KIZKARDESİM GİBİ

EsmerBombaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
50
16
Kızkardesimden farki yoktur. Birkac ay once bir hata yaptigini ogrendik yasi daha cok kucuk 18 yasindan kucuk ve lise ogrencisi. Erkek arkadasiyla birlikte olmus. Okulunuda birakti. Ve bi ara evden kacti cocugun ailesinde kaldi. Cocuk hapise girdi. Cocugun aileside kizi yaninda su sebepten tutmus cocuk icerden erken ciksin diye. Cocuk ailesine kiza iyi davraninki ailesi geri ceksin sikayeti demis. Kizda bunu ogrendi suan geri dondu evine. Cocuk hala hapiste ve bana surekli kiz diyorki onu cikinca bicaklicam vurucam vs boyle seyler diyor akil veriyorum ama hayatini dahada kararticak sizden bi akil istiyorum sizde ne yapmaliyiz. Surekli intikam pesinde yapicak yurekte var cocuk hapisten cikinca bicaklarda lutfen ne yapmaliyiz yardim edin

Çocuğun yaşadığı Şehirden uzaklaştırın bi,süre ve mutlaka çok iyi bir psikiyatriste götürün,hayatın sonu olmadığını bi şekilde idrak etmesi gerekiyor

Çocuğun yaşadığı Şehirden uzaklaştırın bi,süre ve mutlaka çok iyi bir psikiyatriste götürün,hayatın sonu olmadığını bi şekilde idrak etmesi gerekiyor

Ben anadolu yakasinda oturuyorum onlar avrupa yakasinda oturuyor. Seni yanima alim okuturum da dedim haftaya gelicek yanima ailesiylede gorusucem yanimda kalmasi icin

Cocugun hapse girmesinin sebebi kizin ailesinin şikayeti mi birlikte oldukları icin ve de kizin rizasi varsa birlikte olurken cocugun bu kadar sinirli olmasi normal siz bence de bir sure yaniniza alin kardesinizi

Cocugun hapse girmesinin sebebi kizin ailesinin şikayeti mi birlikte oldukları icin ve de kizin rizasi varsa birlikte olurken cocugun bu kadar sinirli olmasi normal siz bence de bir sure yaniniza alin kardesinizi

Cocuk sonradan kiza iftira falan atmis bakire degildi adet doneminde falan diye

Ama kiz da birlikte olmayı istemisse zamaninda böyle butun sucu cocuga atmamaliydi bence sikayetini geri ceksin kiz da sizin yaniniza gelsin bir daha da gorusmesinler bi de bicaklayarak kimin namusunu temizliyo o kismi anlamadim

Ama kiz da birlikte olmayı istemisse zamaninda böyle butun sucu cocuga atmamaliydi bence sikayetini geri ceksin kiz da sizin yaniniza gelsin bir daha da gorusmesinler bi de bicaklayarak kimin namusunu temizliyo o kismi anlamadim
18 yasindan kucuk oldugu icin kiz cocukta 18 yasindan buyuk bunun icin ceza aliyo. Kizin ailesi sikayetci oldu

18 yasindan kucuk oldugu icin kiz cocukta 18 yasindan buyuk bunun icin ceza aliyo. Kizin ailesi sikayetci oldu
Kız 18 den küçük olduğu için, Aile şikayetten vazgeçse bile olay kamu davasına döner, çocuk boşuna plan yapmış.
Kız tecavüze uğramamış kendi isteğiyle beraber olmuş, namus temizleme lafları bu noktada saçma. Öyle bir hata yaparsa cezasını çeker ki bana yapmaz gibi geliyor.
Arkadaşlar da nasıl yardım alacağınızı söylemiş zaten, ruh sağlığı normal değil.
Bence yanınıza almayın, yapacağı her hatayı ailesi sizden bilecektir, aileye yol gösterin.

Ya nerden çektilerse o türk filmlerini namus temizlemek için adam vurmak öldürmek bıçaklamak gibi kavramlar var. Bir kere namus temizlemek nedir onu hiç anlamış değilim. Kozın çevresi biraz varoş ben bunu anladım. Delikanlı kız sansınlar diye isteyeek birlikte olduğu çocuğu bıçaklayacak kafada tek çözüm psikiyatri bence.. Zaten o çocukta kolay kolay çıkamaz kız 18 den küçükmüş rızası olsada aile şikayeti çeksede tecavüz sayılıyor 18 yaşından küçük çocuğun rıza diye bir kavramı olamaz çünkü.

Cocuk iftira atmis mahkemede onun dusuncesi şoyle ben bicaklarsam en azindan kiz delikanlinamusunu temizledi falan derler diyor. Heralde bu arkadas cevresinin doldurmasi
Kız zaten birlikte olmuş çocukla, ne namusu ne temizlemesi alla allaaa. Çoğu insanın başına gelebiliyor böyle şeyler. Kızla oturup bir konuşsanız. Herkesin başına gelebilir, bu kadar kinlenme, değmez diye. Senelerce hapis yatınca namusunu geri kazanmış mı olacak yani? Uzun uzun konuşmanız ve düşüncesinin yanlış olduğunu anlatmanız lazım.

X