Kızını kabul etmedi ben kime güveneyim?

Herseyoglumhatrina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
83
16
3
30
Merhabalar. Sizlere cok sorunlar yasadigim bi aileden mecbur kalacak dereceye geldikten sonra kactigimi ve esimle evlendigimi soylemistim esimle sorunlarim oldugunu yasimin kucuk oldugunu vs. Calis ve okulu bitir demistiniz.
Oglumu birakacak bir yer olmadigi icin eve is veeren firmalara vs mail biraktim ayrica az geliri olan bi is buldum katalog satisi.. ve yapmaya basladim.. neyse kayitlar baslayinca acik ogretimede basvuracagim.

Buraya kadar tamam..

Esimle sorunlarimiz hala devam ediyor bahsettigim katalog isi icinde mumkun degil vs demisti ama ben dik durdum ve ne olursa olsun yapacagim dedim ister kabul et ister etme ve yapiyorum iste. Neyse yine baska sebeplerden sorunlarimiz oldu bu sefer ki buyuk bir sorun icki..
Konunun icine girmek istemiyorun ve esimle tartistim buyuk bi tartisma. Suan ayrilmayi dusunmuyorum kendimi garantiye almaliyim yoksa baba evine zaten donemem orasi burdan daha beter bin katar beter olur zulum olur yanii..

Ben bi kac gun kafami dinlemek icin anneme size geleyim kalayim anne dedim sorunlarimizi biliyor kocandanmi ayrilacaksin dedi hemen hayir sadce bugunluk kafa dinlemek icin dedim hayir dedi kocan olmadan gelme. O zaman bundan sonra hic gelmem dedim ve ciktim geldim evime :( of off kime guvenecegimi sasirmis durumdayim hayata neden geldim bilmiyorumm :(

Annen esin olmadan seni eve almamakla bana güvenip boşanma sana sahip çıkmıyorum demiş zaten sende herseyin farkindasin. Mümkün olduğunca kendini maddi yönde garantiye al yani oku yani çalış yani açıkçası bu hayatta kimsen yok...sakin ha yalnızım diye birilerine Aldanma sana senden başkasi sahip ciknaz

Annen esin olmadan seni eve almamakla bana güvenip boşanma sana sahip çıkmıyorum demiş zaten sende herseyin farkindasin. Mümkün olduğunca kendini maddi yönde garantiye al yani oku yani çalış yani açıkçası bu hayatta kimsen yok...sakin ha yalnızım diye birilerine Aldanma sana senden başkasi sahip ciknaz
Aynen oyle ama insanin zoruna gidiyor yinedr

Bende su an calisamiyorum
bebegim var...
ama esimden her gun 10 20 ne ise aliyorum kenara atiyorum(o da gunluk aliyor parasini)
2 senede baya biriktiririm gibime geliyor...
Varsa oyle bir sansin yap derim...
hic kucumseme miktarlari...

Aaah ah parasizlik iste
Bir de derler parayla saadet olmaz
Olur hem de mis gibi olur parayla saadet
Sen akilli kadinsin ,calis parani biriktir ve bu adama tekmeyi bas
Gerekirse kadin siginma evine gidebilirsin biliyorsun degil mi?6 ay kalmana izin verirler

Back
X