- 29 Haziran 2015
- 318
- 440
- 32
- Konu Sahibi busraninewi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok guzel olmus:)Minik prensesime hazırladıgım hastane çıkışı ellerimle ona yaptıgım ilk şey bu
Çok güzel olmuş canım, güle güle giysin İnşAllah, bende böyle birşey yapmak istiyorum... Yardım edebilir misin acaba?Minik prensesime hazırladıgım hastane çıkışı ellerimle ona yaptıgım ilk şey bu
cok guzel olmus:)
Çok güzel olmuş canım, güle güle giysin İnşAllah, bende böyle birşey yapmak istiyorum... Yardım edebilir misin acaba?
Çok güzelll :)
Çok tesekkürler hanımlar kapı süsümüz lohusa terligim ve hastanede dagıtılack hediyeleride hazrladım onlarnda resmini atarm bekliyoruz bizde minigimizi son günlerdeyimÇok cici olmuş kızım olmasını bu yuzden çok istiyordum içimdeki kokoslugu pembe sevgisini ona yapacaktim kısmet değilmiş. Valla siz daha çok güzel şeyler yaparsınız bende kapı susunu kendim yapmayı dusunuyorum :)
Allah bi avazda kurtarsın :) Sağlıklı hayırlı bir omur nasip etsin bebisinize RabbimÇok tesekkürler hanımlar kapı süsümüz lohusa terligim ve hastanede dagıtılack hediyeleride hazrladım onlarnda resmini atarm bekliyoruz bizde minigimizi son günlerdeyim
Sağlıkla gelsin Şanslı bebiş :) ne becerikli bir annesi var
Çok tesekkür ederz teyzeleri amin inş rabbim sizlernde kucaklarınıza saglıkla almayı nasip etsin bebişleriniziAllah bi avazda kurtarsın :) Sağlıklı hayırlı bir omur nasip etsin bebisinize Rabbim