Bebek İkinci El kızımın ve oğlumun eskitemedikleri

resim çıkmadı büyüklüğünden dolayı.sorun cevaplarım,gerçi çok karıştırdım .olsun

hamile kıyafetlerinin ücreti toplam 30tl ve 4-5 parça galiba değil mi. yenilerdir herhalde gibi görünüyor. bir de beden tutuyor ama acaba aylara göre genişlikleri uyar mı? ben dar giymiyorum ve pantolon üstü uzun giyiyorum (örtülüyüm)

ekim-6.ayım
kasım-7
aralık-8
ocak-9.ay, ve daha 4.ayda 5 kilo aldım:( epey büyüycek gibi duruyor. bu aylarda giyim için genişlikleri ve kalınlıkları uygun mu? bursadayım ben keşke görebilme olanağım olsaydı, siz nerdesiniz bilmiyorum ama olur diyosanız da görmeden alcaz mecbur:)

3 şişme siyah pembe mavi kalpli yelek 5 6 yaş
28.yeşil kapşonlu bady ve uzun kollu mor kolları pembe kalpli tşörtü satılmadıysa alabilirmiyim

tabi canım bana adres bilgilerini at hemen göndereceğim.aylinhalide@hotmail.com ya da özelden

Son düzenleme:
çocuk ikili mont ,kazak,çoğu lcw üstler satıldı.kız taytlar ,gri kapşonlu kazak,yeşil üst,mor wenice ,gri wenice satıldı.alan güle güle ku
llansın

2,7,10,14,17,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,31,32,33 satıldı.erkek için 2 gömlek ,kot şort var.kız için 2 yelek ,salopet,2 elbise,eşofman takımı
gelinlik var.

Son düzenleme:
olanlar 1 kot elbise zara dan alındı ,1 kapri kumaş var ve resimdekiler

hamilelikler 40-42 beden kışlık 1 pantalon ve 5 üst 30tl güncel

hamilelikler 1 lcw penye bluz 1lcw pantalon 1 sevenhill uzun tunik şeklinde kazak 1 tunik 1 lacivert gömlek hepsi 30 tl.resimdeki kahverengi dğümeli satıldı

Back
X