Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizim, 2014 şubat doğumlu, ve sütüm cok çok az. Zaten sabah 9 dan ikindi 3 e kadar kreste kalıyor. Ben çalışıyorum. Çocuğumu sütten kesme zamanım geldi mi sizce, şu an 21.5.aylık.
Kizim, 2014 şubat doğumlu, ve sütüm cok çok az. Zaten sabah 9 dan ikindi 3 e kadar kreste kalıyor. Ben çalışıyorum. Çocuğumu sütten kesme zamanım geldi mi sizce, şu an 21.5.aylık.
maşaALLAH iyi emmiş.kızım agustos 2014 dogumlu 1 yaşıni gectikten kisa bi süre sonra kendi istegiyle bi günde kesti.sütüm olmasına ragmen emmek istemedi.seni zorlamıyorsa devam et bence azda olsa hicbisey anne sütünün yerini tutmaz
maşaALLAH iyi emmiş.kızım agustos 2014 dogumlu 1 yaşıni gectikten kisa bi süre sonra kendi istegiyle bi günde kesti.sütüm olmasına ragmen emmek istemedi.seni zorlamıyorsa devam et bence azda olsa hicbisey anne sütünün yerini tutmaz
Cevapladiginiz icin teşekkür ederim. Sanırım bir iki ay daha sabredip sütten keseceğim, zaten sütüm yok denecek kadar az, ve bu emzirme işi çok canımı sıkıyor malesef.
Bende sbr tasıyla kestım.subat 2014,doğumlu artık benı çok yıpratıyor regl olamıyordum.yemekte yemiyordu gecede sureklı emmek ıstıyordu.3ay oldu keseli2 yaşına bısey kalmamış kes istersen.
Bende kızımı 20 ay emzirdim..çok tepemdeydi geceleri bikmistim artık, bide acayip isiriyordu..
Göğüs ucuma yara bandı yapistirdim meme yok diye diye uç dort günde unuttu..
Sizinde sutunuz azmis zaten isterseniz kesin..
bende 1 hafta oldu bıraktıralı 21. ayında.isteyince vermedim.büyüdün artık sen süt içeceksin,mamalar yiyeceksin dedim.arada aklına gelince istedi süt verdim,dikkatini başka yöne çektim.geceleri de uyanınca ayağımda salladım.dün gece ilk defa deliksiz uyudu.gündüzleri de istemiyor artık.
Martta 24 aylık olacak kızım. 3 hafta önce gece sütünü kestim. Mart ayındada tamamen keseceğim. Gece uykusu düzene girdi. 2 yıldır uyku haramdı resmen bana.