- Konu Sahibi yosuntuttum
:ecrin_bebek:slm bence ecrin koy canım anlamı allahın ediyesi ben kızımın adını ecrin koyucam :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:ecrin_bebek:slm bence ecrin koy canım anlamı allahın ediyesi ben kızımın adını ecrin koyucam :):)
Öykü ismini beğeniyorum bizde karar veremedik hala ipek Melis Defne Arasında kaldım.Kızlar banada yardımcı olun kızıma isim konusunda çok kararsızım öykü mira ela arasinda
Sende benim gibi ipek melis defne ucunde begendim ama insan kararsiz kalıyor bende öykü mira arasindayim ecem ada da güzel offff off nasıl karar vericezÖykü ismini beğeniyorum bizde karar veremedik hala ipek Melis Defne Arasında kaldım.
Kızlar banada yardımcı olun kızıma isim konusunda çok kararsızım öykü mira ela arasinda
Melis:)Öykü ismini beğeniyorum bizde karar veremedik hala ipek Melis Defne Arasında kaldım.
Ecem:)Sende benim gibi ipek melis defne ucunde begendim ama insan kararsiz kalıyor bende öykü mira arasindayim ecem ada da güzel offff off nasıl karar vericez