Doğuma Hazırlık kızısıma hangi isimi versem bende şaşırdım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızısımın adı ne olsun ,isism annesi olun...

• Ankete Katılan
    90
  • Anket Kapalı .

yosuntuttum

Huzur
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.375
308
363
kızlar ne zor işmiş bu ya,eşim zaten başak burcu dünyanın en zor karar veren adamıdır bende milletin lafıyla çok kafam karışıyor yani beğendiğim isisme biri ıyykk diyince deli oluyorum .delikafadulden
en iyisi anket açayım beğendiklerimizin arasından en çok oy alana göre değerlendirme yapayım dedim....alkisalkisalkis
sayfalarca yazdığımız isismlerden bazılar !!!! dikkatinizi çekerim sadece bazılarıkaydirigubbakcemile3 birlişik isismde olabilir mesela sena ceylan gibisi ben bi kafamda beğeniyim artık kimseye söylemiycem kocamıda ikna edip doğana kadar kimseye ismini söylemeyi düşünmüyorum :))

Son düzenleme:
bende ezgiden yana kullandım bence çok fazla seçenek koymuşsun içlerinden en beyendiğini 5 tanesie oy daha iyi olur bölye insanın kafası karışırrkaydirigubbakcemile4

bende sena dedım canım.
kısların dedıgı gıbı secenek cok olunca kafan daha cok karısır.

cnm bence naz çok güzel bir isim :)
hayırlı olsun şimdiden bebişin allah sağlıklı sıhahtli kucağına almayı nasip etsin...

Sevgiler....

Esin veya Sedef bence. Oyumu Sedef'e verdim, ama Esin isminide çok severim.
Nil/Naz/Nehir/Asya isimlerden birisi olmasin..bu aralar zaten çok konulan isimler bunlar... Sizin kizinizin biraz daha özel bir ismi olsun.

Back
X