Merhaba hanimlar Başlıkta da belirttigim gibikızkardeşimle aramız açıldı sebebi ise çok basit bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız? Yakın bir tarihte erkek kardeşimizi nişanladık tanıştırma isteme vs işlerde büyük emeği oldu çok uğraştı. Ben ise sadece nişan a katıldım çünkü başka şehirdeyim tatilden yeni evime gelmiştim ve 2.5 yaşında ve 10 aylık iki bebeğim var . Ne kadar faydam olabilir ki neyse nişan günü kızkardeşi m foto çekimi kuaför vs için yine kız evin e giti bende evde hem kendi kıyafetlerimi hem benimkilerin hem onun 3 çocuğunun kıyafetlerini hem damat kıyafetletini vs ütüledim akşama yemek yaptım gelwn giden oldu onlara çay kahve yaptım. Bu arada bebelerin karnınu doyuruyorum altını temizledim.babam sağolsun oda uyuttu.velhasılı akşam oldu onları bekledik yemeğe onlarda akşsm ezanı na 15 dakika kala geldiler. Beraber yemek yedik sofradan kalkmalarıyla çabuk olun bekliyorlar akşsm ezanından sonra orada olmalıyız demeye başladılar. O saate kadar zaman vermwmişlerdi Kız kardeşi min çocukları büyük 3 de kendi giyindi ben de 2 çocuğumu giyindireyim kendim giyineyim makyaj yapayımdiyene kadar maksimum 25 dakika oldu. Bana karıkoca bir yandan babam bana bayağı kızdılar geç hazırlandım diye . O arada misafirler gelmeye başladı. Onlar da kadın ne yapsın çocuklu hazırlanamayabikir deyince çok kızdılar. Velhasılı patlama noktası oldu .ni şan dan sonra da devam etti laf sokmalaro bende cevap verdim tabiki aramız iyice açıldı ama şimdi çok üzülüyorum neden bu kadar stres neden bu kadar kalp kırma diye incir çekirdeğini doldurmayan şeyler. 2 gün sonra eve geldim .2 gün sonra da aradım gayet soğuk hiçbirşey sormuyor sadece ben konuşuyorum sorarsam cevap veriyor yanında bir bayan var onunla konuşuyor sen beni dinlemiyor sun dedim bende kapattım tlf bir daha ne o aradı ne ben 4 gün oldu işte böyle özetlemek gerekirse ne yapim arayayım mı ?