Kızıyla aynı yaştaki kuzenine nasıl göz koyar bir insan?

En son düşüneceğiniz şey,2 yıl beklemek olsun lütfen.

Staj bir şekilde halledilir.Kalacak yer bulunur.Çocuklar,başkasına emanet edilir.
Şu an babalarıyla birliktelerse,zaten güvende olmayabilirler.

Adamın karısı inanmasa bile,en azından içine bir şüphe düşecektir.
Böylece,başka bir şüpheli durumda emin olması daha kolay olacaktır.

En son düşüneceğiniz şey,2 yıl beklemek olsun lütfen.

Staj bir şekilde halledilir.Kalacak yer bulunur.Çocuklar,başkasına emanet edilir.
Şu an babalarıyla birliktelerse,zaten güvende olmayabilirler.

Adamın karısı inanmasa bile,en azından içine bir şüphe düşecektir.
Böylece,başka bir şüpheli durumda emin olması daha kolay olacaktır.

yani adamı görsen yardımsever,cömert,eli açık.düşünsene 20 yıllık evliler k.validemler kardeş gibi göryorlardı.aklımıza gelebilecek en son kişiydi.ben eşime örnek gösteriyodum o derece.nası gizli bi manyakmış.
büyükler öğrendikten sonra saklanamaz bu artık.bu kızla adamın kızı pek anlaşamıyorlar.kıskançlık falan var.ya bana inanmazlarsa,iftira ediyosun derlerse diyo kız.dava edildiğinde öne sürmek için itiraf ettirmek lazım.
başka yerde duysak var mı böyleleri derdik.bu kadar yakından şahit olacağımızı asla tahin edemezdik.herkes dikkatli olsun diye yazıyorum bunları.gözümüzden bile sakınmlaıymışız yavrularımıızı...

son iki haftadır burası hariç 3 aldatma olayı duydum ki bugünkü beni kahretti.eşimin dünya iyisi(!)akrabası kayınçosunun kızına (yani eşinin yeğenine)tacizde bulunmuş.kızcağız bunu 1 yıldır gizlemiş ama geçenlerde tekrarlanınca ortaya çıktı.yavrum nasıl katlandı?hala keşke odamın kapısını kilitleyip yatsaydım bunlar olmazdı diyomuş:( nasıl söylenecek eşine???yada inanır mı?söylesek kadının maddi sorunu yok.ama meslek sahibi olabilmesi için 2 yıl daha staj yapmalı.üstelik başka bir şehirde.söylemek için stajın bitmesini beklesek daha 2 yıl var ve bilmeden bu adama eş vazifesi yapacak:(biz de mecburen aynı ortamlara giricez ki birbirine bağlı bir aileyiz.eşim duysa sakin kalamaz.böyle bişey yutulur cinsten değil ve saklanamaz.ama elimizde kanıt da yok.iftira diyip çıkarsa işin içinden?off beynim patlıyo.kabus gibi.Allah bildiği gibi yapsın böyle pislikleri.ya aklım almıyo kızının aynı yaştaki kuzenine nasıl göz koyar bir insan?kızlar nolur dua edin.ailece en az zararla atlatalım.

siz gerçek olduğunu biliyorsunuz ya.hemen söyleyin eşine veya karakola çeksin cezasını.siz sustukça daha çok canlar yakar o ş.....

ilk yazdığınla son yazdığınla çelişen sensin canım ben değil

"kızı,annesini babasını,kadını,çocuklarını,olayı her yönüyle tartmak lazım."
aileden kastım bunlardı.adam pisliğin teki ama çocuklarının günahı ne?böyle bi adamın kızı olmanın verdiği utancı düşünsene:( yardımcı olmaya çalışıyorsun sen de.teşekkürler ama dışarıdan bakıldığı gibi fevri kararlar verilemiyor maalesef.biz bi şekilde ortaya çıkarıcaz ve kadının gözünü açmasını sağlicaz.karar onun ama o adam artık bu aileye giremicek.herkes için çok zor bi süreç

siz gerçek olduğunu biliyorsunuz ya.hemen söyleyin eşine veya karakola çeksin cezasını.siz sustukça daha çok canlar yakar o ş.....

bakalım hafta sonu gelebilirler belki buraya.o ş... de ortaya çıktığını biliyo,bi tarafı yerde gelir mi bilmiyorum.ama haftasonu dananın kuyruğu kopacak...

son iki haftadır burası hariç 3 aldatma olayı duydum ki bugünkü beni kahretti.eşimin dünya iyisi(!)akrabası kayınçosunun kızına (yani eşinin yeğenine)tacizde bulunmuş.kızcağız bunu 1 yıldır gizlemiş ama geçenlerde tekrarlanınca ortaya çıktı.yavrum nasıl katlandı?hala keşke odamın kapısını kilitleyip yatsaydım bunlar olmazdı diyomuş:( nasıl söylenecek eşine???yada inanır mı?söylesek kadının maddi sorunu yok.ama meslek sahibi olabilmesi için 2 yıl daha staj yapmalı.üstelik başka bir şehirde.söylemek için stajın bitmesini beklesek daha 2 yıl var ve bilmeden bu adama eş vazifesi yapacak:(biz de mecburen aynı ortamlara giricez ki birbirine bağlı bir aileyiz.eşim duysa sakin kalamaz.böyle bişey yutulur cinsten değil ve saklanamaz.ama elimizde kanıt da yok.iftira diyip çıkarsa işin içinden?off beynim patlıyo.kabus gibi.Allah bildiği gibi yapsın böyle pislikleri.ya aklım almıyo kızının aynı yaştaki kuzenine nasıl göz koyar bir insan?kızlar nolur dua edin.ailece en az zararla atlatalım.

Eşi ister inansın ister inanmasın, siz söyleyin ve bu yükümlülükten biran önce kurtulun.
Bugün eşinin yeğenini taciz eden yarın kendi kızını ya da kızının akranlarını taciz eder.
Utanması, sıkılması acaba bu duyuluyorsa halim nice olur? diye endişelenmesi gereken
biri varsa o da tacizcinin ta kendisi.
Susmayın, kimseninde susmasına izin vermeyin.
Ki deşifre olsunlar, toplum bu gibi hastalıklı insanlardan temizlensin.

bakalım hafta sonu gelebilirler belki buraya.o ş... de ortaya çıktığını biliyo,bi tarafı yerde gelir mi bilmiyorum.ama haftasonu dananın kuyruğu kopacak...

aile büyüklerine söylemeniz çok iyi olmuş... bakalım o adam yaptıklarını itiraf edecek mi? kız kardeşinizi düşünmenizi de anlayabiliyorum aslında bu çok normal birşey, ama söz konusu taciz... o nedenle kız kardeşinizin kocasının bu yaptıklarından kesinlikle haberinin olması gerekir. sonra da kendisi en doğru kararı verecektir kendisi ve ailesi için.

sabah dede teyzemi aramış.annen rahatsız çocukları al gel diye.geldi hemen tabi.çocukları ben kendi evime aldım.konuştular herşeyi.teyzem yeğenine sarılmış niye bekledin söylemedin diye.cenaze evi gibiymiş.büyük kızınna da söylemiş.telefon ettim en azından baban aldattı,boşanıcam falan de diye ama başkasından dğl benden duysun dedi ve anlatmış.birazdan gidicem bende yanlarına.dua edin kızlar:(

Geçmiş olsun söylemekle en iyisini yapmışsınız terbiyesiz adam Allah'tan eşide çoğu kadın gibi benim eşim yapmaz moduna girmemiş helal olsun.
Bu evli erkekler sapıtmışmıdır nedir Allah korusun benimde eski işyerimde bi kız vardı evli adamla çıkıyo diye çok kınıyorduk birgün konuşma fırsatı buldukta pislik adam buna işte kimse yokken zorla tecavüz edip hamile bırakmış tehtitle yanında tutuyormuş.Böyle adamları hadım edeceksin acımadan...Söyleyecek söz bulamıyorum içim sıkıldı...

Sakın susmayın.
Kime ne zarar gelecek ne olacak önemli değil.
Bir kız çocuğuna böyle bir zarar gelmiş, o kıza yaptıysa, başka kimlere yapıyordur kimbilir.
Siz şimdi susarsanız, daha çok kızın canı yanacak.
Böyle şeyler gördüğümüzde duyduğumuzda susmamalıyız.
Bunu yapan, kim olursa olsun, kim zarar görecek olursa olsun.
SUSMAMALIYIZ!

Benim hala umidim var

Tecavuze, sapikliga buyuk cezalar bekliyorum bedeninden silinmeyecek cezalar

Ayrica ameriadaki gibi bu tur insanlarin oturduklari mahalledeki herkesin bu insan sapiktir diye bilgilendirilmesini istiyrum

Merak ediyorum ne oldu hafta sonu?

herkes öğrendi.teyze ve çocuklar burada bizimle.psikoloğa gitmeye karar verildi.aydınlatılması gereken noktalar var.mahkeme için delil lazım.kız için çok zor olacak ama şikayetçi de olunacak sanırım.bakalım ama çok karışık ortalık.

herkes öğrendi.teyze ve çocuklar burada bizimle.psikoloğa gitmeye karar verildi.aydınlatılması gereken noktalar var.mahkeme için delil lazım.kız için çok zor olacak ama şikayetçi de olunacak sanırım.bakalım ama çok karışık ortalık.

Allah davanızda size sabır versin, güç versin. kızcağıza da sağlık sıhhat versin inşallah.
tüylerim diken diken okudum resmen :43:

Çok iyi olmuş. O pisliğin durumu ne olacak? Bu saatten sonra açık vermez ki delil toplasanız. Şikayetçi olmanız bile çok iyi. Yanına kalmasın yaptığı

Back
X