Kizin arkasindan konuştum şuan kankayiz

Siyahhhkelebekkk

Deli kadınlar güzel sever .
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
160
228
18
30
Arkadaslar selam direk konuya gireyim.Eşimin kuzeni ve uvey kardeşleriyle yeni görüsmeye başladık üvey kiz kardesiyle kuzenin eşiyle ayni ortamda bulunduk kiz bi iki kez çagirdi sonra kızı eleştirdik.Şimdi üvey kiz kardeşiyle anlasamayacagimi kisiliklerimizin uymadığını anladim cok uzak 2 karakteriz ama diğer kızla çok iyiyiz gerçekten cok dogal bir kiz elestirdigim konularda hakliyim ama başkasina söyledigim için yani onun dedikodusunu yaptigim icin pişmanım.eksikleri hatalari olabilir gorebilirdim susabilirdim yada uyarabilirdim diger kiz konuyu acinca bende daldim asla huyum degildi onun içinde şuan kızla konuşurken vicdan azabı duyuyorum .Suratina söyleyemem utanirim ya ne yapmaliyim kiza bakarken dediklerim aklima geliyo

şu konuya açıklık getirmek istiyorum. Anne bir baba ayrı ise= oz kardeş olur. Baba bir anne ayrı ise yine = yine oz kardeş olur. Tıp bunu kabul etti siz de kabul edin. Benim de abimler ile babalarımız ayrı ama üvey değil öz abim onlar benim... Neyse konuya döneyim :)

Sizin deyiminiz ile Üvey kız kardeş bu konunun neresinde orasını anlamadım :s kızın arkasından nasıl bir söz söylediniz bilmiyorum ama ben tanımadığım insanlarn arkasından bildiğim kadar eleştiri yaparsam tanıdığım zaman yüzüne söylerim ( söylemişliğim vardır) zaten yüzüne bakamayacak kadar laf söylemem kimsenin arkasından... Siz de kötü bir söz etmediyseniz yüzüne karşı söyleyin.

Ben olsam söylerim. Ki yaptığımda oldu, güldük geçtik.

Söyleyemeyecekseniz de unutun gitsin. O kadar takılacak bir şey değil bence.

Kimin kim oldugunu ciddi sekilde anlamadim.

Ama gidip acik acik soyleyin. Seni tanimiyorken onyargiyla yaklasmisim. Boyle boyle oldugunu sanmistim, taniyinca cok sevdim diyin. Iciniz rahatlasin. Baskasindan duyarsa ikiyuzlu muamelesi gorursunuz. Kendiniz aciklayip bastan bu ihtimali ortadan kaldirin

Arkasından konusmussam muhabbeti kesmisim demektir,yeni tanıdığım her insanla can ciğer kuzu sarması oluveriyorum tanıdıkça sevemediysem ver Allah gıybet ediyorum hakkında mesafeyi koydum mu operasyon tamam oluyor. Allah affetsin : (

çok fena

Soyle gitsin ne var bunda. Vicdanen rahatlarsin en azindan. Sana tavrinin degiseceginide sanmiyorum. Onyargiydi o neticede.

Yha birşey diyecem azcık arkandan gıybet time yaptıydık ama kusura bakma denmez tabi ki :) Seni ilk tanıdıgımda önyargılı yaklaşmıştım tanıdıkca sevdim diyebilirsiniz.

Kızlar onlar öyle nitelendirmiş yani aralarina duvar örmüşler uvey diye 15 yil sonra görüşüldü.Ypksa bencede kan bağöna gerek yok kardes demek için
Anlamayanlar icinde uvey kardeşi kız yani erkek kuzeninin eşini elestirmiş olduk ikimiz . Belki kız söyler aramiza mesafe koydum diye gıcık falan olur senin hakkinda bunlari dedi derse kizla aramizda iyi sağlam bi dostluk oluşuyor hayal kirikligina ugrarsa ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…