Hanımlar,
konunun tüm sayfalarını bütün yorumlarını okumadım, zaten bu sitede başka konulara mesajlara bakmamız gerektiğinden pek de mümkün değil, malum 25 sayfada toplam 483 yorum var, bu yorumla birlikte 484 yorum olacak:))
Raporlardan ve tabii genel olarak sitede çıkan kavgalardan kapıldığım his, sanki bazen okumuş, belli yaşa gelmiş, meslek sahibi kadınlar değil de kreş yaşındaki çocuklar kavga ediyor gibi.
Mune bize hakaret ettiiiii:)))
Hakaret etmedim, hem çocuk olmanın ne'si hakaret, he bir de bu var, bana çocuk dedi, bana ergen dedi, bana teyze dedi hakaret etti, sanki bu dönemleri hiç yaşamamışız yaşamayacakmışız gibi, her şeyi ya hakaret kabul ediyoruz ya da gerçekten hakaret olanı o da hakaret mi canım diye yumuşatmaya çalışıyoruz:))) vakti olan şu 483 mesajı okusun, tartışma çıkan başka konulara da göz atın, benimle aynı hissetmezseniz ben de mune değilim, he hissetmezseniz vallahi özür topiği açacağım, bu da size sözüm olsun.
Durun not düşeyim sonra mune sen böyle demiştin diyenler olur, yazım aleyhime kullanılmasın:)))
Teyze, ergen vb lafları bu sözlerle hakaret ettiğini düşünerek yazanlar ayrı :)