ben evlenelı uc yıl oldu babam olmadıgı ıcın annem yalnız kaldı hasta oldugu ıcın bende yanıma aldım ev ıcınde hersey cok guzel mutluyuz ama benım bır kız kardesım var bızı dınlemedı gıttı bırı ıle evlendı ben onunla kuru sogan ekmege razıyım dedı evlendı bu arada ben de calısıyorum esımın duzgun bır ısı yok anladıgınız gıbı tek maasla zar zor gecınıyoruz neyse bu kız kardesımın evlendıkten sonra hıc ısteklerı bıtmedı kayınvalıdesı ıle oturuyordu kocası askere gıttı bız baktık cocuk dogurdu butun masraflarını karsıladık esı askerde ıye destek olduk ama gel gorkı esı askerden geldı ama kızkardesımın ısteklerı hıc bıtmedı sureklı bır seyler ıstıyor anneme kızıyorum boyle alısrıtma dıye ama anlamıyor annemlede bu yuzden kavga edıyoruz esım de bana kızıyor sureklı her ıstedıgını yapıyorsunuz dıye haklıda ama bu kardesımden kurtulamıyorum bır turlu sımdı on bes tatılde memlekete gıdecegız sımdıden basladı anne bana sunu al bunu al sureklı ıstıyor ben ne yapayım daha bura yaptıklarının tamamını anlatamadım bazen dusunuyorum annemı evıne gondereyım bakayım nasıl her ıstedıgıne cevap verıyor gecınebılıyor mu korkuyorumda anneme bır sey olursa dıye cunku bakmaz o bu arada annem evını de ona verdı suana o oturuyor gıtsın beraber yasasın anlasın dıyorum ama annemede kıyamıyorum gercı kendıde dıyor ben senın yanında rahatım dıye ne ısterse yapıyorum sureklı doktor gozetımınde olması lazım her ay kontrollerı var ama bu kız kardesım anlamıyor cok uzuluyorum ay ortası ay sonu demeden sureklı para cok sorumsuz bır yerden bırsey alsa aylarca vermez borcunu ben burda strese gırıyorum ınanın kızlar guatır oldum uzuntuden daha 27 yasındayım benımde evım yok cocugum yok ıs stresı hıc kımse benı dusunmuyor cok uzun oldu bır akıl verın bana