canım yukarda düzeltmemi yaptım yani okulunu okusunlar sonra evlensinler ... sonucta cocukta okumuyormu ?
hayır öyle bir anlatmışınız ki sevdiği cocugu istememezlik gibi birşey çıkmış ortaya ben ona istinaden yorum yaptım ...
hayır cocuk okumuyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yukarda düzeltmemi yaptım yani okulunu okusunlar sonra evlensinler ... sonucta cocukta okumuyormu ?
hayır öyle bir anlatmışınız ki sevdiği cocugu istememezlik gibi birşey çıkmış ortaya ben ona istinaden yorum yaptım ...
hayır cocuk okumuyor..
oda sorun degil sonucta seven insan herseye katlanır okulunu bitirsin evlensin yani çocuk çalışmazda kızkardesiniz çalışır çocukta omur boyu yatacak değil illaki bir işe sahip olacaktır ... o seviyorsa nazını sefasını cefasını çekmeye hazırdır zaten ... bunların bilincindedir ... bence siz daha fazla ustune gitmeyin nişanlansın çok seviyorsa okul bitiminde evlenir eger bu bir hevesse zaten okul bitiminde işin gerçegine döner nişanı atar ... bu kadar basit ... sizde üzülmeyin onu vazgeciremiceksiniz bu nedenle sadece zamana bırakın arkasında durun ... bu iki taraf açısındanda daha iyi olur sanırım![]()
hay allah yaa
o diil de allah korusun sizinkilere bişey olmasın böle üzüle üzüle
ne diyim o saftirik kardeşine bilmem ki
akıl erse yapmazdı herhalde
sen destek ol nasibi böyleymiş filan de teselli et aileni gönüllerine su serp
zor valla allah yardımcınız olsn kardeşine de akıl fikir versin inş
Canim Bukadar merakliysa evlenmeye izin verin ..
amaaaa ... Karsiniza alin .. evet evlenmene izin veriyoruz
ama tüm masraflari .. beyaz esya .. yatak odasi - dügün-kina-
ceyiz hepsini siz üsteleneceksiniz biz bir gramm birsey yapmayacagiz
diyin ..
bakalim erkek tarafi ozaman ne diyor .. nasil tepki verip vazgeciyor ..
sonucta adam calismiyormus .. kardesinde ögrenciymis ..
eee dul kadin gibi sade bi nikah kiyacak hali yokya ..
haa onuda gectim kaynanayla yasasa bile sonucta odasi olacak oda masraf ..
yani bakalim erkek tarafinin gözü yiyiyormu bunlarin hepsini kabullenmeye ..
ins.. olmaz .. ins.. ailen daha fazla üzülmez ..![]()
Bu filmi daha önce gördüm gibi kız kardeşime sevdalandı üniversitedeyken damat adayını beğenmedik bize inat evlendi 5 yıl sonra boşandı o çok sevdiği çocuk onu yarı yolda bıraktı hastalandığında onu boşadı ben aşka inanmayanlardanım
Bu filmi daha önce gördüm gibi kız kardeşime sevdalandı üniversitedeyken damat adayını beğenmedik bize inat evlendi 5 yıl sonra boşandı o çok sevdiği çocuk onu yarı yolda bıraktı hastalandığında onu boşadı ben aşka inanmayanlardanım
çok doğru söylemişsiniz çok aşık oldugun kişi onun için öldüğün kişi bir bakmışsın yanında olmuyor bir gün boşanmak istyr o yüzden eline mesleğini almalı işini kurmalı sonra evlenmeli![]()