kizimin velayetini kesin ben alabilir miyim ?

Peki diğer arkadaşa sorduğum soruya da cevap alabilir miyim şimdi gaziantepteyim bosaninca istanbula yerlesicem o zaman görüşme zamanları nasıl olacak o mu gelecek ben mi gidicem

hadı alsında görelım......evladınız sıze verılır hıç merak etmeyın bu koca musveddesının tehdıtlerıne pabuç bırakmayın

Peki diğer arkadaşa sorduğum soruya da cevap alabilir miyim şimdi gaziantepteyim bosaninca istanbula yerlesicem o zaman görüşme zamanları nasıl olacak o mu gelecek ben mi gidicem

ayrı sehırlerde yasayan taraflar ıcın bu durum hakımın takdırıne kalmış. ama her durumda esınız gelıp görecek..belkı aynı sehırde kalanlar gbı her ayın 2 pazarı görüşme olur yada genelde ayrı sehırlerde temmuz yada ağustos ayı babada kalma gbı bır karara varabılıyor hakımler.ama sızın çocuğunuzun yası kuçuk oyle bır ay sure vereceklerını sanmıyorum

hadı alsında görelım......evladınız sıze verılır hıç merak etmeyın bu koca musveddesının tehdıtlerıne pabuç bırakmayın
Insan ne olursa olsun korkuyo sağolsun arkadaşlar bilgilendirdi içimi rahatlattilar ama inanın hala korkuyorum hiç aklıma gelmezdi birgün bunları yasayabilcegim cocuk velayeti diye konu açacağım

Insan ne olursa olsun korkuyo sağolsun arkadaşlar bilgilendirdi içimi rahatlattilar ama inanın hala korkuyorum hiç aklıma gelmezdi birgün bunları yasayabilcegim cocuk velayeti diye konu açacağım

hayat bu herkes ıcın gecerlı bu yazdıklarınız..olmaz olmaz dıye bırsey yok..ALLAH herkesın hakknda hayırısını nasıp etsın..içinizi ferah tutun evladınız sızınle kalacak

o gelecek mahkemenin belirlediği zamanlarda gorecek

Sana garantili cevap vereyim kesin sana verirler.

Alti yasindan once anneye verilir.nasil bi aile, olduklarini anlatmissin basina bi corap orebilirler..yalanci sahitlikle seni fena halde kotuleyip hakimin aklini karistirabilirler..cok temkinli ol akillica adimlar at..umutsuzluguda dusme

Alti yasindan once anneye verilir.nasil bi aile, olduklarini anlatmissin basina bi corap orebilirler..yalanci sahitlikle seni fena halde kotuleyip hakimin aklini karistirabilirler..cok temkinli ol akillica adimlar at..umutsuzluguda dusme
Istedikleri iftirayı atabilirler yaşadığım şehirde belli bir ailenin kiziyim herkes beni tanir parmakla gösterirler ve genelde severler onlarida herkes tanjyo ben evlenirken kaynnm hakkında herkes beni uyardı ama ben sanırım fazla iyi niyetli ve duygusalim ona acıdım daha çok kimsesi yok diye megerse çevresinde ki herkes onun yüzünden yok olmuş akrabalarin hepsiyle kusler zaten suratına bakan anliyo nasıl olduğunu..kendi akrabaları bile bana diyo Allah yardimcin olsun diyo yani işin kötü yani bana eziyet eden laf söyleyen biri değil tam tersi inanılmaz iyi davranır bana kocama kizima ama yapacağı herseyide alttan alttan yapar canım cicimle mahvetti bütün hayatimi

Korneanizin yirtildigina dair doktor raporunu ve fotograflari da ekleyin ,o zamanlar korktugunuz icin sikayetci olamadiginizi ,tehdit edildiginizi soyleyin.

Uzulmeyin,kizinizin velayeti size verilir.

Allah Allah yardimcin olsun canim.ben sadece uyarmak istemistim..evladini kimselere birakma sakin

Ogretmen bir arkadasim izin kullanmak icin tanidigi psikatrdan rapor almis bosanma sirasinda adamda bunu kotuye kullandi karimin pskolojisi bozuk diye ve cocuklarin velayetini aldi boyle seyler
Duyuyoruz cevremizde yasaniyor bir yola girince her ihtimali dsunmek gerek bu insanlara firsat verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…