kızkardeşim kaza yaptı çok kötü durumda dualarınızı eksik etmeyin lütfenn............

derfat

evli,mutlu,çocuklu.......
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
6.545
7
158
40
Ankara
iyi akşamlar arkadaslar kızkardeşimi 4 gün önce evlendirdik dünde boluya gitmişlerdi eşi ve kayınbabasıyla ama akşam eve dönmek için yola çıkıyolar tırın altında kalıyolar kayınbabasında pek bişey yok ama kardeşim ve eşi kötü durumdalar kızkardeşimin çenesinde 3 kırık varmış elinde yüzünde ödem oluşmuş kesikler varmış dişleri kırılmış tamamen ameliyat olması gerekiyo ama ödemler geçmeyimce ameliyata almıyolarmış annem görmüş kızkardeşimi tanınmayacak hale gelmiş dedi şu anda ankarada bi hastaneye getirdiler ambulansla son gelişmleri öğrenemedim ama annemin dediğine göre boludaki hastanede diri diri dikmişler annem onun içerde diktiler o bağırdıkça ben fenalaştım dedi annem fenalaşınca onuda hastaneye yatırmışlar şu anda hepimiz çok kötü durumdayız dualarınıza ihtiyacımız var araba hurda olmuş zaten nete vermişler videoyuyu linki veriyorum aşağıda çok kötü oldum ben izleyince ne olur onlara bişey olmasın daha çok gençler
Otomobil Tıra Çarptı: 3 Yaralı (Video) - haber365.com

Allahtan acil şifalar diliyorum rabbim tez zamanda sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin inş.......

rabbim acil şifa versin...çok üzüldüm...ailecek sabır diliyorum hepinize..

Rabbim şifa versin, Allah sizlerede güç kuvvet versin inşallah... Hep dua okuyun inşallah sizlerde onlara...En kısa zamanda güzel haberlerinizi okuruz inşallah....

Allah şifa versin canım. dualarım kardeşinle. Allah merhametini rahmetini üzerinden eksik etmesin inş. (amin)

Son düzenleme:
Rabbim şifa versin, Allah sizlerede güç kuvvet versin inşallah... Hep dua okuyun inşallah sizlerde onlara...En kısa zamanda güzel haberlerinizi okuruz inşallah....

inş canım inş bende hastaneden gelecek haberleri bekliyorum oğlum küçük olduğu için hiç bişey yapamıyorum burda beklemek çok kötü elim kolum bağlı gözümle görmek istiyorum iyi olduğunu ama gidemiyorum

çok geçmiş olsun canım. çok üzüldüm. kardeş insanın çocuğu gibi. ona birşey olsa biryeri acısa nasıl kötü hissediyor insan. çaresiz hissetmen doğal. çok şükür daha kötüsü olmamış. dua et ve iyi düşünmeye çalış. çok geçmiş olsun.

evet canım verdiğim linke baktıysanız çok kötü durumda araba o arabadan çok şükür sağ çıkmışlar ikiside önde oturuyolarmış ve emniyet kemeri takılı değilmiş ön taraf komple tırın altına girmiş zatenn ..evet canım on benimle büyüdü aramızda 9 yaş var o benim koynumda yatardı onu koklayarak uyurdum o benim çocuğum gibi

çok geçmiş olsun,mevlam sevdiklerine bağışlasın inşallah.....

Rabbim acil şifalar versin . şafi isminin tecellisiyle acılarını dindirsin evlerine sağlıkla dönsünler inşallah . iyi haberler verirsin bizlerede inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…