- 19 Aralık 2015
- 10
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Bende anneyim
-
Arkadaşlar aranızda PEDİASURE çocukların gelişimi için takviye olan içecekten kullanan var mı faydasını gördünüz mü ve önerir misiniz 1,5 yaşında kızım var 8 kilo çok üzülüyorum
EvetGelişimi yavaş bebeklere ek gıda için veriliyor bu dimi
Anne sütü alıyormu iştahı yokmu ilaç hakkında bir bilgim yok ama doktor kilosu ile ilgili bişiy söylemesiyle sıkıntı yok
Benim kızımda çok sağlıklı şükürler olsun ama doktorumuz geri dediBenim abimijn kızı da 8 kilo bir buçuk yasında anne sütü aldığı için yemek yemek istemiyor süte güveniyor ama gayet saglikli
Bence anne sütü alıyorsa kesmeni öneririm gece felan emiyor mu nasılBenim kızımda çok sağlıklı şükürler olsun ama doktorumuz geri dedi
Benim abimijn kızı da 8 kilo bir buçuk yasında anne sütü aldığı için yemek yemek istemiyor süte güveniyor ama gayet saglikli
Doktora goturun dedim kaç kere tik yok başından beri çok zayıftı yemesi yok 7_8 aylıkken ek gıdaya geçtiler çocuk alışamadı hiç bir şeyi yemiyorAllah Allah sasirdim simdi 1 bucuk yasinda 8 kiloya normalmi diyorlar? Peki hepmi zayifti bebekken yoksa sonradan hareketlenincemi verdi? Benim 4 bucuk oglum 8 küsürde
Yani emdikçe süt oluyo tabii şuan 15 aylık sağlıklı ama yaşıtlarına göre alt sınırdaSütün var mı peki çocuk kaç aylık
Annesi alacağı kadar almis bence süte güvendiği için yeniyor geceleri anne sütü yerine biberondan süt vermeyi deneyin yavaş yavaş kestikten sonra süt yok mecbur yiyecekYani emdikçe süt oluyo tabii şuan 15 aylık sağlıklı ama yaşıtlarına göre alt sınırda
Öneriniz için teşekkürler fakat biberon hiç kabul etmiyor kesinlikle içmeyi bilmiyor zaten gece sürekli emmek için uyanıyor kesmeyi düşünüyorum ama gece beslenmesi için mecburen devam ediyoruz sütte içmiyorBence anne sütü alıyorsa kesmeni öneririm gece felan emiyor mu nasıl
Yani emdikçe süt oluyo tabii şuan 15 aylık sağlıklı ama yaşıtlarına göre alt sınırda
Canim benijm benim oglumda gece meme için uyanıyor du kesinlik le biberon almıyordu geceleri uyandığı zaman gogsume tuz surdumn ve almadı memeyi e AC mecbur biberon aldı alıştı ondan sonrada daha meme almadiÖneriniz için teşekkürler fakat biberon hiç kabul etmiyor kesinlikle içmeyi bilmiyor zaten gece sürekli emmek için uyanıyor kesmeyi düşünüyorum ama gece beslenmesi için mecburen devam ediyoruz sütte içmiyor
Amin bu gece deneyeceğim teşekkürlerÇok zor gerçekten allah YARDIMCINIZ olsun arkadaşlar ama benim oğlum geceleri biberon aldıktan sonra baya kilo aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?