Doğuma Hazırlık kızımıza inci olabilir dedik ama oğlumuza bulamadık :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tubadefekti

rabbime emanet...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
951
4
116
Ankara
ikizlerimiz olacak inşallah kızımıza amcamıza söz vermiştik o da inci olsun dedi
erkek için eymen olabilir mi diyorum ama aslında ikisine de kararsızım sizce inci nasıl ve yanına erkek ismi ne olabilir???

ne olur tuba defektı sana ulasmalıyım bende hıstegrofo ve laparoskopı yaptırıcam yradım edın bana bı basarısız tup bebk denemme var hıdrosalpınks varmıs:(

Ayy adaşım olacak benimm :16:

İnci isminden hiç vazgeçme bence. Herkes çok begenmiştir ismimi. ender isimlerden biri. Ben çok memnunum adımdan.

Erkek isim, İnanç olabilir çok güzel o da.

ikizlerimiz olacak inşallah kızımıza amcamıza söz vermiştik o da inci olsun dedi
erkek için eymen olabilir mi diyorum ama aslında ikisine de kararsızım sizce inci nasıl ve yanına erkek ismi ne olabilir???

merhaba tubadefekti ben sana ulasmak ıstıyorum ben carsamba laparoskopı olcam ve hıstegrafı olucam sende olmusssun kadınlar kulubundekı yorumlarınızı gordum arastırırken ve ne mutlu suanda hamılesınız Allah kucagınızada almayı nasıp etsın ınsalah banada yardımcı olabılırmısınız sıze ulasmak konusmakısıtyorum ben 1.5 yıldır bebek ıstıyorum olmuyor bı basarısısz tup bebek var bana ıkı tupunde apalı dendı ılk hsg de sonra baska dr bıdaha cektırdı ve sag tıkalı hıdrosalpınsk mıs ıcınde sıvı vvar sol acık sukulrler olsun kı sag olnaı ya alcaklar yada klıps taktakcaklar ne olur yardım edın sız nasıl hamıle kaldıınız ozelden yazamıyorum 100 msj dolmamıs hatta sızınle maıl yada telefonlasmak ısterım rıca edıyorum hergunum gecen aglayarak gecıyor lutfe yardım edınn
)
sımdıden cok tsk ederımmm

eymen adını sevmıyorumda

benım oglumun adı EgeDeniz(tüp bebek)
Kızım olursa NilDeniz koyacağım
ikizlerin isimleri bence uyumlu olmalı

amcamız inci babamız kerem dedi şimdilik ihtimallerimiz bunlar ama tabi belli olmazz :)

Canım merhaba,

Kız bebişine İNCİ ismi çok güzel. Arkadaşımın eşinin ismi İLTER-İNCİ' ye çok uyumlu olacağını düşündüğüm için yazmadan geçemedim. Belki anne ve babası olarak siz de beğenirseniz oğluşunuzun isim annesi olurum diye yazmadan geçemedim.

Hayırlısıyla bebişlerinize kavuşun inşallah. Allah ikisine de uzun ömürler versin.

Sevgiler ...

Back
X