- 30 Mayıs 2017
- 160
- 228
- 18
- 30
- Konu Sahibi Siyahhhkelebekkk
-
Arkadaslar selam direk konuya gireyim.Eşimin kuzeni ve uvey kardeşleriyle yeni görüsmeye başladık üvey kiz kardesiyle kuzenin eşiyle ayni ortamda bulunduk kiz bi iki kez çagirdi sonra kızı eleştirdik.Şimdi üvey kiz kardeşiyle anlasamayacagimi kisiliklerimizin uymadığını anladim cok uzak 2 karakteriz ama diğer kızla çok iyiyiz gerçekten cok dogal bir kiz elestirdigim konularda hakliyim ama başkasina söyledigim için yani onun dedikodusunu yaptigim icin pişmanım.eksikleri hatalari olabilir gorebilirdim susabilirdim yada uyarabilirdim diger kiz konuyu acinca bende daldim asla huyum degildi onun içinde şuan kızla konuşurken vicdan azabı duyuyorum .Suratina söyleyemem utanirim ya ne yapmaliyim kiza bakarken dediklerim aklima geliyo
Arkasından konusmussam muhabbeti kesmisim demektir,yeni tanıdığım her insanla can ciğer kuzu sarması oluveriyorum tanıdıkça sevemediysem ver Allah gıybet ediyorum hakkında mesafeyi koydum mu operasyon tamam oluyor. Allah affetsin : (
Bak canımı sıkma senin de giybetini yaparım nolmus iki gıybet yapmissam : (çok fena
Hahaha :) yap kız canın sağ olsunBak canımı sıkma senin de giybetini yaparım nolmus iki gıybet yapmissam : (
Canımsın {} (yapmış olduğum şekil kalp senin için)Hahaha :) yap kız canın sağ olsun
Kız o nasıl kalp diğer kalbe kıran mı girdiCanımsın {} (yapmış olduğum şekil kalp senin için)
Aradım kalvyede bulamadım kalp şekli emoji falan da yok öyle yapayım didim. Ne demek efenim rica ederim.Kız o nasıl kalp diğer kalbe kıran mı girdiçok hoş bir kalp teşekkür ederim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?