Bebek Beslenmesi Kızımm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bende anneyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
10
1
1
31
Arkadaşlar aranızda PEDİASURE çocukların gelişimi için takviye olan içecekten kullanan var mı faydasını gördünüz mü ve önerir misiniz 1,5 yaşında kızım var 8 kilo çok üzülüyorum

Gelişimi yavaş bebeklere ek gıda için veriliyor bu dimi

Anne sütü alıyormu iştahı yokmu ilaç hakkında bir bilgim yok ama doktor kilosu ile ilgili bişiy söylemesiyle sıkıntı yok

Benim abimijn kızı da 8 kilo bir buçuk yasında anne sütü aldığı için yemek yemek istemiyor süte güveniyor ama gayet saglikli

Allah Allah sasirdim simdi 1 bucuk yasinda 8 kiloya normalmi diyorlar? Peki hepmi zayifti bebekken yoksa sonradan hareketlenincemi verdi? Benim 4 bucuk oglum 8 küsürde
Benim abimijn kızı da 8 kilo bir buçuk yasında anne sütü aldığı için yemek yemek istemiyor süte güveniyor ama gayet saglikli

Allah Allah sasirdim simdi 1 bucuk yasinda 8 kiloya normalmi diyorlar? Peki hepmi zayifti bebekken yoksa sonradan hareketlenincemi verdi? Benim 4 bucuk oglum 8 küsürde
Doktora goturun dedim kaç kere tik yok başından beri çok zayıftı yemesi yok 7_8 aylıkken ek gıdaya geçtiler çocuk alışamadı hiç bir şeyi yemiyor

Yani emdikçe süt oluyo tabii şuan 15 aylık sağlıklı ama yaşıtlarına göre alt sınırda
Annesi alacağı kadar almis bence süte güvendiği için yeniyor geceleri anne sütü yerine biberondan süt vermeyi deneyin yavaş yavaş kestikten sonra süt yok mecbur yiyecek

Canim benijm benim oglumda gece meme için uyanıyor du kesinlik le biberon almıyordu geceleri uyandığı zaman gogsume tuz surdumn ve almadı memeyi e AC mecbur biberon aldı alıştı ondan sonrada daha meme almadi

Balık yağı verirmi acaba doktor iştahı açılır hem..
Ama yemeyen çocuk yaparsan yap yemiyor..
Bitanede bende var.. Çocuklar için eğlenceli yemekler oluyo netten baksaniz ilgisini çeker belki

Çok zor gerçekten allah YARDIMCINIZ olsun arkadaşlar ama benim oğlum geceleri biberon aldıktan sonra baya kilo aldi

İnşallah olumlu sonuç alırsın üzme kendini sağlığı yerinde çok şükür az bile yemeye başlasın hemen kilo alır merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…