Doğuma Hazırlık Kızımıza isim öneriniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yazdiklarinizdan Beste cok güzel..
Nesil de farkli ve güzel..
Öykü guzel ama cok var.
Defne'den cok sıkıldık..
Inci ismini de sevmem..
Fikir olarak ; İdil, İlke, Melis, İpek, Gülce, Deren, Doğa, Özgü...

Bilge, Ebrar, Elif, Masal benim beğendiklerim.
Sizin yazdıklarınızdan Öykü olabilir.

Merhaba, bir ay sonra kızımız olacak. Aklımızda bazı isimler var, bir de sizlere sormak istedim. İki isim koymayı tercih etmiyoruz, yazdığım isimler içinden ya da sizin beğenmiş olduğunuz farklı isimler içinden fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Bizim aklımızdaki isimler bunlar; Öykü
Yağmur
Beste
Defne
Nehir
İnci
Nesil
Defne yada inci olabilir cok hos ben kendi kizim olursa duru koymayi düşünüyorum

Merhaba, bir ay sonra kızımız olacak. Aklımızda bazı isimler var, bir de sizlere sormak istedim. İki isim koymayı tercih etmiyoruz, yazdığım isimler içinden ya da sizin beğenmiş olduğunuz farklı isimler içinden fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Bizim aklımızdaki isimler bunlar; Öykü
Yağmur
Beste
Defne
Nehir
İnci
Nesil
Arya

Yağmur
Beste
Defne
Nehir
İnci
Nesil

Ben kizima juliet nehir ismini koydum. Lidya dusunduklerim arasindaydi.. bu ara bi dizide nare ismini duydum cok hosuma gitti

Back
X