- Konu Sahibi hadibeyaaa
Burada burçlar dönmüş burada benim kızında yükseleni başak demek ki başaklarda var bu:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence o biraz buyukler gibi sorumluluk almak istiyor..bırakın sizin yatağı duzeltsin ,sofrayı kursun, toplamaya yardım etsin, tozlari alsin gibiGenelde tavrimiz zaten bu. Sorumluklarda veriyoruz. Mesela kendi odasini toplamakdan yada yatagini düzlemekden nefret eder ama bana anne sizin yatagi ben düzleyebilirmiyim diye sorar.
Istedigi zaman tamam diyorum. Sofra kurarkende kaldirirkende yardim ediyor.ufak akkulu bi el süpürgem var onunla masanin altini supürüyorBence o biraz buyukler gibi sorumluluk almak istiyor..bırakın sizin yatağı duzeltsin ,sofrayı kursun, toplamaya yardım etsin, tozlari alsin gibi
Ama farz edin ki cocugunuzun problemi bu tur olaylardan kaynaklaniyor. Siz hatirlamak istemediginiz olaylarin ustunu orterseniz sorunun derinine inmeyi nasil beklersiniz? Arkadas kotu bir sey yapmamis bence de, sadece farkli bi yerden bakmaniza yardimci olmaya calismis.Aslında eski konularınızı bi okursanız cevabını bulamayacağınız hiç bi soru yok.
Burada bana sanki herkesden sakladığınız bişeyi ifşa etmişim gibi davranmanız saçma.
Konuyu, yorumlarınızı okudum. Kafama yatmadı, eksik bi şeyler olduğunu düşündüm ve eski konularınıza baktım.
Ve evet bu benim size yardımımdır: siz çocuğunuzu doktor doktor gezdirmeyin, eşinizi alın birlikte gidin.
Size bunları yapan adamdan aileniz üzülmesin diye boşanmamışsınız ama olan çocuklara olmuş.
Bilmiyorum ne yazdıysanız o kadarını biliyorum.O kadar basit olmadi o olay hanimefendi.
Bizim o günden bu güne nasil bir sürec gecirdigimizi neler yasadigimizi, neleri hayatimizda degistirdigimizi bilmiyorsunuz dimi? Öyle aman ailem üzülmesin diye bosanmadim degil olay.
Ama farz edin ki cocugunuzun problemi bu tur olaylardan kaynaklaniyor. Siz hatirlamak istemediginiz olaylarin ustunu orterseniz sorunun derinine inmeyi nasil beklersiniz? Arkadas kotu bir sey yapmamis bence de, sadece farkli bi yerden bakmaniza yardimci olmaya calismis.
Bence kizmayin ve bu konu hakkinda da dusunun. Siz de cocuk oldunuz bir zamanlar. Ben kendimi hatirliyorum babam anneme dislerini sikarak baksa bir hafta kendime gelemezdim kucukken. Altima da yaptim aylarca, kardesimin gozunu de oymaya calistim daha neler neler.
Kolayliklar diliyorum...
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştırMune rica etsem konumu kapatabilirmisiniz? Ben yardim fikir istemek icin konu actim, eski konularimla ilgili yorum yapilsin diye degil.
Sagolsun büyük bir kisim cok güzel fikirlerde bulundu. Bir cogunu da dikkate alicam. Bu kadar kafi diye düsünüyorum.