Doğuma Hazırlık kızımıza isim..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zeytin15

Dünyada ölümden başkası yalan...
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
167
28
318
kızlar erkek diye bildiğimiz bebişimiz meğerki kızmış tabi böyle olunca isim iptal oldu ve biz hiç kız ismi düşünmemiştik=) sizden fikirler bekliyorum..

teşekkürler kızlar o kadar isim çıkıyorki kafam karıştı=)

alara, almina, rüya, belinay, ecrin, mira, ece, ezgi özellikle belinay kulağa çok hoş geliyor arkadaşımın kızının ismi söyledikçe insanın çok hoşuna gidiyor...

kızlar erkek diye bildiğimiz bebişimiz meğerki kızmış tabi böyle olunca isim iptal oldu ve biz hiç kız ismi düşünmemiştik=) sizden fikirler bekliyorum..

cnm hayırlı olsun öncelikle kaçıncı haftada erkek dedi ve sonradan kız dedi erkek dediğinde pipi gösterdi mi yoksa tahmini mi söylemişti

cnm hayırlı olsun öncelikle kaçıncı haftada erkek dedi ve sonradan kız dedi erkek dediğinde pipi gösterdi mi yoksa tahmini mi söylemişti
16. haftada erkek dedi canim valla pipiyi gordum demedi ama kucuk bi cikntimiz var demisti:) 22.haftada kiz oldugu ortaya cikti:)

16. haftada erkek dedi canim valla pipiyi gordum demedi ama kucuk bi cikntimiz var demisti:) 22.haftada kiz oldugu ortaya cikti:)

bende 12+3 te doktor cinsiyeti göremiyorum ama kemik yapısından %90 erkek dedi kesin konuştu yani bilmiyorum artık bidakine ne olur

tek kriterimiz kuranda geciyor.olmasi ve kulaga hos gelmesi bakalim ne yapcaz:)

Bu konuda dikkatli olmalısınız... son zamanlarda bir çok ismin dini bir anlam sahip olduğu iddia ediliyor maalesef. Ecrin, Belinay, Ceylin gibi isimler önerilmiyor. Kesinlikle araştırın. :)

• Tuba olabilir. Tuba Cennette bulunan ve kökü göklerde dalları aşağıda olan ağacın ismi.

Esra olabilir. Esra gecesi miraç gecesin'in ilk kademesidir, yani Hz. Muhammed'in Mekke'den Mescid-i Aksa'ya gitmesi.
    Ayrıca Hz. Meryem'in isimlerinden biridir Esra ("gece yürüyen")

Züleyha olabilir. Hz. Yusuf'un hanımının adı, güzelliğiyle ünlenmiştir.

Hümeyra olabilir. 'Pembe yanaklı' demek, Hz. Aişe'nin lakabı.

Betül olabilir. 'Namuslu' demek, Hz. Meryem'in ve Hz. Fatma'nın sıfatı.

haklısınız ayrıntıya girince çok farklı anlamlar çıkabiliyor.. isimler içinde teşekkür ederim çoğu aile üyelerimizin isimleri:)

bende 12+3 te doktor cinsiyeti göremiyorum ama kemik yapısından %90 erkek dedi kesin konuştu yani bilmiyorum artık bidakine ne olur
benimde ilk kemik yapısında kız dmişlerdi sonra yok erkek dediler şimdi tekrar kız dediler bu sefer kesin.. kemik yapısına güven:)

bende 22 haftalığım, Allah Nasip ederse biz kızım olacak ve ismini " Zeynep" koymaya karar verdik.

hayatının her evresinde kullanabileceği, hiçbir zaman "modası" geçmeyecek olan bir isim.
çocuklarımıza isim koyarken, sadece bebekliği çocukluğu değil de, okul hayatı iş hayatı vs. de göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…