Kızkardeşim bizi çok üzüyor..çok kötüyüm kızlar..

:22:

hayır cocuk okumuyor..

oda sorun degil sonucta seven insan herseye katlanır okulunu bitirsin evlensin yani çocuk çalışmazda kızkardesiniz çalışır çocukta omur boyu yatacak değil illaki bir işe sahip olacaktır ... o seviyorsa nazını sefasını cefasını çekmeye hazırdır zaten ... bunların bilincindedir ... bence siz daha fazla ustune gitmeyin nişanlansın çok seviyorsa okul bitiminde evlenir eger bu bir hevesse zaten okul bitiminde işin gerçegine döner nişanı atar ... bu kadar basit ... sizde üzülmeyin onu vazgeciremiceksiniz bu nedenle sadece zamana bırakın arkasında durun ... bu iki taraf açısındanda daha iyi olur sanırım :34:

hay allah yaa
o diil de allah korusun sizinkilere bişey olmasın böle üzüle üzüle
ne diyim o saftirik kardeşine bilmem ki
akıl erse yapmazdı herhalde
sen destek ol nasibi böyleymiş filan de teselli et aileni gönüllerine su serp
zor valla allah yardımcınız olsn kardeşine de akıl fikir versin inş

oda sorun degil sonucta seven insan herseye katlanır okulunu bitirsin evlensin yani çocuk çalışmazda kızkardesiniz çalışır çocukta omur boyu yatacak değil illaki bir işe sahip olacaktır ... o seviyorsa nazını sefasını cefasını çekmeye hazırdır zaten ... bunların bilincindedir ... bence siz daha fazla ustune gitmeyin nişanlansın çok seviyorsa okul bitiminde evlenir eger bu bir hevesse zaten okul bitiminde işin gerçegine döner nişanı atar ... bu kadar basit ... sizde üzülmeyin onu vazgeciremiceksiniz bu nedenle sadece zamana bırakın arkasında durun ... bu iki taraf açısındanda daha iyi olur sanırım :34:

evet onu vazgecıremeyecegız..ve karsı durmayacagız ..

hay allah yaa
o diil de allah korusun sizinkilere bişey olmasın böle üzüle üzüle
ne diyim o saftirik kardeşine bilmem ki
akıl erse yapmazdı herhalde
sen destek ol nasibi böyleymiş filan de teselli et aileni gönüllerine su serp
zor valla allah yardımcınız olsn kardeşine de akıl fikir versin inş

herkes kendi yaptıgını ceker dıyorum ben kardeısme üzülmüyorum cok fazla en cok anneme babama üzülüyorum..onlar bunu haketmıyor..onlara cok büyük bir sınav yasattı 5 yıldır..ama Allah öyle büyük ki evlatlarından gösterır bunu..

Kız kardeşin bence bu siteye üye olsun da görsün evlenenlerin ne gibi dertleri var. Bu sitedeki dertleri okuyan evlenmekten korkar valla. Eşiyle, eşinin ailesiyle ve kendi ailesiyle beraber ortak olarak mutlu olabilen o kadar az insan var ki onu anladım ben buraya üye olduğumdan beri.

Son düzenleme:
Konu sahibine sorum kızkardeşiniz 3. Çocuk mu ailede?

Canim Bukadar merakliysa evlenmeye izin verin ..
amaaaa ... Karsiniza alin .. evet evlenmene izin veriyoruz
ama tüm masraflari .. beyaz esya .. yatak odasi - dügün-kina-
ceyiz hepsini siz üsteleneceksiniz biz bir gramm birsey yapmayacagiz
diyin ..

bakalim erkek tarafi ozaman ne diyor .. nasil tepki verip vazgeciyor ..
sonucta adam calismiyormus .. kardesinde ögrenciymis ..
eee dul kadin gibi sade bi nikah kiyacak hali yokya ..
haa onuda gectim kaynanayla yasasa bile sonucta odasi olacak oda masraf ..
yani bakalim erkek tarafinin gözü yiyiyormu bunlarin hepsini kabullenmeye ..

ins.. olmaz .. ins.. ailen daha fazla üzülmez .. :59:

Canim Bukadar merakliysa evlenmeye izin verin ..
amaaaa ... Karsiniza alin .. evet evlenmene izin veriyoruz
ama tüm masraflari .. beyaz esya .. yatak odasi - dügün-kina-
ceyiz hepsini siz üsteleneceksiniz biz bir gramm birsey yapmayacagiz
diyin ..

bakalim erkek tarafi ozaman ne diyor .. nasil tepki verip vazgeciyor ..
sonucta adam calismiyormus .. kardesinde ögrenciymis ..
eee dul kadin gibi sade bi nikah kiyacak hali yokya ..
haa onuda gectim kaynanayla yasasa bile sonucta odasi olacak oda masraf ..
yani bakalim erkek tarafinin gözü yiyiyormu bunlarin hepsini kabullenmeye ..

ins.. olmaz .. ins.. ailen daha fazla üzülmez .. :59:

suan herseye razıyız dıyormus erkek tarafı ama o gun gelip catınca böyle söylemezler..

Bu filmi daha önce gördüm gibi kız kardeşime sevdalandı üniversitedeyken damat adayını beğenmedik bize inat evlendi 5 yıl sonra boşandı o çok sevdiği çocuk onu yarı yolda bıraktı hastalandığında onu boşadı ben aşka inanmayanlardanım

Bu filmi daha önce gördüm gibi kız kardeşime sevdalandı üniversitedeyken damat adayını beğenmedik bize inat evlendi 5 yıl sonra boşandı o çok sevdiği çocuk onu yarı yolda bıraktı hastalandığında onu boşadı ben aşka inanmayanlardanım

nedense bende inanmıyorum aşka, bitmeyeceğinin, yarı yolda bırakılmayacağının garantisi yok:58: bu yüzden en iyisi insan önce kendi hayatını kazanmalı, umarım konu sahibi arkadaşın kardeşi pişman olacağı şeyler yaşamaz

çok doğru söylemişsiniz çok aşık oldugun kişi onun için öldüğün kişi bir bakmışsın yanında olmuyor bir gün boşanmak istyr o yüzden eline mesleğini almalı işini kurmalı sonra evlenmeli:20:

ahh be arkadasım allah ıslah etsın... allah annecıgıne babacıgına ve sana sabır versın...

15-16 yaşında seçtiği adamla,ömür boyu birlikte olmaya karar vermiş.O yaştaki aklıyla saplanmış,kopamıyor herhalde.Asi demişsin,demek karşı çıktıkça daha çok sarılıyor ilişkisine.
Bence en güzeli tamam kabul ediyoruz deyip,evlenmelerini mümkün olduğu kadar geciktirin.Oyalayabildiğiniz kadar oyalayın,eşyaların tamam değil,doğru dürüst nişan yapmak istiyoruz,para toparlayalım filan gibi gerekçeler gösterin.Bu sürede asla sözlüsünü eleştirmeyin,sürekli açığını arayıp kardeşinin yüzüne vurmayın.Kabullendik,sizi evlendireceğiz,sadece en iyi şekilde gelin etmek istiyoruz tavrında olun.Bu şekilde zamanla kendi kendine kusurlarını görecektir.Bu arada ablaları olarak,kardeşini evli arkadaşlarınızla biraraya getirmeye çalışın.Evlilik hayatı hakkında fikri olsun.

çok doğru söylemişsiniz çok aşık oldugun kişi onun için öldüğün kişi bir bakmışsın yanında olmuyor bir gün boşanmak istyr o yüzden eline mesleğini almalı işini kurmalı sonra evlenmeli:20:

Bunu senin söylemiş olduğuna sevindim...

Kendinde uygula bunu,olur mu? :34:

allah yardımcınız olsun kardeşim ne desen boş bu devirde kımse laftan anlamıyor ablasın için yanıyor kardeş senı hıç takmıyor uzulmenı canım hıç canını sıkma olacağına varır hersey napacaksın sağlığından olur sun kardeşii sonuşta ama kendi düşen ağlmaz benımde var 2 kardeşim buğün duydum 3 sendir biriyle konuşuyomuş bizim haberımız yok aynı ev içinde yasıyoz herşey paylaşmamıza rağmen elimde buyudu napacaksın herkes kendiine ypar bi tanesı evli eşi onun için oluyodu ne aska ne sevigiye ınancım kalmadı bunlara uzulmekten kendimi unuttum boş ver diyorum kendi kendime herkes kendine yapar....

allah yardımcınız olsun.benimde o yaşlarda kardeşim ver üniversitede şuan.kendimi yerine koyuyorumda ne hali varsa görsün diyemez insan.canın nede olsa umarım aklı başınaa gelir biran önce..evlilik o yaşlarda tozpembe geliyor gözlerine..

okurken çok üzüldm benmde kızım var annenin yerine koydum kendimi allah yardımcınız olsun ailedışında birileri konuşsun birde dicem ama pek işe yarıcağını zanmıyom allahtan bişey olurda vazgeçer belki inş. çok pişman olcak ben 22de evlendiğime pişmanım ahah gençlik

Back
X