Elakızlar erkek diye bildiğimiz bebişimiz meğerki kızmış tabi böyle olunca isim iptal oldu ve biz hiç kız ismi düşünmemiştik=) sizden fikirler bekliyorum..
tesekkurler canim bizede zeynep cok sicak geliyor.ama bakalim kararsizizEla
Naz
Masal
Zeynep
Tülin
Rüya
Havin aklıma gelenler bunlar canım
Benimde kızım olacak halw kararsızım isim konusunda ailede olmasaydı zeynep Koyarsin kızımın adını çok güzel bi isim bencetesekkurler canim bizede zeynep cok sicak geliyor.ama bakalim kararsiziz
tek kriterimiz kuranda geciyor.olmasi ve kulaga hos gelmesi bakalim ne yapcaz:)Benimde kızım olacak halw kararsızım isim konusunda ailede olmasaydı zeynep Koyarsin kızımın adını çok güzel bi isim bence
kızlar erkek diye bildiğimiz bebişimiz meğerki kızmış tabi böyle olunca isim iptal oldu ve biz hiç kız ismi düşünmemiştik=) sizden fikirler bekliyorum..
16. haftada erkek dedi canim valla pipiyi gordum demedi ama kucuk bi cikntimiz var demisti:) 22.haftada kiz oldugu ortaya cikti:)cnm hayırlı olsun öncelikle kaçıncı haftada erkek dedi ve sonradan kız dedi erkek dediğinde pipi gösterdi mi yoksa tahmini mi söylemişti
eslem ravza ervakızlar erkek diye bildiğimiz bebişimiz meğerki kızmış tabi böyle olunca isim iptal oldu ve biz hiç kız ismi düşünmemiştik=) sizden fikirler bekliyorum..
16. haftada erkek dedi canim valla pipiyi gordum demedi ama kucuk bi cikntimiz var demisti:) 22.haftada kiz oldugu ortaya cikti:)
tek kriterimiz kuranda geciyor.olmasi ve kulaga hos gelmesi bakalim ne yapcaz:)
haklısınız ayrıntıya girince çok farklı anlamlar çıkabiliyor.. isimler içinde teşekkür ederim çoğu aile üyelerimizin isimleri:)Bu konuda dikkatli olmalısınız... son zamanlarda bir çok ismin dini bir anlam sahip olduğu iddia ediliyor maalesef. Ecrin, Belinay, Ceylin gibi isimler önerilmiyor. Kesinlikle araştırın. :)
Tuba olabilir. Tuba Cennette bulunan ve kökü göklerde dalları aşağıda olan ağacın ismi.
Esra olabilir. Esra gecesi miraç gecesin'in ilk kademesidir, yani Hz. Muhammed'in Mekke'den Mescid-i Aksa'ya gitmesi.
Ayrıca Hz. Meryem'in isimlerinden biridir Esra ("gece yürüyen")
Züleyha olabilir. Hz. Yusuf'un hanımının adı, güzelliğiyle ünlenmiştir.
Hümeyra olabilir. 'Pembe yanaklı' demek, Hz. Aişe'nin lakabı.
Betül olabilir. 'Namuslu' demek, Hz. Meryem'in ve Hz. Fatma'nın sıfatı.
benimde ilk kemik yapısında kız dmişlerdi sonra yok erkek dediler şimdi tekrar kız dediler bu sefer kesin.. kemik yapısına güven:)bende 12+3 te doktor cinsiyeti göremiyorum ama kemik yapısından %90 erkek dedi kesin konuştu yani bilmiyorum artık bidakine ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?