Kızimın uykusu çişi of :(

seswwww

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
44
9
1
35
Meraba kızim geceleri cok sik uyaniyordu uyandikca sut yada su veriyordum daha cok uyaniyordu bu defa.Sonra fark ettim ki çişe uyaniyor kzim tam ayilmadan sütu agzina tikinca tekrar uyuyor sonrakine daha rahatsiz uyaniyor.gece cok az sut verip uyuttum gercekten 10 kez uyanan cocuk 1 kez bazende hic uyanmiyor.ama sorun şu ki mesela bugun çisini en son gunduz 5 te yapti.9 da uyudu o kadar su icti sut icti yapmadi.uyumusta bulundu tabii.simdi uyanip çis icin kivraniyor ve hatta tam olarakta uyandirdim ama yapmadi.Bu durum sıklaşti bence çisini tutuyor.napicam bilemedm :(

Kaç yaşında kızın?
Tuvalete tutmayı denedinizmi? Denemediyseniz bi deneyin derim..

Tuvalet baskısı yapmayın. Bezleyin bir müddet daha. hadi kızım yap yap dedikçe ters teper. 1 hafta daha bezleyin unutsun sıkıntıyı, haftaya tekrar tuvalet eğitimine devam. Ara verin sadece. Bu şekilde üzerine gittikçe tuvaletini tutmaya devam eder.

Tuvalete tutmayın, başında beklemeyin. O otrduğunda ben de dişlerimi fırçalayayım deyin başka şeylerle ilgileniyormuş gibi yapın. Çocuk huzursuz oluyor üzerindeki baskıdan. Yapmuyorsa inatla tuvalette beklemeyin, bekletmeyin. Bezleyin ve tekrar ara verin bu duruma. Stresten kurtulsun.

Gece tuvalete tutuyorm ama yapmiyor 20 aylik bugun basladm tuvalet egotimine bakalm ne olacak
Gece değilde gündüz bi deneyin belki beze yapmak istemiyordur ondan çişini tutuyor olabilir..
Tabi bide doktora danışın bi sıkıntı da olabilir...

Sık sık tuvalete götürün yatmadan kesinlikle çişimizi yapıp yatıyoruz tarzında konuşsanız zaten 4 saatte yapmalı birde sabaha kadar tutuyor mu ne ağrı çekiyordur bence uyandırın ne olursa olun zararlıdır o kadar tutmak

Back
X