Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese iyi günler hanımlar... kizim iki yaşında oldum olası uykuları kesik ama duzenliydi. Artık yoruluyorum hamileym. Daha da çabuk yorulur oldum. Saatlerimiz düzenli ama bazı geceler bir iki kez kalkmaya devam ediyor. Sabah mutlu bir şekilde uyanıp yatagindn kalkmiyor .beni çağırıyor. Sarılıyor kesik kesik uyuyor sonra kalkiyor yarim saate. Öğlen kırk dakikaya bir kalkiyor. Ağlıyor. Pispisla geri yatiriyorum.
Bir ay oldu sutu keseli .oncesinde emerek uyuyordu.şimdi gündüz sarilarak. Gece ise yanında uzanıp pispis yapiyorm iş yatıyor. Bir yerde hata mi yapiyorum.uykuya geçişleri reddetmiyor. Kendi kpatiyor ışığını faln ama anlamadım neye kalkiyor. Ne zaman düzelir. Yoruluyorum artık
Zorlamayın. KenDi ne zaman isterse düzelecektir. Evet yorucu hem de hamilesiniz ama sabırlı ve sakin olmazsanız muhtemelen hissedecek ve daha huysuz olacaktir. Kim bilir neden kalkıyor sizi mi istiyor rüya mı görüyor uykusu mu birden bölünüyor vs. Çok zor bir çocuk değil anladığım kadarıyla. Sabır ve zaman.
Zorlamayın. KenDi ne zaman isterse düzelecektir. Evet yorucu hem de hamilesiniz ama sabırlı ve sakin olmazsanız muhtemelen hissedecek ve daha huysuz olacaktir. Kim bilir neden kalkıyor sizi mi istiyor rüya mı görüyor uykusu mu birden bölünüyor vs. Çok zor bir çocuk değil anladığım kadarıyla. Sabır ve zaman.
Yanıt için çok teşekkür ederim. Rabbim sağlık versin hem zor hem kolay bir çocuk. Herşeyde beni istiyor babasını kabul etmiyor çoğu şeyde desem yeri. Lavaboya bile girdiğimde ağlıyor. Aşırı düşkün bana hissedebiliyorum. Sadece gözünde uyku varken kalkması beni uzuyor ve yoruyor gerisi bir şekilde hallouyor diyeyim. İki yaş sendromu da var malum. Bakalım gececgi günleri bekliyorum artık.
Ah bende senin gibiyim üstelik 7 aylık bir bebeğim var hem ona hem 21 aylık olan bebeğime kalkıyorum . Süt içmek için kalkıyor bizimki azalttım ama bıraktırmadım süt azaldığı halde uyanmaya devam ediyor. yanıma geliyor yatıyor beni yanında istiyor sürekli . babasına bile gitmiyor bazen . wc de bile kapıyı bekliyor .geçecek hepsi ama ne zaman bende bilmiyorum çare olamasam da yanlız değilsin bil istedim Allah yardımcımız olsun
Kizimda oyle oda temmuzda iki yas olacak gece uc dort defa uyanir gunduzde oyle emiyor birakmadik daha ben kizinizin yaptiklarini normal buluyorum.gece siz hic uyanmiyor musunuz uyaniyorsunuzdur onun da uyanmasi normal ve yaninda sizi gorerek guvende hissediyordur ozluyordurda..
Ah bende senin gibiyim üstelik 7 aylık bir bebeğim var hem ona hem 21 aylık olan bebeğime kalkıyorum . Süt içmek için kalkıyor bizimki azalttım ama bıraktırmadım süt azaldığı halde uyanmaya devam ediyor. yanıma geliyor yatıyor beni yanında istiyor sürekli . babasına bile gitmiyor bazen . wc de bile kapıyı bekliyor .geçecek hepsi ama ne zaman bende bilmiyorum çare olamasam da yanlız değilsin bil istedim Allah yardımcımız olsun
Ben gece su dahi vermiyorum dr tavsiyesi üzerine daha az kalkmaya başladı. Ama yazın verilir herhalde. Allah sizin de yardımcınız olsun kolay değil. İki küçük bebek hem zor hem büyüyünce güzel olacaktır size eminim. Yazın bizde yeni bebekle yeni düzen kuracağız bakalım.nasıl olacak. Öncesinde şöyle kizim güzel uyusada ben de biraz dinlensem diye bakiyorum açıkçası. Olmyacak gibi bakim
Kizimda oyle oda temmuzda iki yas olacak gece uc dort defa uyanir gunduzde oyle emiyor birakmadik daha ben kizinizin yaptiklarini normal buluyorum.gece siz hic uyanmiyor musunuz uyaniyorsunuzdur onun da uyanmasi normal ve yaninda sizi gorerek guvende hissediyordur ozluyordurda..
Ay bende onu özlüyorum ama baştan beri böyle gittiği ve yaşıtları kesintisiz yattaugi için üzülüyorum bende. Bir dinlensem diye gözünün içine bakiyorum ama olmayacak gibi bakalım kısmet