Peki diğer arkadaşa sorduğum soruya da cevap alabilir miyim şimdi gaziantepteyim bosaninca istanbula yerlesicem o zaman görüşme zamanları nasıl olacak o mu gelecek ben mi gidicemkorkmayın bunlari söylerken ses kaydı yapın gizlice
mesaj olarak atıyorsa saklayın
evet isterse sonradan velayet davası açabilir ama hakimler çocuğun yararı için velayet te istikrar i önemser yani eger ahlak disı bir hayatınız yoksa çocuğa zarar vermiyorsaniz kolay kolay alamaz
bir de bazı arkadaşlar 7 yaşına kadar anneye verilir falan yazmış ana bu iş çocuğun yaşına göre olmaz anneye ihtiyacının olup olmaması çocuğun hangi ailede mutlu olduğu vs önemli
eğer çocuğunuz derdini anlatabilecek yastaysa uzman onunla da bu konu hakkında görüşme yapar
Ben henüz dava açmadım önce onlemimi alıp dava açmayı düşünüyorum bu yüzden sizlerin bilgisine ihtcm var esim okdr kendinden emin konusuyo ki alırım vermem hasret kalirsin felan diye bende yasalar var hukuk var dediğimde aliym da gor diyo.birde diyelim ki ben aldım ve biz bosandik geri velayet davası açabilir mi açarsa hangi şartlarda mahkeme kizimi benden alir
Peki diğer arkadaşa sorduğum soruya da cevap alabilir miyim şimdi gaziantepteyim bosaninca istanbula yerlesicem o zaman görüşme zamanları nasıl olacak o mu gelecek ben mi gidicem
Insan ne olursa olsun korkuyo sağolsun arkadaşlar bilgilendirdi içimi rahatlattilar ama inanın hala korkuyorumhadı alsında görelım......evladınız sıze verılır hıç merak etmeyın bu koca musveddesının tehdıtlerıne pabuç bırakmayın
Insan ne olursa olsun korkuyo sağolsun arkadaşlar bilgilendirdi içimi rahatlattilar ama inanın hala korkuyorumhiç aklıma gelmezdi birgün bunları yasayabilcegim cocuk velayeti diye konu açacağım
Peki diğer arkadaşa sorduğum soruya da cevap alabilir miyim şimdi gaziantepteyim bosaninca istanbula yerlesicem o zaman görüşme zamanları nasıl olacak o mu gelecek ben mi gidicem
Sana garantili cevap vereyim kesin sana verirler.Evettt kesin boşanma kararı aldım ama en çok korktgm konu velayet konusu bana bu konuyla ilgili tecrübesi ve kesin bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen çok önemli...çünkü ben kizim olmadan asla yapamam konularimi bilmeyenlere ufak bir hatırlatma yapiym hemen 3 yıllık evliyim 2 yasinda kizim var esim hamileykende itip kakti sonrasında da tokat attı gözüme vurdu korneasi yirtildi zaten sözlü siddetinin haddi hesabı yok ama elimde hiç bir kanitim yok sadece bir tanıdığın aklıyla gözümün resimlerini çekmiştim ama onun dışında hiç birsey yok kizimin böyle bir ailede kalmasını hiç istemiyorum çünkü annesi bencil ve çok terbiyesiz bir kadın esimi zaten anlattım kaynnm tam bir sapık kocam sumsuk orda kalsa atar annesinin üzerine kizimi ilgilenmez bana lütfen yardım edin fikirlerinize çok ihtycm var velayet konusunda....
Istedikleri iftirayı atabilirler yaşadığım şehirde belli bir ailenin kiziyim herkes beni tanir parmakla gösterirler ve genelde severler onlarida herkes tanjyo ben evlenirken kaynnm hakkında herkes beni uyardı ama ben sanırım fazla iyi niyetli ve duygusalim ona acıdım daha çok kimsesi yok diye megerse çevresinde ki herkes onun yüzünden yok olmuş akrabalarin hepsiyle kusler zaten suratına bakan anliyo nasıl olduğunu..kendi akrabaları bile bana diyo Allah yardimcin olsun diyo yani işin kötü yani bana eziyet eden laf söyleyen biri değil tam tersi inanılmaz iyi davranır bana kocama kizima ama yapacağı herseyide alttan alttan yapar canım cicimle mahvetti bütün hayatimiAlti yasindan once anneye verilir.nasil bi aile, olduklarini anlatmissin basina bi corap orebilirler..yalanci sahitlikle seni fena halde kotuleyip hakimin aklini karistirabilirler..cok temkinli ol akillica adimlar at..umutsuzluguda dusme
Allah yardimcin olsun canim.ben sadece uyarmak istemistim..evladini kimselere birakma sakinIstedikleri iftirayı atabilirler yaşadığım şehirde belli bir ailenin kiziyim herkes beni tanir parmakla gösterirler ve genelde severler onlarida herkes tanjyo ben evlenirken kaynnm hakkında herkes beni uyardı ama ben sanırım fazla iyi niyetli ve duygusalim ona acıdım daha çok kimsesi yok diye megerse çevresinde ki herkes onun yüzünden yok olmuş akrabalarin hepsiyle kusler zaten suratına bakan anliyo nasıl olduğunu..kendi akrabaları bile bana diyo Allah yardimcin olsun diyo yani işin kötü yani bana eziyet eden laf söyleyen biri değil tam tersi inanılmaz iyi davranır bana kocama kizima ama yapacağı herseyide alttan alttan yapar canım cicimle mahvetti bütün hayatimi
Istedikleri iftirayı atabilirler yaşadığım şehirde belli bir ailenin kiziyim herkes beni tanir parmakla gösterirler ve genelde severler onlarida herkes tanjyo ben evlenirken kaynnm hakkında herkes beni uyardı ama ben sanırım fazla iyi niyetli ve duygusalim ona acıdım daha çok kimsesi yok diye megerse çevresinde ki herkes onun yüzünden yok olmuş akrabalarin hepsiyle kusler zaten suratına bakan anliyo nasıl olduğunu..kendi akrabaları bile bana diyo Allah yardimcin olsun diyo yani işin kötü yani bana eziyet eden laf söyleyen biri değil tam tersi inanılmaz iyi davranır bana kocama kizima ama yapacağı herseyide alttan alttan yapar canım cicimle mahvetti bütün hayatimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?