- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi Herseyoglumhatrina
Merhabalar. Sizlere cok sorunlar yasadigim bi aileden mecbur kalacak dereceye geldikten sonra kactigimi ve esimle evlendigimi soylemistim esimle sorunlarim oldugunu yasimin kucuk oldugunu vs. Calis ve okulu bitir demistiniz.
Oglumu birakacak bir yer olmadigi icin eve is veeren firmalara vs mail biraktim ayrica az geliri olan bi is buldum katalog satisi.. ve yapmaya basladim.. neyse kayitlar baslayinca acik ogretimede basvuracagim.
Buraya kadar tamam..
Esimle sorunlarimiz hala devam ediyor bahsettigim katalog isi icinde mumkun degil vs demisti ama ben dik durdum ve ne olursa olsun yapacagim dedim ister kabul et ister etme ve yapiyorum iste. Neyse yine baska sebeplerden sorunlarimiz oldu bu sefer ki buyuk bir sorun icki..
Konunun icine girmek istemiyorun ve esimle tartistim buyuk bi tartisma. Suan ayrilmayi dusunmuyorum kendimi garantiye almaliyim yoksa baba evine zaten donemem orasi burdan daha beter bin katar beter olur zulum olur yanii..
Ben bi kac gun kafami dinlemek icin anneme size geleyim kalayim anne dedim sorunlarimizi biliyor kocandanmi ayrilacaksin dedi hemen hayir sadce bugunluk kafa dinlemek icin dedim hayir dedi kocan olmadan gelme. O zaman bundan sonra hic gelmem dedim ve ciktim geldim evimeof off kime guvenecegimi sasirmis durumdayim hayata neden geldim bilmiyorumm
![]()
Cnm annen boşanma diye öyle yapmıştır onun doğrusu da o!
Sen kendi dogrularin için savaş!