• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar kizimin yaptigi lillifee muffinleri-resimli

incimmmmm maşallah büyümüşte fıstığımız sana yardım ediyomuş nan benimde kızım olsun istiyom olummmm ben onu yerim yer tontiş bacaklarını ısısrım çok güzel görünüyo

artık başınız dişiniz ağrımazopuyorumnanaktan

zemuszemussifa niyetine yedik kizimizin elinden zaten insallahzemuszemus
:Saruboceq:rabbim ne muradin varsa gönlüne göre versin insallah canim benim:Saruboceq:

vallahi varmış gözüme çakıyım

DSC03655.JPG

:teytey:yasasin farklisida olsa bulmussun cok sevindim inan:teytey:

yaa kızın çook tatlı incitanem yaa yerimseniben

annesi gibi hamaratta,eee anasına bak kızını al zemuszemus

canm ellerine saglık çok nefis görünüyo,o üzeindeki kalpcikleri nerden temin edebiliriz acep :))

opuyorumnanaktantsklerrrrrr ablasiopuyorumnanaktan
:kedi:he bana baksinlarda kizimi henüz almasinlar daha tursusunu kuracamda babasiyla karar verdikkaydirigubbakcemile3
tatlim kalplerde icinden cikdi paketin ayriyetten nerden alinir bilmiyorum inanki

incim muhteşem ikili mutfakta 1.bölüm olmuşzemuszemus:lepi:
harikasınız ama kızın seni sollayacak bilesinkaydirigubbakcemile3
elleriniz dert görmesin opuyorumnanaktan
tuanamada kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan:nazar: :nazar: :nazar:
bu kek tadından yenmemiştircokacimcoook görüntüde zaten muhteşem:lepi:
ellerinize emeğinize sağlık cnm..opuyorumnanaktan

geçenlerde bizde babamızla dükkan için yaptıgı alışverişine eşlik ettik..o mal alırken bizde çocuklarla oyuncak mağzası bölümüne geçtik..
oyuncak pasta seti ve oyuncak porselen fincan seti aldık kızımla ve oğluşumladelikafadulden
ne heyecanlıydı benmkiler görmen lazım..ertesi gün ilk işimiz pasta yapmaktı tabi..
bütün gün elimiz hamurdan çıkmadı yaptık pişirdik yedik...fincanlarımzla çaylar bile içtik :asigim:
ben de zor gelmezse yakında eklerim fotoğrafları ama tembelliğim üstümde bu aralar bişey yapasım yok..
size özendim ama :asigim:

:kedi::kedi::kedi:
oy oy oy
canimsin ya negüzelde döktürmüssün
saolasin
:teytey:begendim muhtesem ikili sözünü:teytey:
sorma ilk deneyimimiz bizimde cocuklar icin kek merdane vs kaliplari almakla baslamisdi
ilk ayicikli kek yapti kizim
sonra kaliplariyla kurabiye
simdide hazir muffin
bakalim dvm i ne olucak
iyi yapmissiniz canim benim
sengözlerimebaksanabama üsenme tatlisim ekle en kisa zmanda canlarinin tariflerini bekliyorum haberin olasengözlerimebaksanab

Ellerine sağlık küçük hanım. opuyorumnanaktan Kızlar seviyor hamur işleriyle uraşmayı, benim kızmda çok güzel kakaolu kek yapıyor. cokacimcoook

opuyorumnanaktantskler teyzesiopuyorumnanaktan
cokacimcoookseninde kizinin ellerine saglikcokacimcoook
:nazar:masallah onada bidahaki yaptiginda ekle annesi beklerim:nazar:

Back
X