelmeye başladı. bu bir aydır sürekli böyle yemekte normal yiyor.böyle bir sorun yaşayan varmı
Benim kizim da 2bucuk yasinda son 1 aydir. Kaka yaparken zorluk cekiyordu. Nedenini sorguladigimda kendi kendime aklima iki neden geldi veya ikisi de birbiriyle iliskiliydi. Ilki kizimin kaka yaparken zorlanan ve aglayan arkadasi var sanirim o oyle kaka yapmamak icin aglarken kizim da korkmus olabilir ve kakasini tutmus diye dusundum. Cunku o ilk defa kakasini tutup yapmadiktan sonra kizim cok cok zor cikardi ki aglaya aglaya ve sanirim catlak olmasa bile epey acidi ve ondan sonrasi zaten kaka geldiginde kendini tutmak icin harcadigi eforu kaka yapmak icin harcasaydi bu kadar sarpa sarmazdi. Artik emindim kizimin bagirsaklarla ilgili bir sorunu yoktu ama korkmustu ve kendini tutuyordu. Tutarken bile agliyordu yani. Sonra soyle yaptim oncelikle kakasi tas gibi oluyodu haloyle bekleyince cikarken cok kotu oluyordu ben de zeytinyagi veroyodum al olac diye kasikla veriyodum.bu biraz yumusamasini sagladi. Bi de hikaye gibi anlatiyodum bu cok etkili oldu onda.iste bir cocuk varmis kakasini yapmiyormus hastaneye gitmis falan falan..rabbim sifa versin cok ama cok zor bisey. Iste bugunlerde yeni yeni eski haline dondu sayilir cesareti geldihanımlar merhaba yardıma ihtiyacım var. 3 yaşında bir kzım var. normalde tuvalet sorununu çözmüştük her seferinde sorunsuz bir şekilde gidiyordu fakat son bir aydır. tuvalete gitmek istemiyor 5 gündür kakasını yapmıyor, yapmakta istemiyor artık doktorluk bir sorun haline gelmeye başladı. bu bir aydır sürekli böyle yemekte normal yiyor.böyle bir sorun yaşayan varmı
ah canim kiyamam ben 1yil çektim .hanımlar merhaba yardıma ihtiyacım var. 3 yaşında bir kzım var. normalde tuvalet sorununu çözmüştük her seferinde sorunsuz bir şekilde gidiyordu fakat son bir aydır. tuvalete gitmek istemiyor 5 gündür kakasını yapmıyor, yapmakta istemiyor artık doktorluk bir sorun haline gelmeye başladı. bu bir aydır sürekli böyle yemekte normal yiyor.böyle bir sorun yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?