Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım. Sağlıkla al kucağına inşallah. Benim doktor insaflı da benim sıpa göstermem diyip duruyor kızım olursa Kumsal Damla ve Derin artık seçeceğiz
cnm göstermiyorsa kız derler ama bnmdr içime doğan senin bebişinde kızzz hayırlısı bakalımmmGözün aydın canım. Sağlıkla al kucağına inşallah. Benim doktor insaflı da benim sıpa göstermem diyip duruyor kızım olursa Kumsal Damla ve Derin artık seçeceğiz
Derin çok hoş ama benim eşim öyle isimler istemiyor bundan bir sene önce filan kızım olursa neris koyarım demiştim. Hay demez olsaydım aklıma soktun şimdi değiştirmek Yok diyor sanırım neris olacak :) sağlıkla gelsin de ya. Tek dileğim bu. Allah herkesin evladını bağışlasın
cnm göstermiyorsa kız derler ama bnmdr içime doğan senin bebişinde kızzz hayırlısı bakalımmm
Değişik bir isimmiş Neris. Çok beğenmiş eşin demek ki. En azından beğendiğiniz isim.. İlla babamın anamın adı olacak tarzı isim değil yani o açıdan bak![]()
Yok yok allahtan hiç bulaşmadı öyle anne baba isimlerine bulaşsa da olamazdı zaten o kadar karnımda taşıcam bir de onun dediği isim olacak Yok artık :)
Baya gec ogrenmissiniz ya ben bu hafta ikili testte ogrendim, kucuk bir pipi![]()
Merhaba. Ben de bu cumartesi ikili teste gireceğim. Cinsiyeti belli olur mu acaba? Bir de ikili test, karından ultrason ve kan testiyle yapılıyormuş anladığım kadarıyla. Bu kadar küçük bir bebeği karından ultrasonla nasıl ölçecekler? Cevaplarınızi sabırsızlıkla bekliyorum. : )
Evet karından usg ile ölçüm oluyor. Bebeği farklı açılardan bakarak her şeyi görebiliyor.benim sıpam el sallıyor gibiydi hatta. Küçük olması daha net görülebilmesi demek. Büyüdükçe normal bakılırken de sığmıyorlar çünkücinsiyeti ise gösterirse nedem olmasın benin ki göstermedi hala göstermiyor hatta.. Kanını da alacaklar sonucu 7 - 10 gün arası çıkıyor genelde. Başka da bir şey yok :)
:) Aydınlatıcı cevabınız için çok teşekkür ederim. Hiç bu açıdan bakmamistim.
Merhaba. Ben de bu cumartesi ikili teste gireceğim. Cinsiyeti belli olur mu acaba? Bir de ikili test, karından ultrason ve kan testiyle yapılıyormuş anladığım kadarıyla. Bu kadar küçük bir bebeği karından ultrasonla nasıl ölçecekler? Cevaplarınızi sabırsızlıkla bekliyorum. : )
Baya gec ogrenmissiniz ya ben bu hafta ikili testte ogrendim, kucuk bir pipi![]()