- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Emzik almıyor su da deniyorum yok o meme ağzına gircek illa bazen hiç emmeden ağzına girince direk uyuyor bazende uzun uzun çekiyor6.aydan sonra uykunun önemi süte ağır basıyor.Artık kesintisiz uyuması gerek.Emzik vermeyi deneyin.Ya da uyanınca su teklif edin ben 2-3 gün öyle verdim süt olmadığını anlayınca uyanmadı sonra.
Uyku eğitimi benim için çok çok zor ben yapamıyorum yapanlara helal olsunUyku eğitimi önerisi gelir.
Bana uyku eğitimi vermek 15 kez kalkmaktan daha zor geliyor.
Allah yardımcınız olsun.
Oğlum 2 yaşında bu gecenin hemen hemen tamamında emzirdim.
Büyüdükçe pek de azalmadı kalkmaları, uyku eğitimini araştırın daha fazla büyümeden.
Baldan anneyi biliyorum sizin değinizi ilk defa duydum takip ettim. Teşekkür ederimUyku eğitiminden başka hiçbir çözümü yok maalesef büyüdükçe daha da zorlaşıyor. İnstagramda İrlanda’lı anne var tüm postlarını videolarını yala yut notlarını al ve başla tek gerekli şey sabır. Sabaha kadar emdiği için ek gıda almıyor, aynı durumdayız.
Benim oğlum da öyleydi ne yaptıysam olmadı. Emzik de emmezdi. 2 yaşında memeden kesince kurtulmuştum resmen.Emzik almıyor su da deniyorum yok o meme ağzına gircek illa bazen hiç emmeden ağzına girince direk uyuyor bazende uzun uzun çekiyor
Bunuda merak edıyorum aslındaBenim oğlum da öyleydi ne yaptıysam olmadı. Emzik de emmezdi. 2 yaşında memeden kesince kurtulmuştum resmen.
Merak etmeyin bir şekilde kendileri uyuyacaklarBunuda merak edıyorum aslında
Meme dışında uyumayı bilmeyen çocuk nasıl memeden kesılıyor? Hem memesinden hem uykusundan olmuyor mu böyle
Valla doğrusu en büyük korkumdu. Ama ilk önce gece uyandığında vermedim meme hiç bir şekilde yanına yattım uyuyana kadar. Sonra da gündüzden kestim. İki üç günde halloldu. Aslında sizde gece yatmadan önce iyi beslendiğinden emin olduktan sonra gece uyanınca ağlasada vermemeye çalışın Bir süre sonra alışacaktır.Bunuda merak edıyorum aslında
Meme dışında uyumayı bilmeyen çocuk nasıl memeden kesılıyor? Hem memesinden hem uykusundan olmuyor mu böyle
Bunuda merak edıyorum aslında
Memeden kesince kendi kendine dalmayı öğrencekse 1 sene daha dayanırım uyku eğitimini gözüm hiç kesmiyor korkutuyor beniolmuyor merak etmeyin. ama memeden kesene kadar bir çözümü yok.
Denedim ama meme ağzına girmeden ağlaması durmuyor uykusu oluyor birde gözünü açmadan çığlık atarak ağlıyorValla doğrusu en büyük korkumdu. Ama ilk önce gece uyandığında vermedim meme hiç bir şekilde yanına yattım uyuyana kadar. Sonra da gündüzden kestim. İki üç günde halloldu. Aslında sizde gece yatmadan önce iyi beslendiğinden emin olduktan sonra gece uyanınca ağlasada vermemeye çalışın Bir süre sonra alışacaktır.
Memeden kesince kendi kendine dalmayı öğrencekse 1 sene daha dayanırım uyku eğitimini gözüm hiç kesmiyor korkutuyor beni
Yalnızım sanıyordum çevremdeki tüm bebişlerin uykuları düzenli gelinimiz doğum yaptı 10 günlük bebek 3 saat uyuyor zor uyandırıyorlar ben 2 saat kesintisiz uyusam seviniyorum. Şimdi uyuyor kızım 1 saat oldu gündüz uykuları iyi ama gecevalla sıkın dişinizi. nasıl eziyet haline dönüşüyor iyi bilirim ve hatta iki kere tecrübe ettim. ama insan o eziyeti bile özlüyor çocuklar büyüdükçe:) uyku eğitimi mevzusu hiç bana göre de değildi denemedim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?